Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelina17007 wrote:Cześć dziewczyny troszkę mnie w Wami nie było ale wykres prowadziłam na bieżąco, gratuluje tym które mają zielonego groszka, proszę dziewczyny spójżcie na mój wykres obawiam się że ovulacje w tym cyklu nie wystąpiła:(Fabian
Cyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:mojego dzisiejszego humoru chyba nie naprawi nic....
normalnie czuje się mega porażkowo...aż mi się odechciewa jakichkolwiek starań..
mam 2 dzieci... chyba więcej nie jest mi pisane...
Dzień dobry :* <przytula>Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:mojego dzisiejszego humoru chyba nie naprawi nic....
normalnie czuje się mega porażkowo...aż mi się odechciewa jakichkolwiek starań..
mam 2 dzieci... chyba więcej nie jest mi pisane...
Może jeszcze urośnie jutro temperatura.
Nie martw się ☺
Przez ta wiosnę hormony szaleją wszystkim
3500 g 54 cm -
Ewelina może jeszcze przyjdzie:) a jeśli nie to raz nie zawsze, może zdarzyć sie cykl bezowulacyjny. Mój poprzedni tez tylko na wykresie byl ładny, jak to gin uznał, nie zupełnie pękł pęcherzyk. Ciekawa jestem jak ten obecny monitoring się skończy. Aż się boję...
-
Nats wrote:Może jeszcze urośnie jutro temperatura.
Nie martw się ☺
Przez ta wiosnę hormony szaleją wszystkim
a teraz drugi cykl jakiś rozjechany... może to jakies psychiczne są blokady ? że mierze sprawdzam czekam a Owu jak na złość nie ma... normalnie już nic nie wiem...FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
Gaduaaa wrote:dopóki nie zaczęłam mierzyć temperatury cykle miałam jak w zegraku..31 dni...
a teraz drugi cykl jakiś rozjechany... może to jakies psychiczne są blokady ? że mierze sprawdzam czekam a Owu jak na złość nie ma... normalnie już nic nie wiem...Gaduaaa lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Tuliska wrote:Gaduaa no coś Ty? Co to za smutyy?? Stop! Nie zgadzam sie:) głowa do góry kochana, będzie dzidzia trzecia i.... czwarta
tulimyyyyy mocno:)
straciłam nadzieje w tym cyklu....
i nie wiem czy chcę następny.. to mnie chyba za dużo kosztuje nerwów..FabianCyprian
Tymuś
-
Nats wrote:A wiesz, ze to możliwe z ta blokada. Ja też się strasznie nakrecilam, ze temp musi wzrosnąć w połowie cyklu i nic się nie działo. Teraz nagle jak olalam sprawę to jest skok. Co prawda nie wiem czy na owulacje, ale przynajmniej jest jakaś zmiana.Fabian
Cyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyHej laski
Co to za smutasy dziś?
Gaduaaa nie gadaj bzdurbędzie i trzecia dzidzia trza troszkę cierpliwości i wyluzuj moja droga a zobaczysz że już niedługo się zazieleni
Zołza może będziesz miała podobnie do mnie ale nie przejmuj się to tylko testy zawsze mogą być liche a mimo to może być owulka także główka do góry.
Melduję, że u mnie z miednicą bez zmian za to tempka podskoczyła hmm... dziwne 3 dni przed @?Gaduaaa, Tuliska, Allmita lubią tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:a widziałaś mój tragiczny wykres?....
straciłam nadzieje w tym cyklu....
i nie wiem czy chcę następny.. to mnie chyba za dużo kosztuje nerwów..
A zobacz moje temperatury, wczoraj niby owu miałam i co? I chyba jednak nie jajco