X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • zapachmalin Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    czemu w 13dc masz puste kółeczko mimo że temp mierzyłaś o tej samej porze co zwykle? i czemu ci owu nie wyznaczył?

W 12 mam białą w dzień wcześniej na noc brałam dwa gripexy taka chora byłam. I nie wiem czy przypadkiem nie dlatego temp taki wielki spadek miała.

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    u mnie małż dopiero synka myje więc na razie muszę być sprawna do bajeczki. A potem kto wie kto wie :D ^_^

Mogę również wysłać zaproszenie i zobaczyć wykres

zapachmalin lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    u mnie małż dopiero synka myje więc na razie muszę być sprawna do bajeczki. A potem kto wie kto wie :D ^_^

hihi diabel-ruchomy-obrazek-0293.gif[img][/img]

zapachmalin, Margaretka89 lubią tę wiadomość

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szuflada wrote:
    "do bajeczki" hihi :) na pewno jesteś świetną mamą :)

strasznie lubię czytać małemu a jak byliśmy w pl dorwaliśmy w empiku 100 najpiękniejszych bajek świata i to takich niebanalnych owszem calineczka itd, ale też masa rosyjskich, duńskich, starodawnych i ludowych. Przepiękna jest. Aż sama się doczekać nie mogę <3 Ale czy świetną? Daleko mi napewno. Jestem nerwus straszny i wszędzie mnie pełno a do tego mega głośna, więc walczę jak mogę żeby to wyplewić. Ale na pewno jesteśmy szaleni, weseli i duuuuużo się śmiejemy i wygłupiamy wspólnie :)

Kasia1987, Gaduaaa, szuflada, Karolina2787 lubią tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    W 12 mam białą w dzień wcześniej na noc brałam dwa gripexy taka chora byłam. I nie wiem czy przypadkiem nie dlatego temp taki wielki spadek miała.
    hm... no wygląda że owu ci się przesunie... chociaż śluz i szyjka mówią że niby była w ostatnich 3 dniach.. jak Ci się ta temp teraz utrzyma to Ci pewnie wyznaczy na 16dc tą owulację

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez piwko otwieram:, pyszniutkie jest:-)

Karolina2787 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa jaką miałaś @ po tak długim cyklu? Jak zawsze czy coś sie zmieniło?

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    hihi diabel-ruchomy-obrazek-0293.gif[img][/img]

mój małż się śmieje, że kusicie do złego :D On sam już by się napił ale jeszcze kurs na stację go czeka chyba :D Albo i do chińczyka bo mi Sylwia smaka narobiła :D

Karolina2787 lubi tę wiadomość

• szuflada Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    strasznie lubię czytać małemu a jak byliśmy w pl dorwaliśmy w empiku 100 najpiękniejszych bajek świata i to takich niebanalnych owszem calineczka itd, ale też masa rosyjskich, duńskich, starodawnych i ludowych. Przepiękna jest. Aż sama się doczekać nie mogę <3 Ale czy świetną? Daleko mi napewno. Jestem nerwus straszny i wszędzie mnie pełno a do tego mega głośna, więc walczę jak mogę żeby to wyplewić. Ale na pewno jesteśmy szaleni, weseli i duuuuużo się śmiejemy i wygłupiamy wspólnie :)
    az miło to czytać :) życzę Wam duuużo szczęścia i jak najwięcej rodzeństwa dla dzieciaczka!!!

Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka!
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elunia wrote:
    Gaduaaa jaką miałaś @ po tak długim cyklu? Jak zawsze czy coś sie zmieniło?
    sama @ normalnie... może tylko mniej bolesna... 5dni jak zawsze.. początkująca plamieniem...

a czemu pytasz?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2016, 20:42

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapachmalin wrote:
    mój małż się śmieje, że kusicie do złego :D On sam już by się napił ale jeszcze kurs na stację go czeka chyba :D Albo i do chińczyka bo mi Sylwia smaka narobiła :D

To niech się nie zastanawia tylko szybko myka i wraca ;) zdrówko piwkowe panienki
    cheers.gif[img][/img]

zapachmalin, Margaretka89 lubią tę wiadomość

• zapachmalin Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    hm... no wygląda że owu ci się przesunie... chociaż śluz i szyjka mówią że niby była w ostatnich 3 dniach.. jak Ci się ta temp teraz utrzyma to Ci pewnie wyznaczy na 16dc tą owulację

no właśnie najbardziej mnie ten śluz zdziwił bo w porównaniu do wczoraj to lata świetlne, wczoraj to normalnie mnóstwo i ciągnął się jak nie wiem, choć troszkę mniej niż w czwartek a dzisiaj to już dużo ale na bank niepłodny :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    sama @ normalnie... może tylko mniej bolesna... 5dni jak zawsze.. początkująca plamieniem...

a czemu pytasz?

Bo ze mnie leci dwa razy mniej niz zwykle boli dwa razy bardziej.. I tak rozkminiam czy to wina tak długiego cyklu...

• Sylwia91 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podczytuje Was dziewczynki ale coś nie mam siły skrobać! Czekam na męża mam nadzieję że wróci przed 23 do domku bo nie wiem czy dłużej wytrzymam! :) męczą mnie mdłości codziennie a wieczorem się nasilają a ten jest obrażony że nie mam ochoty na przytulanie ehhhh

qb3cjw4z459az3ou.pngklz99vvjlhtpt58w.pngx7g1xzdvar8apynv.png
  • zapachmalin Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szuflada wrote:
    az miło to czytać :) życzę Wam duuużo szczęścia i jak najwięcej rodzeństwa dla dzieciaczka!!!

Dziękuję bardzo. Mam nadzieję, że tak jak nam wszystkim tutaj niedługo zazieleni się wiosennie na stronie i będziemy wyczekiwać każda swego szczęścia <3 :)

szuflada, Margaretka89 lubią tę wiadomość

• KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia wiem o czym mowisz moj szalu dostaje jak 2 dni jest przerwy a @ nie mam

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia91 wrote:
    Podczytuje Was dziewczynki ale coś nie mam siły skrobać! Czekam na męża mam nadzieję że wróci przed 23 do domku bo nie wiem czy dłużej wytrzymam! :) męczą mnie mdłości codziennie a wieczorem się nasilają a ten jest obrażony że nie mam ochoty na przytulanie ehhhh

Kuźwa to zamiast się cieszyć bo później może być gorzej z tym to będzie jeszcze błagał :D hihi
    a sorki że nie masz ochoty :P to źle czytałam ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2016, 20:48

Sylwia91 lubi tę wiadomość

• Sylwia91 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KlaudyŚ wrote:
    Sylwia wiem o czym mowisz moj szalu dostaje jak 2 dni jest przerwy a @ nie mam
    Tylko że u nas jest kwestia raczej dwóch tygodni niż dni :p nie poradzę nic na to po prostu nie mogę się na niczym skupić jak chce mi sie rzygać za przeproszeniem ehhh

• Sylwia91 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieję że tylko tak marudzi ale w głębi serca rozumie że kiepsko się czuję...

Karolina2787, KlaudyŚ lubią tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elunia wrote:
    Bo ze mnie leci dwa razy mniej niz zwykle boli dwa razy bardziej.. I tak rozkminiam czy to wina tak długiego cyklu...
    ciężko powiedzieć kurcze...

‹‹ 1070 1071 1072 1073 1074 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ