Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
moje dzieciaki miały 2,5 tyg przerwy świątecznej.. dziś wracają do szkoły uffff....
pogoda Nas nie rozpieszczała więc w większości byliśmy w domu co się udzielało i Im i mino ale dziś wracamy do normalności
za dużo tutaj mają tego wolnego... i jak tu pracować? ciągle trzeba brać urlop albo zapisywać ich na campsy które są drogie...
a byłam ostatnio u szefowej po ostatnie dokumenty... i Ona liczy na to że niedługo wrócę do pracy... a ja nie mam wcale takiego zamiaru..Sylwia91 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Margaretka89 wrote:U mnie spadek bardzo duży, już się nawet nie ma co łudzić. Z 36,9 spadło na 36,45. I d*** zbita
Margaretka89 lubi tę wiadomość
-
Margaretka89 wrote:U mnie spadek bardzo duży, już się nawet nie ma co łudzić. Z 36,9 spadło na 36,45. I d*** zbita
Margaret nie smutaj.. Nie ma @ jest nadzieja..Margaretka89 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
poza tym 7 dpo to jakby na zagnieżdżenie wskazywałoMargaretka89, Kasia1987 lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny,
zycze wam tygodnia, ktory szybko minie hahaha! za 5 dni mamy weekend!
malo sie ostatnio udzielam ale teraz najgorszy czas - oczekiwanie
wiec staram sie o tym nie myslec
co ma byc to bedzie, nie chce sie nakrecac
bede was podgladac trzymac za wszystkie testujace w kwietniu kciuki
PS. Kasia - nooo super temperatura spadaniedlugo owulacja i bedziesz jaja wysiadywac
PS1. Margaretka - nie doluj sie - mierzysz o roznych porach - wiec nie patrz na 10:00 tylko na 8:00i dupa zbita moze byc tylko przez meza
i to podczas igraszek
Margaretka89, Kasia1987 lubią tę wiadomość
-
Jestem nowa... Marcowe starania były bardzo intensywne... Tylko czy będzie ich efekt... Jeszcze niedawno nie myślałam o tym, żeby być już mamą. Spadło to na mnie jak grom z jasnego nie ba i od tej chwili o niczym innym nie marzę. Mam wspaniałego narzeczonego, pracę ( nie o takiej marzyłam i nie po to tyle lat studiowałam, żeby sprzątać ale zawsze jakaś kasa jest ) , mieszkanie... Do pełni szczęścia brakuję słodkiego maluszka... Owocu naszej miłość
rozowyflaming, Gaduaaa, Kasia1987, Elunia, Tuliska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień Doberek przy poniedziałku
Kurde wg Ovu jestem w trakcie dni plodnych a testy cały czas twardo pokazują jedną kreche... temp tez mi skacze.. góra dół , góra dół...
Tak się zastanawiam (nigdy wcześniej sie nie interesowalam stad moj brak wiedzy) czy choroba i antybiotyk po 22 marca mogły spowodować przesunięcie?
-
nick nieaktualnyTuHa wrote:Jestem nowa... Marcowe starania były bardzo intensywne... Tylko czy będzie ich efekt... Jeszcze niedawno nie myślałam o tym, żeby być już mamą. Spadło to na mnie jak grom z jasnego nie ba i od tej chwili o niczym innym nie marzę. Mam wspaniałego narzeczonego, pracę ( nie o takiej marzyłam i nie po to tyle lat studiowałam, żeby sprzątać ale zawsze jakaś kasa jest ) , mieszkanie... Do pełni szczęścia brakuję słodkiego maluszka... Owocu naszej miłość
hej Tuha, witamy
i zyczymy slodkiego bobaskaTuHa lubi tę wiadomość
-
Zołza:) wrote:Dzień Doberek przy poniedziałku
Kurde wg Ovu jestem w trakcie dni plodnych a testy cały czas twardo pokazują jedną kreche... temp tez mi skacze.. góra dół , góra dół...
Tak się zastanawiam (nigdy wcześniej sie nie interesowalam stad moj brak wiedzy) czy choroba i antybiotyk po 22 marca mogły spowodować przesunięcie?
nie widzę niestety Twojego wykresuFabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny