WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • Anula1986 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tak patrzę na ten mój wykres to tez jest jakiś porąbany... Ciekawe, czy faktycznie miałam owu tego 12 dc... Temperatura dziwna, a termometr jeszcze gorszy, a nowiutki :P

xnw4lhb8dt2ans8c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zołza:) wrote:
    Najgorsze że zostało mi... 30 :p

hehe to witaj w klubie :D też się żem napaliła na nie teraz żałuję :/ ale no co trza zużyć bo nie wyrzucę. Kupię te z Rossmana i zrobię obydwa zobaczymy co będzie.

• Nats Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chciałam też te testy z allegro zamowic, ale jak mówicie, ze lipa to chyba sobie odpuszczę.

3500 g 54 cm <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuliska wrote:
    No to Gaduaa lh i fsh w 3 dc, prolaktyne, estradiol badalam i w pierwszej i w drugiej fazie, progeseron żeby sprawdzić czy owu była też 2 razy niby, ja robilam tylko raz, w 7 dniu po owu. No i testosteron:) chyba wsio co robilam:)
    testosteron w którnym dc?

i musi być wszystko w 3 dc? czy może być 4 lub 5 ?

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Kasia1987 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziołszki Was nadrobić... :D
    Melduję że przyszłam do roboty z 2 wielkimi siatkami z biedry i mam obiady na 2 dni pokupione.
    Teraz po kolei:

Nats- WOW!!! ta owulka jest mega możliwa!!!! Wiesz czemu? Przecież zaczęłaś brać niepokalanka! Mogłaś w zeszłym cyklu nie mieć owulki, a teraz to zaczęło działać i wyciska z Ciebie jajco na koniec cyklu. Moim zdaniem -seksujcie!!!:)

Karolina- piękny wykres!!!! Naprawdę super... Mam cichą nadzieję, że będzie u Ciebie zielono kochana. Wygląda to wspaniale, skoki w górę cieszą na tym etapie!

Gaduaaa- przytulam mocno. Faktycznie wygląda to średnio, nie trać czasu, tylko badaj się, bo już kolejny cykl masz taki niefajny. Plus te nerwy stracone... buuu :***

Anula -faktycznie dość nisko, ale może tak być. Ja mam zawsze tak, ze mam mały skok zaraz po owulce, a po 3 dniach pnie mi się temp do góry, więc może i u Ciebie się tak podzieje, trzymam kciukasy, wygląda spoko!

Gaduaaa, Karolina2787, Nats, KlaudyŚ lubią tę wiadomość

33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
    HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
    ICSI: za 1 razem udane :)

16uddqk34v2bfw3k.png

• KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ale sie stresuje.
    Zostalo jeszcze 5dni temp. Sie utrzymuje czyzby ziolka i ananas pomógł:)

WaldhauzerM lubi tę wiadomość

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

• Kasia1987 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciąg dalszy kogo pominęłam:

Waldi- bardzo fajnie się to prezentuje, oby tak dalej :)

Tuliska- Twój wykres nieco mnie przerasta, za głupia jestem, więc nie komentuję, ale przesyłam buziaczki :D

Zołza -kochana teścik ewidentnie negatywny, testuj dalej, może się coś pokaże na dniach.. tempki trudne do interpretacji :( a jak ze śluzem u Ciebie?

I skromne ja na koniec:
    Tak jak rano pisałam, tempkę mam dalej w okolicy podstawowej, na dniach pewnie skoczy, jestem przekonana, bo dziś rano fajny przeźroczysty sprężysty śluzik był- niedużo, ale ten fajny gatunkowo:P Do tego 2 syfy mi wylazły...:P
    Będę testa owu sikała ok 11 dzisiaj, no i chłopa chcę przelecieć w okolicach nocno-porannych :D

Karolina2787, KlaudyŚ lubią tę wiadomość

16uddqk34v2bfw3k.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To też dziś kupie te testy z Rossmanna i zrobie o 17:00-18:00... chociaz Ovu mi pokazuję ze dziś ostatni dzień owulki u mnie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu nie dziękuję bo jeszcze może spaść :/ dlatego się nie nakręcam ale też mam tą malusią i cichusią nadzieję ech... do soboty muszę czekać. A Ty działaj kochana do boju! :D eja eja hihi

Kasia1987 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KlaudyŚ wrote:
    Dziewczyny ale sie stresuje.
    Zostalo jeszcze 5dni temp. Sie utrzymuje czyzby ziolka i ananas pomógł:)
    Zatem trzymamy moooooocno kciuki :)

• Kasia1987 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudyś wygląda to super, musisz się uzbroić w cierpliwość... (ja taka mądra teraz jestem, potem będę świrowała hahaha). Będzie dobrze!

16uddqk34v2bfw3k.png

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Ja swój cykl daje na straty :/ Coś go nie czuje :/ Nic nie czuje :/ Wam życzę powodzenia ;) Pięknych, tłuściutkich II kreseczek ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka89 wrote:
    Cześć dziewczyny. Ja swój cykl daje na straty :/ Coś go nie czuje :/ Nic nie czuje :/ Wam życzę powodzenia ;) Pięknych, tłuściutkich II kreseczek ;)

Weź nie wkurzaj kochana jeszcze masz czas tempka może się zmienić <3

Margaretka89 lubi tę wiadomość

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Weź nie wkurzaj kochana jeszcze masz czas tempka może się zmienić <3

Nawet jak się zmieni to co mi z tego, jakby się udało to bym to czuła, a teraz NIC nie czuje :/

• Kasia1987 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niektóre kobietki nic nie czują...
    Moja mama się śmieje z mojego szukania objawów bo zawsze mi powtarza, że ona NIC nie czuła w pierwszych tygodniach, dopiero jak miała wielki poślizg okresu to jej się pokojarzyło, że to może być ciąża...
    Także głowa do góry... jak nie ma @- i tak dalej :)

79a3f17d9a8db1f16846464f79463ca3.png

Margaretka89, Karolina2787 lubią tę wiadomość

16uddqk34v2bfw3k.png

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia1987 wrote:
    Niektóre kobietki nic nie czują...
    Moja mama się śmieje z mojego szukania objawów bo zawsze mi powtarza, że ona NIC nie czuła w pierwszych tygodniach, dopiero jak miała wielki poślizg okresu to jej się pokojarzyło, że to może być ciąża...
    Także głowa do góry... jak nie ma @- i tak dalej :)

79a3f17d9a8db1f16846464f79463ca3.png

Chciałabym żeby było tak jak piszesz. Zawsze jakaś nadzieja. Zobaczymy co będzie. Chciałabym wreszcie zobaczyć dwie kreseczki, a za 9 miesięcy tulić małe bobo.

Karolina2787, Kasia1987 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka89 wrote:
    Nawet jak się zmieni to co mi z tego, jakby się udało to bym to czuła, a teraz NIC nie czuje :/

Wczoraj przeglądałam wykresy i objawy czytałam sobie także były zafasolkowane a zero objawów miały także nie krakaj :D :P

Margaretka89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka89 wrote:
    Chciałabym żeby było tak jak piszesz. Zawsze jakaś nadzieja. Zobaczymy co będzie. Chciałabym wreszcie zobaczyć dwie kreseczki, a za 9 miesięcy tulić małe bobo.

Kochana 3 mam kciuki żeby tempka odbiła i dzidzia się pojawiła <3

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Wczoraj przeglądałam wykresy i objawy czytałam sobie także były zafasolkowane a zero objawów miały także nie krakaj :D :P

Ja nie kracze. Ale jakby się udało to bym to czuła. Podświadomie ;) A teraz to nawet @ nie czuje. Jakbym całkowicie czucie straciła :P :P :P hehe

• Kasia1987 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech każda marzy o groszku :(
    Czasem jak tak sobie o tym pomyślę, to czuję się zupełnie rozbita!
    Bardzo, bardzo tego pragnę...

Margaretka89, Karolina2787 lubią tę wiadomość

16uddqk34v2bfw3k.png

‹‹ 1135 1136 1137 1138 1139 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ