Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
WaldhauzerM wrote:No ja po pracy.. Narobiłam się jak głupia aż Pan szef mnie wygonił do domu.. Heh.. No cóż.. Bywa.
Nats kochana będzie dobrze.. Musi być.. Głowa do góry cycki do przodu..
Dzięki kochana za wsparcie :*
Przynajmniej teraz wiem na czym stoję
Ale ja już mówiłam wcześniej fajnie, że tutaj trafiłam.WaldhauzerM lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:21.04. mam wizytę u ginki także okaże się co i jak oby mi ten ból miednicy przeszedł bo cholera nie wiem co to jest
Znaczy się lubię bo do lekarza idziesz ale nie lubię że Cię miednica boli..Karolina2787 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Kurcze jak lookam na swoje testy, to też mi się zdaje, że to dziadostwo blaknie
Ale ja przynajmniej wiem, że owu dopiero za rogiem, bo śluzu takiego fajnego ni ma no i czekam co z tą temp się rozwinie33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualnyWaldhauzerM wrote:Znaczy się lubię bo do lekarza idziesz ale nie lubię że Cię miednica boli..
wizyta akurat na domniemaną owulkę wypadła ale kto by się przejmował jak i tak pewno śladu nie będzie na testach. Co do tego bólu czytałam artykuł i się zaczynam martwić
jest tyle tego wszystkiego no ale pozostało mi czekać do @ wtedy się okaże... mam nadzieję
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZołza:) wrote:U mnie niby 3 dzień dni plodnych a do tej pory 1 krecha była.... może dziś? Sprawdzę na 2 testach bo dziś przyszły nowe z allegro
Jeszcze wyjdzie pewnochociaż u mnie to zawsze była bledsza od tej pierwszej także tak czy siak ujemny wynik
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
rozowyflaming wrote:Nats - prolaktyne sie latwo zbija
tsh, ft3 i ft4 sa ladne wiec prolaktyne zbijesz i heja zaciazysz i beda trojaczki
Aż taka pazerna nie jestem.
Jedno mi wystarczy, a dwójką mogę się z Wami podzielić)
3500 g 54 cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny