Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Elunia -widziałam że narzekalas na swój @ teraz? dalej taki skąpy masz?
ja "niby" zaczęłam cykl w piatek-zaczeło sie jednorazowo czysta krwia,potem juz tylko plamienie, w sb troche, w ndz prawie nic-nawet po serduszkowaniu-juz nie powiem co sobie tam wkręcałam.......dzis nad ranem obudził mnie ból typowy dla najgorszego dnia @-no i jest troche krwi-ale nie to co zwykle.....obawiam sie że dopiero przyjdzie ze zdwojoną siłą jak w tamtym cyklu i znów bede mieć @ przez 8 dni..! chyba że liczyć @ od dziś-to wtedy jakos sensowniej to może sie rozwinie....
co do bólu-to dziś zaczynało dość mocno boleć ale pojechałam z grubej rury od razu z no-spą max...no i szybko sie uspokoiło-teraz pobolewa jak na zbliżającą się @ no i jajniki bolą.....https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
Nats wrote:Trzy światy z ta tarczyca!
Właśnie robię rekonesans i szukam dobrego endo. Mam nadzieję, ze jeszcze takiej tragedi i mnie nie ma i,ze uda się to szybko zaleczyc.
A czy ktoras z Was też miała za wysoka prolaktyne? Ciężko ja zbić?zbiłam ją dostinexem 1 raz w tyg.. chyba przez 4 soboty to wzięłam i od tamtej pory nie mam problemów z prolaktyną ...
Nats lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
W sumie to te testy robiłam w celach badawczych
Ten na górze jest z wczoraj, a to był chyba 28 dc.
W 14 dc też miałam pozytywne testy.
Ale u mnie owulki nie ma, bo nie mam skoku temp.
Ale może organizm stara się o nią walczyć ciągle, dlatego te testy tak wychodzą.
3500 g 54 cm -
Zołza:) wrote:Mam zagryche z tymi godzinami testowania... :p
Ja robie 17:00-18:00teraz robiłam o 12... i zrobię jeszcze jeden koło 17
dodam ze dziś moja druga kreska jest bardziej widoczna niż wcześniejesze hahFabianCyprian
Tymuś
-
Nats wrote:W sumie to te testy robiłam w celach badawczych
Ale może organizm stara się o nią walczyć ciągle, dlatego te testy tak wychodzą.
Kochana te testy chyba są najlepsze..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
Ale może organizm stara się o nią walczyć ciągle, dlatego te testy tak wychodzą.FabianCyprian
Tymuś
-
Kurcze mnie to przerasta, nie mam zielonego pojęcia kochana...
Może wypowie się jakaś ekspertka czemu bez owulki wychodzą pozytywne testy.33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Gaduaaa wrote:ja miałam wyniki ponad 1000
zbiłam ją dostinexem 1 raz w tyg.. chyba przez 4 soboty to wzięłam i od tamtej pory nie mam problemów z prolaktyną ...
Ale do endo tak czy siak się wybieram.
Mam nadzieje, że będzie dobrze3500 g 54 cm -
nick nieaktualny
-
wogóle widziałam że wczoraj pisałyście o przewagi kolorowych wykresow nad szarością...
do dziewczyn bez premium-jest fajny myk jak zobaczyć swój wykres na kolorowo..-wystarczy wejść w swój link pod wykresem,albo w awatarze i wtedy jesteśmy kolorowe...
nie można wtedy nic wpisywac no ale jak ktoś chce zobaczyc kolorki to są..
wogóle ja po tym cyklu bede mieć juz 100pkt za udostępnianie wykresów więc bede mieć msc darmowego premium,ale jakos mi nie śpieszno do tego detektora-wkręcacza ciąży....Karolina2787, Kasia1987 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
Kasia1987 wrote:Kurcze mnie to przerasta, nie mam zielonego pojęcia kochana...
Może wypowie się jakaś ekspertka czemu bez owulki wychodzą pozytywne testy.
ale to tylko moja teoriaFabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:zrób jeszcze przeciwciała bo.. jak pierwszy raz pojdziesz do endo to Ci pewnie je zleci żeby wykluczyć bądź potwierdzić Hashimoto..
Już mnie tam znają. Jak tak dalej pójdzie to po imieniu mi będą mówić
Plus jest taki, że chociaż cholesterol mam w normie, bo też przy okazji robiłam3500 g 54 cm -
Nats wrote:Jutro skoczę z rana do labo to machnę te przeciwciała.
Już mnie tam znają. Jak tak dalej pójdzie to po imieniu mi będą mówić
Plus jest taki, że chociaż cholesterol mam w normie, bo też przy okazji robiłamFabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAllmita wrote:wogóle widziałam że wczoraj pisałyście o przewagi kolorowych wykresow nad szarością...
do dziewczyn bez premium-jest fajny myk jak zobaczyć swój wykres na kolorowo..-wystarczy wejść w swój link pod wykresem,albo w awatarze i wtedy jesteśmy kolorowe...
nie można wtedy nic wpisywac no ale jak ktoś chce zobaczyc kolorki to są..
wogóle ja po tym cyklu bede mieć juz 100pkt za udostępnianie wykresów więc bede mieć msc darmowego premium,ale jakos mi nie śpieszno do tego detektora-wkręcacza ciąży....
To jak 100 pkt to chyba będziesz miała już premium kochana i kolorki wrócąja dalej szarość ale myk wypróbuję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2016, 13:32
-
nick nieaktualnyej no nikt mi nie odpowiedzial na moje pytanie, nikt mnie nie lubi
chlipu chlip
ale, ze jestem upierdliwa jak owsik ponawiam
dziewczyny - mierzylam temperature o 7:00 i bylo 36,87
pomyslalam, ze nie wlaczylam termometru bo wczoraj mialam 36,87 i zmierzylam jeszcze raz (moze minuta roznicy w mierzeniu) - wyszlo 36,90
na wykresie wpisalam 36,87 - tez byscie tak zrobily?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2016, 13:33
WaldhauzerM lubi tę wiadomość