Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
KlaudyŚ wrote:No kochana tak sie nie bawimy:)
Testowac to kazda musi i @ nie przyjda.
U mnie temp 36,9 taka sama jak rano
dobra dobra, ale ja żeby nie marnować testów postanowiłam zrobić go dopiero po tygodniu od terminu @. A do tego czasu jeśli ma przyjść to przyjdzie.+ zakładam, że się nie udało, przynajmniej będę miło zaskoczona
Tuliska lubi tę wiadomość
-
Hello kobietki. Ja się wykoncze ostatnio nawet nie mam kiedy do was napisać
U mnie dzisiaj owu (jeśli takowa i mnie wystepuje). Na monitoringu mutant bo pecherzyk 28 mm. Ale serducho było aż 2 dni temu także nie wróżę temu dobrzew czwartek jeszcze sprawdzę czy jeśli kijanki przetrwały to czy wodole miały co atakowac
Elunia lubi tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:dobra dobra, ale ja żeby nie marnować testów postanowiłam zrobić go dopiero po tygodniu od terminu @. A do tego czasu jeśli ma przyjść to przyjdzie.
+ zakładam, że się nie udało, przynajmniej będę miło zaskoczona
Eh Malina Malina.. Same problemy no.. Nie ma że nie..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
zapachmalin wrote:dobra dobra, ale ja żeby nie marnować testów postanowiłam zrobić go dopiero po tygodniu od terminu @. A do tego czasu jeśli ma przyjść to przyjdzie.
+ zakładam, że się nie udało, przynajmniej będę miło zaskoczona
To ja malinka mam podobne podejscie:)
A więc Gizmo jeśli @ się spóźni to testować będę 23... w co nie wierzę nic a niczapachmalin lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:U ludzi dzienne wahania obserwuje się w zależności od faz spoczynku i aktywności. Najniższą temperaturę obserwuje się między godziną 23 a 3, zaś najwyższą między 10 a 18.
Dziękować kochane moje
Czyli o 5.10 nie ma znaczenia.. Trza się tylko wyspać..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
KlaudyŚ wrote:Widze kochana:*
Bylam umyc włoski ale juz wracam
No waldziu idzie do gory: )
Jutro wzrosnie u ciebie
Dziękujęw sensie za miłe słowa..
Rano się okaże.. Bo zaczynam wątpić.. Ale dobra. Zobaczymy rano.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:Oj bo piszesz że zakładasz że się nie udało.. Tak nie wolno..
w zeszłym miesiącu wierzyłam mimo, że testy mówiły, że się nie udało. Wyszło jak wyszło. Teraz nie chcę znowu to samo. Bo mojego biednego stworka wykończę tym wszystkim. On się strasznie o mnie martwi jak widzi co się dzieje. Więc wolę mieć podjeście inne niż wszystkie. Jeśli się sprawdzi to będę Wam polecać, będziecie mogły wypróbować po zapłaceniu tantiem -
Gizmo wrote:Czyli obie Was na 23 przerejestrowac?
He he he he.. Dobre..
Jako rzetelna rejestratorKa powinnaś jeszcze o pesel zapytać dla ewusia.. He heGizmo lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
zapachmalin wrote:w zeszłym miesiącu wierzyłam mimo, że testy mówiły, że się nie udało. Wyszło jak wyszło. Teraz nie chcę znowu to samo. Bo mojego biednego stworka wykończę tym wszystkim. On się strasznie o mnie martwi jak widzi co się dzieje. Więc wolę mieć podjeście inne niż wszystkie. Jeśli się sprawdzi to będę Wam polecać, będziecie mogły wypróbować po zapłaceniu tantiem
Przetłumacz ostatni wyraz plis..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.