Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Tuliska wrote:No to Gaduaa lh i fsh w 3 dc, prolaktyne, estradiol badalam i w pierwszej i w drugiej fazie, progeseron żeby sprawdzić czy owu była też 2 razy niby, ja robilam tylko raz, w 7 dniu po owu. No i testosteron:) chyba wsio co robilam:)
i musi być wszystko w 3 dc? czy może być 4 lub 5 ?FabianCyprian
Tymuś
-
Dziołszki Was nadrobić...
Melduję że przyszłam do roboty z 2 wielkimi siatkami z biedry i mam obiady na 2 dni pokupione.
Teraz po kolei:
Nats- WOW!!! ta owulka jest mega możliwa!!!! Wiesz czemu? Przecież zaczęłaś brać niepokalanka! Mogłaś w zeszłym cyklu nie mieć owulki, a teraz to zaczęło działać i wyciska z Ciebie jajco na koniec cyklu. Moim zdaniem -seksujcie!!!
Karolina- piękny wykres!!!! Naprawdę super... Mam cichą nadzieję, że będzie u Ciebie zielono kochana. Wygląda to wspaniale, skoki w górę cieszą na tym etapie!
Gaduaaa- przytulam mocno. Faktycznie wygląda to średnio, nie trać czasu, tylko badaj się, bo już kolejny cykl masz taki niefajny. Plus te nerwy stracone... buuu :***
Anula -faktycznie dość nisko, ale może tak być. Ja mam zawsze tak, ze mam mały skok zaraz po owulce, a po 3 dniach pnie mi się temp do góry, więc może i u Ciebie się tak podzieje, trzymam kciukasy, wygląda spoko!Gaduaaa, Karolina2787, Nats, KlaudyŚ lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Ciąg dalszy kogo pominęłam:
Waldi- bardzo fajnie się to prezentuje, oby tak dalej
Tuliska- Twój wykres nieco mnie przerasta, za głupia jestem, więc nie komentuję, ale przesyłam buziaczki
Zołza -kochana teścik ewidentnie negatywny, testuj dalej, może się coś pokaże na dniach.. tempki trudne do interpretacjia jak ze śluzem u Ciebie?
I skromne ja na koniec:
Tak jak rano pisałam, tempkę mam dalej w okolicy podstawowej, na dniach pewnie skoczy, jestem przekonana, bo dziś rano fajny przeźroczysty sprężysty śluzik był- niedużo, ale ten fajny gatunkowo:P Do tego 2 syfy mi wylazły...
Będę testa owu sikała ok 11 dzisiaj, no i chłopa chcę przelecieć w okolicach nocno-porannychKarolina2787, KlaudyŚ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMargaretka89 wrote:Cześć dziewczyny. Ja swój cykl daje na straty
Coś go nie czuje
Nic nie czuje
Wam życzę powodzenia
Pięknych, tłuściutkich II kreseczek
Weź nie wkurzaj kochana jeszcze masz czas tempka może się zmienićMargaretka89 lubi tę wiadomość
-
Niektóre kobietki nic nie czują...
Moja mama się śmieje z mojego szukania objawów bo zawsze mi powtarza, że ona NIC nie czuła w pierwszych tygodniach, dopiero jak miała wielki poślizg okresu to jej się pokojarzyło, że to może być ciąża...
Także głowa do góry... jak nie ma @- i tak dalej
Margaretka89, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
Kasia1987 wrote:
Chciałabym żeby było tak jak piszesz. Zawsze jakaś nadzieja. Zobaczymy co będzie. Chciałabym wreszcie zobaczyć dwie kreseczki, a za 9 miesięcy tulić małe bobo.Karolina2787, Kasia1987 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMargaretka89 wrote:Nawet jak się zmieni to co mi z tego, jakby się udało to bym to czuła, a teraz NIC nie czuje
Wczoraj przeglądałam wykresy i objawy czytałam sobie także były zafasolkowane a zero objawów miały także nie krakajMargaretka89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Wczoraj przeglądałam wykresy i objawy czytałam sobie także były zafasolkowane a zero objawów miały także nie krakaj
Ja nie kracze. Ale jakby się udało to bym to czuła. PodświadomieA teraz to nawet @ nie czuje. Jakbym całkowicie czucie straciła
hehe
-
Ech każda marzy o groszku
Czasem jak tak sobie o tym pomyślę, to czuję się zupełnie rozbita!
Bardzo, bardzo tego pragnę...Margaretka89, Karolina2787 lubią tę wiadomość