X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • Anula1986 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tak patrzę na ten mój wykres to tez jest jakiś porąbany... Ciekawe, czy faktycznie miałam owu tego 12 dc... Temperatura dziwna, a termometr jeszcze gorszy, a nowiutki :P

xnw4lhb8dt2ans8c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zołza:) wrote:
    Najgorsze że zostało mi... 30 :p

hehe to witaj w klubie :D też się żem napaliła na nie teraz żałuję :/ ale no co trza zużyć bo nie wyrzucę. Kupię te z Rossmana i zrobię obydwa zobaczymy co będzie.

• Nats Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chciałam też te testy z allegro zamowic, ale jak mówicie, ze lipa to chyba sobie odpuszczę.

3500 g 54 cm <3
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuliska wrote:
    No to Gaduaa lh i fsh w 3 dc, prolaktyne, estradiol badalam i w pierwszej i w drugiej fazie, progeseron żeby sprawdzić czy owu była też 2 razy niby, ja robilam tylko raz, w 7 dniu po owu. No i testosteron:) chyba wsio co robilam:)
    testosteron w którnym dc?

i musi być wszystko w 3 dc? czy może być 4 lub 5 ?

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Kasia1987 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziołszki Was nadrobić... :D
    Melduję że przyszłam do roboty z 2 wielkimi siatkami z biedry i mam obiady na 2 dni pokupione.
    Teraz po kolei:

Nats- WOW!!! ta owulka jest mega możliwa!!!! Wiesz czemu? Przecież zaczęłaś brać niepokalanka! Mogłaś w zeszłym cyklu nie mieć owulki, a teraz to zaczęło działać i wyciska z Ciebie jajco na koniec cyklu. Moim zdaniem -seksujcie!!!:)

Karolina- piękny wykres!!!! Naprawdę super... Mam cichą nadzieję, że będzie u Ciebie zielono kochana. Wygląda to wspaniale, skoki w górę cieszą na tym etapie!

Gaduaaa- przytulam mocno. Faktycznie wygląda to średnio, nie trać czasu, tylko badaj się, bo już kolejny cykl masz taki niefajny. Plus te nerwy stracone... buuu :***

Anula -faktycznie dość nisko, ale może tak być. Ja mam zawsze tak, ze mam mały skok zaraz po owulce, a po 3 dniach pnie mi się temp do góry, więc może i u Ciebie się tak podzieje, trzymam kciukasy, wygląda spoko!

Gaduaaa, Karolina2787, Nats, KlaudyŚ lubią tę wiadomość

33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
    HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
    ICSI: za 1 razem udane :)

16uddqk34v2bfw3k.png

• KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ale sie stresuje.
    Zostalo jeszcze 5dni temp. Sie utrzymuje czyzby ziolka i ananas pomógł:)

WaldhauzerM lubi tę wiadomość

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

• Kasia1987 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciąg dalszy kogo pominęłam:

Waldi- bardzo fajnie się to prezentuje, oby tak dalej :)

Tuliska- Twój wykres nieco mnie przerasta, za głupia jestem, więc nie komentuję, ale przesyłam buziaczki :D

Zołza -kochana teścik ewidentnie negatywny, testuj dalej, może się coś pokaże na dniach.. tempki trudne do interpretacji :( a jak ze śluzem u Ciebie?

I skromne ja na koniec:
    Tak jak rano pisałam, tempkę mam dalej w okolicy podstawowej, na dniach pewnie skoczy, jestem przekonana, bo dziś rano fajny przeźroczysty sprężysty śluzik był- niedużo, ale ten fajny gatunkowo:P Do tego 2 syfy mi wylazły...:P
    Będę testa owu sikała ok 11 dzisiaj, no i chłopa chcę przelecieć w okolicach nocno-porannych :D

Karolina2787, KlaudyŚ lubią tę wiadomość

16uddqk34v2bfw3k.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To też dziś kupie te testy z Rossmanna i zrobie o 17:00-18:00... chociaz Ovu mi pokazuję ze dziś ostatni dzień owulki u mnie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu nie dziękuję bo jeszcze może spaść :/ dlatego się nie nakręcam ale też mam tą malusią i cichusią nadzieję ech... do soboty muszę czekać. A Ty działaj kochana do boju! :D eja eja hihi

Kasia1987 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KlaudyŚ wrote:
    Dziewczyny ale sie stresuje.
    Zostalo jeszcze 5dni temp. Sie utrzymuje czyzby ziolka i ananas pomógł:)
    Zatem trzymamy moooooocno kciuki :)

• Kasia1987 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudyś wygląda to super, musisz się uzbroić w cierpliwość... (ja taka mądra teraz jestem, potem będę świrowała hahaha). Będzie dobrze!

16uddqk34v2bfw3k.png

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Ja swój cykl daje na straty :/ Coś go nie czuje :/ Nic nie czuje :/ Wam życzę powodzenia ;) Pięknych, tłuściutkich II kreseczek ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka89 wrote:
    Cześć dziewczyny. Ja swój cykl daje na straty :/ Coś go nie czuje :/ Nic nie czuje :/ Wam życzę powodzenia ;) Pięknych, tłuściutkich II kreseczek ;)

Weź nie wkurzaj kochana jeszcze masz czas tempka może się zmienić <3

Margaretka89 lubi tę wiadomość

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Weź nie wkurzaj kochana jeszcze masz czas tempka może się zmienić <3

Nawet jak się zmieni to co mi z tego, jakby się udało to bym to czuła, a teraz NIC nie czuje :/

• Kasia1987 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niektóre kobietki nic nie czują...
    Moja mama się śmieje z mojego szukania objawów bo zawsze mi powtarza, że ona NIC nie czuła w pierwszych tygodniach, dopiero jak miała wielki poślizg okresu to jej się pokojarzyło, że to może być ciąża...
    Także głowa do góry... jak nie ma @- i tak dalej :)

79a3f17d9a8db1f16846464f79463ca3.png

Margaretka89, Karolina2787 lubią tę wiadomość

16uddqk34v2bfw3k.png

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia1987 wrote:
    Niektóre kobietki nic nie czują...
    Moja mama się śmieje z mojego szukania objawów bo zawsze mi powtarza, że ona NIC nie czuła w pierwszych tygodniach, dopiero jak miała wielki poślizg okresu to jej się pokojarzyło, że to może być ciąża...
    Także głowa do góry... jak nie ma @- i tak dalej :)

79a3f17d9a8db1f16846464f79463ca3.png

Chciałabym żeby było tak jak piszesz. Zawsze jakaś nadzieja. Zobaczymy co będzie. Chciałabym wreszcie zobaczyć dwie kreseczki, a za 9 miesięcy tulić małe bobo.

Karolina2787, Kasia1987 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka89 wrote:
    Nawet jak się zmieni to co mi z tego, jakby się udało to bym to czuła, a teraz NIC nie czuje :/

Wczoraj przeglądałam wykresy i objawy czytałam sobie także były zafasolkowane a zero objawów miały także nie krakaj :D :P

Margaretka89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margaretka89 wrote:
    Chciałabym żeby było tak jak piszesz. Zawsze jakaś nadzieja. Zobaczymy co będzie. Chciałabym wreszcie zobaczyć dwie kreseczki, a za 9 miesięcy tulić małe bobo.

Kochana 3 mam kciuki żeby tempka odbiła i dzidzia się pojawiła <3

• Margaretka89 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Wczoraj przeglądałam wykresy i objawy czytałam sobie także były zafasolkowane a zero objawów miały także nie krakaj :D :P

Ja nie kracze. Ale jakby się udało to bym to czuła. Podświadomie ;) A teraz to nawet @ nie czuje. Jakbym całkowicie czucie straciła :P :P :P hehe

• Kasia1987 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2016, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech każda marzy o groszku :(
    Czasem jak tak sobie o tym pomyślę, to czuję się zupełnie rozbita!
    Bardzo, bardzo tego pragnę...

Margaretka89, Karolina2787 lubią tę wiadomość

16uddqk34v2bfw3k.png

‹‹ 1135 1136 1137 1138 1139 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ