Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia1987 wrote:Ech każda marzy o groszku
Czasem jak tak sobie o tym pomyślę, to czuję się zupełnie rozbita!
Bardzo, bardzo tego pragnę...
Kasiu każdej z nas w końcu się uda. Tylko ja już czasami nie mam siły. Za długo to już się wlecze... Nie wiem na jak długo jeszcze starczy mi sił, żeby walczyć.Karolina2787, Kasia1987, Zołza:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMargaretka89 wrote:Kasiu każdej z nas w końcu się uda. Tylko ja już czasami nie mam siły. Za długo to już się wlecze... Nie wiem na jak długo jeszcze starczy mi sił, żeby walczyć.
Kochana będziemy z Tobą i wgl to wszystkie w tym siedzimy także jedna za wszystkie wszystkie za jednąMargaretka89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry staraczki:) Wreszcie się wyspałam. Wow, 9 godz snu to szał dla mnie:)
Nie zamartwiajcie się dziewczyny, mamy przesilenie wiosenne więc tempo ma prawo szaleć i wcale nie oznaczać braku owu. Gdzieś czytałam że cykle w czasie przesilenia są zupełnie inne niż w innym czasie. Często dużo mniej lub bardziej bolesne niż w innym okresie roku.
Fantastycznego dzionka wam życzę i na pocieszenia wrzucam mojego biednego psiaka, nie dość że bez jajek to jeszcze różowy kołnierz mu założyli bo niebieskie sią skończyły hehhe
Karolina2787, Margaretka89, Kasia1987, poziomka12, Allmita, Duśka;), WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZołza:) wrote:No to teraz polać : kawy, herbaty, wody, gluta... czy co tam luisz sobie za dnia łyknąć
hehe ok załyczam soczek marchewkowy zdrówko Zołza i wszystkie staraczki zdrówko na fasolinki nasze!!!Co do jogi to pewnie wieczorkiem każda załączy skype, puścimy jedną muzę i dawaj ćwiczymy medytujemy rozluźniamy
Margaretka89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElunia wrote:Dzień dobry staraczki:) Wreszcie się wyspałam. Wow, 9 godz snu to szał dla mnie:)
Nie zamartwiajcie się dziewczyny, mamy przesilenie wiosenne więc tempo ma prawo szaleć i wcale nie oznaczać braku owu. Gdzieś czytałam że cykle w czasie przesilenia są zupełnie inne niż w innym czasie. Często dużo mniej lub bardziej bolesne niż w innym okresie roku.
Fantastycznego dzionka wam życzę i na pocieszenia wrzucam mojego biednego psiaka, nie dość że bez jajek to jeszcze różowy kołnierz mu założyli bo niebieskie sią skończyły hehhe
Wyrazy współczucia po stracie jajek dla PsiakaKarolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolina2787 wrote:hehe ok załyczam soczek marchewkowy zdrówko Zołza i wszystkie staraczki zdrówko na fasolinki nasze!!!
Co do jogi to pewnie wieczorkiem każda załączy skype, puścimy jedną muzę i dawaj ćwiczymy medytujemy rozluźniamy
Ta wspólna joga to nie głupi pomysł -
nick nieaktualnyElunia wrote:Dzień dobry staraczki:) Wreszcie się wyspałam. Wow, 9 godz snu to szał dla mnie:)
hehe biedulek wygląda jak klosz od lampyhihi Co do przesilenia zgadzam się z Tobą kochana i również miłego dzionka życzę!
Elunia, Margaretka89 lubią tę wiadomość
-
taki newsik..Quote:"Medycyna czasem określa, że owulacja jest za wczesna lub za późna. Za zbyt wczesną byłaby uważana ta przed 10-tym dniem cyklu, za zbyt późną ta po 20-tym. Istnieje możliwość zajścia w ciążę przy regularnych późnych owulacjach, ale jeśli jajeczkujesz późno twoje szanse na ciążę maleją w związku z tym, że:
owulacje są rzadsze (np. przy cyklu wynoszącym 39 dni to tylko 9 jajeczek w roku, przy 28-dniowym 13)
możliwość produkowania nieprawidłowych jajeczek (dotyczy to także owulacji zbyt wczesnych). To oznacza, że są nieodpowiednie do zapłodnienia i implantacji
poziomy hormonów nie są zsynchronizowane
endometrium może nie być gotowe na implantację, jeśli zbyt dużo czasu upłynęło / zbyt mało od ostatniego okresu. Jajeczko może być zapłodnione, ale zarodek nie może się właściwie zagnieździć."FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:To trza dziewoje namówić i działamy na wiosnę ruch się przyda
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny