Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySylwia91 wrote:Ojeeeej a ja się już tak ucieszyłam
mam nadzieję że to się jednak spełni niebawem
Klaudyś się przygotowuje do bobo i sprawdza jak to jest czyli taki eksperyment dla nas wszystkich niezaciążonych
P.S: jeszcze nie zaciążonych!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2016, 17:32
-
WaldhauzerM wrote:Cholera.. To czekanie.. Masakra..
A testa wcześniej nie kupię bo nie wytrzymam do wtorku..
także niech tylko owulacje wyznaczy i pare dni minie to będę na bank fisiować i podsikiwać hahahaSylwia91 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:haha ja kupilam zestaw 30 owu i 5 ciazowych 10 tek hahahah
także niech tylko owulacje wyznaczy i pare dni minie to będę na bank fisiować i podsikiwać hahaha
No ja też bym se kupiła ciążowe 10 tki ale czy opłaca mi się?? Zanim przyślą..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Gaduaaa wrote:o jaaaa,... na prawdę zdzierstwo..
Wszystkie inne połowę tańsze..
Chyba żebym poszła do drogerii.. Otworzyli ostatnio taką z Aloesu może będą mieli coś taniej.. Tam se można podotykać pomacać zanim się kupi bo w aptece matoły.. Prosisz 10 tki a paczają jak na debila..91patka91 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:Wszystkie inne połowę tańsze..
Chyba żebym poszła do drogerii.. Otworzyli ostatnio taką z Aloesu może będą mieli coś taniej.. Tam se można podotykać pomacać zanim się kupi bo w aptece matoły.. Prosisz 10 tki a paczają jak na debila..Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2016, 18:01
-
Tuliska wrote:Witam wszystkie:) Sylwia ciebie szczególnie bo tak dawno nie bylo cie tu widać :*
Ja w końcu leżę i się lenieale wieczorem na kolejny monit. Już mi się znudzilo
Ja tam uwielbiam monitoring ale liczę że nie będzie już potrzeba..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:Wszystkie inne połowę tańsze..
Chyba żebym poszła do drogerii.. Otworzyli ostatnio taką z Aloesu może będą mieli coś taniej.. Tam se można podotykać pomacać zanim się kupi bo w aptece matoły.. Prosisz 10 tki a paczają jak na debila..
uwierzysz? jaka zacofana Irlandia?Sylwia91, 91patka91, Duśka;), Margaretka89, Allmita lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś