Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduaaa wrote:Malina bo Ci się temp po spadku nie utrzymała ... albo źle zmierzyłaś albo owu nie było ? no nie wiem... bo OF wyznacza owulację na podstawie 3 wyzszych pomiarów temperatury po spadku..
No to ja już nic nie wiem, ale test owu 1 kwietnia miałam pozytywny. Dziwna sprawa. Mam nadzieję, że jednak była owu... Teraz to się załamałam. Idę na spacer z synkiem. Będę potem.Trzymajcie się.
-
zapachmalin wrote:No to ja już nic nie wiem, ale test owu 1 kwietnia miałam pozytywny. Dziwna sprawa. Mam nadzieję, że jednak była owu... Teraz to się załamałam. Idę na spacer z synkiem. Będę potem.
Trzymajcie się.
FabianCyprian
Tymuś
-
Nats wrote:Odebrałam wyniki.
Nie jest za dobrze.
Ft3 5,91
Ft4 18,63
Prolaktyna 663((
Buuuu
A jakie miałaś tsh? Podaj jakie normy masz z laboratorium.początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Nats wrote:Odebrałam wyniki.
Nie jest za dobrze.
Ft3 5,91
Ft4 18,63
Prolaktyna 663((
Buuuu
Tłumaczcie na polski kobitki co się znają bo ja nie kumam nic a nic.Gizmo lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Gaduaaa wrote:może o kilka kresek źle termometr zmierzył bo tam na prawdę jest niewielka różnica.. a spróbbuj sobie poprawić na wykresie tą temp z 2 kwietnia choćby 36,83 i zobacz czy owu wyznaczy
zmieniłam ale nic się nie stało. Nie wiem czy uznać tą niską z 30 marca, bo byłam wtedy po lekach na grypę. Ale czy dam ignoruj czy nie to i tak nie ma kreski. -
Taka ciekawostka dla Staraczek- jak jest wykres taki jak mój, czyli w 1 fazie cyklu wysokie tempki (nie spadło przy okresie), a potem spadek przed owulka i znów do góry po owulce, to się nazywa wykres motylowy i jest mega rzadki niby, ale się zdarza..
28 lat, 4 cs33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
-
Nats wrote:Ehh normalnie zalamka:(
Nie wiem czy iść z tymi wynikami do gina czy szukać Endo dobrego.
Pewnie ta prolaktyna mi owulke blokuje.
Kochana moim zdaniem nie ma czasu do stracenia, idź zaraz do dobrego endo i niech Ci to szybko wyreguluje :*
Główka do góry..
-
nick nieaktualny
-
Elunia wrote:Nats przytulam:***
Bierzesz jakieś leki? Bo czasami po nawet niewinnych może prolaktyna skoczyć?
Witam również nowe koleżanki:)
Tylko witaminy, kwas foliowy, od 3 dni castangusa.
Od czasu do czasu furagin, bo mam problem z pecherzem.
Normalnie siedzę i rycze ;((
Czemu nie może być wszystko w porządku?
To nie fair ze inni na pstrykniecie palce zachodzą, a tu się człowiek musi bujać z tarczyca, hormonami i w ogole.
((
3500 g 54 cm -
Nats ledwo przeszłam takiego doła, jaki dziś dopadł Ciebie...........
((((
Kochana, wyregulujesz sobie te sprawy i będzie dobrze. Nie załamuj rąk! Jak tylko się wypłaczesz, bo wierzę, że Ci to teraz potrzebne, zaplanuj sobie wizyty, nie trać czasu kochana :*
Wszystkie walczymy, każda z nas ma gorsze dni albo kłody rzucane pod nogi.
Tutaj nie jesteś sama, doskonale Cię rozumiemy.Nats lubi tę wiadomość