Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale mam olewke na wszystko od wczoraj
Co ma być to będzie. Cudu nie zdzialam i nie wyczaruje niczego czarodziejska rozdzka w brzuchu więc ignorancja zupelna we mnie wstąpiła
i chocbym tupala nogami i zgrzytala zebami i tak bedzie zonkBaaa nie pamiętam kiedy ostatnio miałam taki spokoj w sobie:) i mnie się to całkiem podoba:) ojjj tak mi dobrze:)
zapachmalin, Elunia, Allmita lubią tę wiadomość
-
Aaa Gizmo tak prosimy na 23 kwiecien nasza Pani sekretarko
mój pesel
.. 900708blablablablaa co tam zaszkodzi mi się wpisac:) po drodze będziesz mnie mazac ale przynajmniej patrząc na listę będziecie pamietaly ze istnieje haha
zapachmalin lubi tę wiadomość
-
Tuliska wrote:Aaa Gizmo tak prosimy na 23 kwiecien nasza Pani sekretarko
mój pesel
.. 900708blablablablaa co tam zaszkodzi mi się wpisac:) po drodze będziesz mnie mazac ale przynajmniej patrząc na listę będziecie pamietaly ze istnieje haha
haha, dokładnie!Jak rzucą okiem to będą wiedziały, że my też jeszcze, my też, kajś tam na szarym koniuszku zbłąkane
Tuliska lubi tę wiadomość
-
Cześć staraczki
i gdzie to slonce ja się pytam? I gdzie to niebieskie niebo ja się pytam?
Waldi i tak trzymajgóruj nam z tą temp góruj
A Kasiu to już lada dzieńciesz się tym jak mozesz:) i przyjemnych zakupow;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 07:11
Kasia1987 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczyny
Ja chyba mam coś nie tak z nowym termometremmierzyłam po 5 tej rano 3 razy pod rząd tempkę. Wpierw mi wyszło 36,3 parę sekund późoiej 36,5 i ponownie kilka sekund potem 36,4. Nie mam miarodajnego termometru : OF po wpisaniu dzisiejszej tempki przesunął mi owu z 9 dc na 12 dc.
Zmierzyłam jeszcze o 7 tempke i wyszła 36,7
Jakieś niskie mam temp. w II fazie cyklu... W poprzednim miesiącu miałam wyższe.
-
Tuliska wrote:Aaa Gizmo tak prosimy na 23 kwiecien nasza Pani sekretarko
mój pesel
A mój pesel jest taki 850423.....31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
KWIETNIÓWECZKI swojego http://naforum.zapodaj.net/thumbs/404aca6738ac.jpg Zielonego Groszka
wypatrywać będą
6.04 Patka91
9.04 Karolina2787
10/11.04 Judi22
12.04 WaldhauzerM i KlaudyŚ i Margaretka89
14.04 Rozowyflaming
22.04 Kasia1987
23.04 Tuliska i Zapachmalin
24.04 Szuflada
27.04 Caro i Elunia
Tak dla przypomnienia kto się Nam pochwali http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9ea876fddd97.jpg Dwiema Kreseczkami
i...