Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tam mam szarość.. Wolę to niż wmawianie mi przez of objawów ciąży gdy jej nie ma.. Mnie to wkurza.
Po za tym jak se chcę kolorowy to paczam na Wasze.. I starczy mi..Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2016, 09:49
Kasia1987, Margaretka89, Gizmo, szuflada, Allmita lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:Ja tam mam szarość.. Wolę to niż wmawianie mi przez of objawów ciąży gdy jej nie ma.. Mnie to wkurza.
Po za tym jak se chcę kolorowy to paczam na Wasze.. I starczy mi..
Dokładnie! Ten cały detektor doprowadzał mnie do szału...
Przez niego siedziałam jak na szpilach i nasłuchiwałam co mnie boli, co czuję jak porąbana, byle punkty uzyskać
Szare kolorki nie są szałowe, ale cóż33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Gaduaaa wrote:a jakie długie miewasz cykle? wiesz jaką długo masz faze lutealna?
proponuje zaopatrzyć się jednak w termometr owulacyjny... jest dokładniejszy i można po nim więcej wywnioskować -
Właśnie machnęłam testa owu.
Dla porównania wrzucam Wam do analizy fotkę testa z 10 dc i z dziś (11 dc).
Strasznie słabo to na zdjęciu widać.
Na żywo obie kreski owulkowe są tak samo blade.
Co sądzicie?
<a href=https://zapodaj.net/ba36fbef169cc.jpg.html>image.jpg</a>33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
-
zapachmalin wrote:Hej Dziewczyny, dzisiaj mam 37,02 czyli znowu do góry ale nadal mi nie wyznaczyło kiedy owu była. Bezsensu.
Ja już nie wiem czego ovu ode mnie chce
FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:ja widzę że te Twoje testy to tak jak moje
hahaha czad !
Ale u mnie za wcześnie na owu i nie ma tempki i sluzu na razie...
Ja myślę, że najwcześniej za 2 dni będzie owulka. Jutro znów dla porównania wrzucę co się pokazuje33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
-
Hej Dziewczyny!
Piękny słoneczny dzień, aż miło się wstawałoU mnie tempka jak na 1 fazę w porządku.
Nats, trzymam kciuki za wyniki!!!
Witam nowe koleżankipoczątek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)