Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduaaa wrote:czemu w 13dc masz puste kółeczko mimo że temp mierzyłaś o tej samej porze co zwykle? i czemu ci owu nie wyznaczył?
W 12 mam białą w dzień wcześniej na noc brałam dwa gripexy taka chora byłam. I nie wiem czy przypadkiem nie dlatego temp taki wielki spadek miała. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
szuflada wrote:"do bajeczki" hihi
na pewno jesteś świetną mamą
strasznie lubię czytać małemu a jak byliśmy w pl dorwaliśmy w empiku 100 najpiękniejszych bajek świata i to takich niebanalnych owszem calineczka itd, ale też masa rosyjskich, duńskich, starodawnych i ludowych. Przepiękna jest. Aż sama się doczekać nie mogęAle czy świetną? Daleko mi napewno. Jestem nerwus straszny i wszędzie mnie pełno a do tego mega głośna, więc walczę jak mogę żeby to wyplewić. Ale na pewno jesteśmy szaleni, weseli i duuuuużo się śmiejemy i wygłupiamy wspólnie
Kasia1987, Gaduaaa, szuflada, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:W 12 mam białą w dzień wcześniej na noc brałam dwa gripexy taka chora byłam. I nie wiem czy przypadkiem nie dlatego temp taki wielki spadek miała.
zapachmalin lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zapachmalin wrote:strasznie lubię czytać małemu a jak byliśmy w pl dorwaliśmy w empiku 100 najpiękniejszych bajek świata i to takich niebanalnych owszem calineczka itd, ale też masa rosyjskich, duńskich, starodawnych i ludowych. Przepiękna jest. Aż sama się doczekać nie mogę
Ale czy świetną? Daleko mi napewno. Jestem nerwus straszny i wszędzie mnie pełno a do tego mega głośna, więc walczę jak mogę żeby to wyplewić. Ale na pewno jesteśmy szaleni, weseli i duuuuużo się śmiejemy i wygłupiamy wspólnie
życzę Wam duuużo szczęścia i jak najwięcej rodzeństwa dla dzieciaczka!!!
zapachmalin lubi tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
Elunia wrote:Gaduaaa jaką miałaś @ po tak długim cyklu? Jak zawsze czy coś sie zmieniło?
a czemu pytasz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2016, 20:42
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyzapachmalin wrote:mój małż się śmieje, że kusicie do złego
On sam już by się napił ale jeszcze kurs na stację go czeka chyba
Albo i do chińczyka bo mi Sylwia smaka narobiła
To niech się nie zastanawia tylko szybko myka i wracazdrówko piwkowe panienki
[img][/img]
zapachmalin, Margaretka89 lubią tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:hm... no wygląda że owu ci się przesunie... chociaż śluz i szyjka mówią że niby była w ostatnich 3 dniach.. jak Ci się ta temp teraz utrzyma to Ci pewnie wyznaczy na 16dc tą owulację
no właśnie najbardziej mnie ten śluz zdziwił bo w porównaniu do wczoraj to lata świetlne, wczoraj to normalnie mnóstwo i ciągnął się jak nie wiem, choć troszkę mniej niż w czwartek a dzisiaj to już dużo ale na bank niepłodny -
nick nieaktualny
-
Podczytuje Was dziewczynki ale coś nie mam siły skrobać! Czekam na męża mam nadzieję że wróci przed 23 do domku bo nie wiem czy dłużej wytrzymam!
męczą mnie mdłości codziennie a wieczorem się nasilają a ten jest obrażony że nie mam ochoty na przytulanie ehhhh
-
szuflada wrote:az miło to czytać
życzę Wam duuużo szczęścia i jak najwięcej rodzeństwa dla dzieciaczka!!!
Dziękuję bardzo. Mam nadzieję, że tak jak nam wszystkim tutaj niedługo zazieleni się wiosennie na stronie i będziemy wyczekiwać każda swego szczęściaszuflada, Margaretka89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylwia91 wrote:Podczytuje Was dziewczynki ale coś nie mam siły skrobać! Czekam na męża mam nadzieję że wróci przed 23 do domku bo nie wiem czy dłużej wytrzymam!
męczą mnie mdłości codziennie a wieczorem się nasilają a ten jest obrażony że nie mam ochoty na przytulanie ehhhh
Kuźwa to zamiast się cieszyć bo później może być gorzej z tym to będzie jeszcze błagałhihi
a sorki że nie masz ochotyto źle czytałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2016, 20:48
Sylwia91 lubi tę wiadomość
-
KlaudyŚ wrote:Sylwia wiem o czym mowisz moj szalu dostaje jak 2 dni jest przerwy a @ nie mam