Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
szuflada wrote:pewnie kochana, jeśli źle się czujesz to nie ma co się przemęczać
-
Gaduaaa wrote:ale o co chodzi z tym anansem?
chyba cos przeoczyłam
chwała Ci Panie Boże że w galerii w której jutro będę mają takie cuda bo bym była skłonna jechać aż do Warszawy
w piątek chciałam chińszczyznę i jechałam prawie 100km żeby ją zjeść heheh
KlaudyŚ, Margaretka89 lubią tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:ale o co chodzi z tym anansem?
chyba cos przeoczyłam
Czytaj więcej http://www.sosrodzice.pl/co-jesc-na-poszczegolnych-etapach-cyklu-by-poprawic-plodnosc/2/#ixzz44mYjietm -
Sylwia91 wrote:W sumie to nie wiem o jakiego ananasa jej chodziło ale u mnie w głowie podzialalo i zobaczyłam mrożony jogurt z owocami
chwała Ci Panie Boże że w galerii w której jutro będę mają takie cuda bo bym była skłonna jechać aż do Warszawy
O żesz kur... Nieźle Cię przycisnęło..Sylwia91, KlaudyŚ, Margaretka89 lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Sylwia91 wrote:W sumie to nie wiem o jakiego ananasa jej chodziło ale u mnie w głowie podzialalo i zobaczyłam mrożony jogurt z owocami
No sylwia szalejesz nam tuSylwia91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJeju zostawiłam Was tylko na chwilkę a już tyle naklikały
masakra jakaś. Ja się obżarłam właśnie
pizze wpierdzieliłam ach i piwko sobie walnę a co tam dziś niedziela jutro znów do pracy to trza się odstresować na troszku
Sylwia91, Margaretka89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny