Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:A co dokładnie Cię zainteresowało może znajdziemy
pamiętam tylko jeszcze, że któraś z Was odpisała tej, co to wysłała, że kocha ja za tą stronę. było tam coś o śluzie
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
nick nieaktualnyszuflada wrote:problem w tym że nie pamiętam
pamiętam tylko jeszcze, że któraś z Was odpisała tej, co to wysłała, że kocha ja za tą stronę. było tam coś o śluzie
Kuźwa to teraz zabiłaś mi ćwiekaja wiem że jakby co to tylko taką stronkę polecałam :http://babyonline.pl/ tu dużo różnych ciekawostek jakby co polecam
-
szuflada wrote:problem w tym że nie pamiętam
To mowa o flamingu.. Ja pisałam że ją kocham za to..Karolina2787, rozowyflaming lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySLUZ, PROLAKTYNA, ZIOLKA NA PLODNOSC
lekturka obowiazkowa
ja zamowilam juz wszystkie ziolka na pierwsza faze cyklu.. jakby w tym nie wyszlo...
http://adonai.pl/nieplodnosc/drukuj.php?id=21
EDIT1: a i jeszcze Klaudys dala fajnego linka z dieta.. Klaudys odkopiesz?
EDIT2: Klaudys pisala, ze ananasa jemy na zagniezdzenie a potem suszone morele poniewaz zapobiegaja poronieniu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2016, 19:35
szuflada, Caro lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykochane a nie orientuje się któraś co mogłoby zabarwiać mocz na żołto? Ja wiem że na ogół mocz jest żółtego zabarwienia ale ostatnio ten mój to jest jak po furaginie której nie biorę, jakby co tylko witamina B i kwas foliowy. Od kwacha na pewno nie bo biorę już dłuuugi czas i nic takiego nie wystąpiło ale może od witaminy B? Któraś coś? Bardzo proszę jakby coś wiedziała...
Margaretka89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydziewczyny podgladalam was, takze jestem w miare na biezaco
TISSAIA I ANA - GRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATULACJE
wiem, ze nastepna bedzie Patka do testowania - wysikasz kochana dwie kreski! rozumiesz?
Klaudys i Waldus ida w leb, leb
Tekst sp Gizmo taty mnie rozwalil - jak to bylo? mucha beka ?
lista testujacych w kwietniu jest ogromna - zebysmy tak wszystkie za jednym razem zaciazylyidealny prezent na boze narodzenie
Gizmo, 91patka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny