Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak dobrze mieć wolny poniedziałek
Kurde, właśnie skończyło mi się Premium i mój wykres wygląda Grobowo. Jakby coś zdechlo
Trochę jednak dużo chcą za te pakiety... Wy je wykupujecie?
Moje rekreacyjne sikania skończyło się 1 krecha,a Ale to mnie nie dziwi. Biorę tego Niepokalanka może on coś mi naprawi
O 10 idę odbierać moje wyniki. Cykam się trochuMargaretka89, Kasia1987, Elunia lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Gizmo wrote:Duphaston to progesteron a on z kolei podwyższa temp tak? Skoro już dwa razy nie mogła utrzymać ciązy to zapewne wina niskiego progesteronu....Pewnie dlatego teraz go bierze
a aspiryna raz że rozrzedza krew a dwa działa przeciwzapalnie tudzież przeciwgorączkowo... więc może z kolei zaniżać temp...FabianCyprian
Tymuś
-
Nats wrote:Jak dobrze mieć wolny poniedziałek
Kurde, właśnie skończyło mi się Premium i mój wykres wygląda Grobowo. Jakby coś zdechlo
Moje rekreacyjne sikania skończyło się 1 krecha,a Ale to mnie nie dziwi. Biorę tego Niepokalanka może on coś mi naprawi
O 10 idę odbierać moje wyniki. Cykam się trochuFabianCyprian
Tymuś
-
O 10 idę odbierać moje wyniki. Cykam się trochu
Ja wykupiłam premium bo nie mogłam patrzeć na tą szarość. Wykupiłam na 3 miesiące i jestem zadowolona. Ale to rzecz gustuCo do ceny to potwierdzam że mogło by być taniej, ale moim zdaniem człowiek więcej na pierdoły wydaje i żyje
Jak kupisz ten za 3 miesiące to Ci około 10 zł za miesiąc wyjdzie, to nie tak źle
-
nick nieaktualny
-
O 10 idę odbierać moje wyniki. Cykam się trochu
Ja mam grobowy i żyjęda się przyzwyczaić
Nie bój się wyników, będzie dobrze. Nastawiaj się pozytywnie :*33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Judi22 wrote:Hej. U mnie temperatura bez spadku czyżby nie bylo spadku bo nie ma zagnieżdzenia Eh
Nie zawsze przy zagnieżdżeniu jest spadek.. Więc nie musi być spadku żeby się zagniezdziło..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Judi22 wrote:Hej. U mnie temperatura bez spadku czyżby nie bylo spadku bo nie ma zagnieżdzenia Eh
Judi wykres masz super! Ciesz się, że tempka leci w górę!
Spadek nie jest konieczny, a nawet jeśli, to zwykle koło 10 dc, a u Ciebie dzisiaj 8 dc z tego co widzę, wciąż masz na to czas
No i wcale nie musi tego być33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Dzięki dziewczyny.
Będzie co ma być i tak nic nie zmienie ☺
Jak tylko odbiore to się pochwalę, bo i tak średnio się na tym znam
Nie wiem jak u Was, ale u mnie dzisiaj pogoda jest mega! Podobno 21 st ma być.
Margaretka89 lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
nick nieaktualny
-
Witam witam
wprowadziłam dzisiejszą temp i owu mi wyznaczyło na piątek (1.04), chociaż bym się spierała, że to był czwartek bo aż czułam, że coś ze mnie wychodzi.
Premium też wykupiłam w połowie marca na 3 miesiące, bo to się dosyć opłaca a nie jest to jakiś mająteknie wyobrażam sobie mieć wykresu w szarościach
Margaretka89 lubi tę wiadomość