Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrozowyflaming wrote:ej no nikt mi nie odpowiedzial na moje pytanie, nikt mnie nie lubi
chlipu chlip
ale, ze jestem upierdliwa jak owsik ponawiam
dziewczyny - mierzylam temperature o 7:00 i bylo 36,87
pomyslalam, ze nie wlaczylam termometru bo wczoraj mialam 36,87 i zmierzylam jeszcze raz (moze minuta roznicy w mierzeniu) - wyszlo 36,90
na wykresie wpisalam 36,87 - tez byscie tak zrobily?
Kochana ja tez bym tak zrobiła i bardzo Cię lubięrozowyflaming lubi tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:no to dobrze bo ja mam problemy przez tarczycę właśnie.. strasznie mi jedzie po cholesterolu... najlepsze jest że mam podwyższony i ten dobry i ten zły
W sumie to ja nie mam żadnych tarczycowych objawów.
Może oprócz problemu z regularnością okresów.
3500 g 54 cm -
rozowyflaming wrote:Gaduaa - a o Twoich dwoch chlopakow tez sie dlugo staraliscie? czy poprostu sie udalo?
w kwietniu mi się mój maż oświadczył a w lipcu już zaszłam
natomiast młodszy był planowany i 7 miesięcy nam to zajęło...
Nats, rozowyflaming, Kasia1987 lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nats wrote:Oo to dopiero dziw
W sumie to ja nie mam żadnych tarczycowych objawów.
Może oprócz problemu z regularnością okresów.FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNats - ale mozliwe, ze on jest tak piekny bo faszeruje sie codziennie polowka duphastonu
niepokalanek tez wplywa na progesteron
Karola - moj tez sie sam wylacza, mierzy blyskawicznie w chyba 30 sekund ale ja na spiocha to malo kontaktuje i myslalam, ze mialam wlaczony cala nocKarolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrozowyflaming wrote:Karola dzieki, mi juz odbija
najgorszy tydzien przede mna teraz
Widzę że 8 dzień po owu i piękna tempka oj będzie się działoja 10 dzień po owu ale tempka taka tam byle jaka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2016, 13:40
-
rozowyflaming wrote:ej no nikt mi nie odpowiedzial na moje pytanie, nikt mnie nie lubi
chlipu chlip
ale, ze jestem upierdliwa jak owsik ponawiam
dziewczyny - mierzylam temperature o 7:00 i bylo 36,87
pomyslalam, ze nie wlaczylam termometru bo wczoraj mialam 36,87 i zmierzylam jeszcze raz (moze minuta roznicy w mierzeniu) - wyszlo 36,90
na wykresie wpisalam 36,87 - tez byscie tak zrobily?
Ja bym pierwszą wpisała
rozowyflaming lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Jestem juz bylam w szkole i sie zdenerwowalam na nauczyciela od matematyki .
Co miesiac mamy zaliczenia ale dobra mniejsza z tym ost pisalam to zaliczenie i jak oddawal nie bylo mnie w szkole dzis sie pytam czy ocenil on mówi ze mam sobie odszukac swoje zaliczenie w stosie kartek i szukam szukam nie ma . mowie mu ze nie ma a ten ze bede pisac jeszcze raz. Drugi raz juz mi to zgubil -
nick nieaktualnyrozowyflaming wrote:Nats - ale mozliwe, ze on jest tak piekny bo faszeruje sie codziennie polowka duphastonu
niepokalanek tez wplywa na progesteron
Karola - moj tez sie sam wylacza, mierzy blyskawicznie w chyba 30 sekund ale ja na spiocha to malo kontaktuje i myslalam, ze mialam wlaczony cala noc
Także tempka zmierzona i zapisana poprawnierozowyflaming lubi tę wiadomość
-
Anula1986 wrote:Dzięki dziewczyny za wypowiedzi
To teraz pytanie za 100 pkt. Jak to teraz przelać na wykres?
Wpisać, że 9, 10, 12 i 13 dc negatyw a 11 dc pozytyw?
Ja bym tak właśnie wpisała...33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualnyAna bierzesz w tym cyklu jakies nowe ziolka? Z tego co pamietam owu mialas z reguly 14/15. Czyli w tym cyklu masz wczesniejsza owu?
Ja jak nie jestem pewna to wpisuje dwa dni pod rzad pozytywne jezeli roznia sie minimalnie. U ciebie ten 11dc jest najmocniejszy - wiec bankowo pozytyw i moze 12dc ? -
rozowyflaming wrote:Ana bierzesz w tym cyklu jakies nowe ziolka? Z tego co pamietam owu mialas z reguly 14/15. Czyli w tym cyklu masz wczesniejsza owu?
Ja jak nie jestem pewna to wpisuje dwa dni pod rzad pozytywne jezeli roznia sie minimalnie. U ciebie ten 11dc jest najmocniejszy - wiec bankowo pozytyw i moze 12dc ?
Tak, biorę dziurawiec i liść maliny od tego cykluChyba one mi to tak pokręciły.. Tak myślę
To 11 dc i 12 dc pozytyw?