Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
My Ciebie też Waldi kofffamy :*
A co Ci testów to ja używam tylko tych z rossmana. Miałam testy Amil z apteki kiedyś (krocie kosztowaly) a dupe blada pokazywaly. Robiłam równocześnie z tymi rossmanowymi i na tych wychodzil piękny pozytyw a na tamtych nwielkie NIC! a co do kresek wyraznych: w jakimś 10 dc miałam już bardzo wyraźną kreche ale nie taka sama, później zupełnie zbledla, 2 dni przed owu prawie jej widać nie bylo a dzień przed czerwona porządna mocniejsza od testowej krecha.
Z tego co wiem LH wzrasta nagle więc chyba nie u wszystkich musi być takie książkowe równe systematyczne zaciemnienie na tym teście
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 12:02
Zołza:), Kasia1987, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
Tuliska wrote:My Ciebie też Waldi kofffamy :*
A co Ci testów to ja używam tylko tych z rossmana. Miałam testy Amil z apteki kiedyś (krocie kosztowaly) a dupe blada pokazywaly. Robiłam równocześnie z tymi rossmanowymi i na tych wychodzil piękny pozytyw a na tamtych nwielkie NIC! a co do kresek wyraznych: w jakimś 10 dc miałam już bardzo wyraźną kreche ale nie taka sama, później zupełnie zbledla, 2 dni przed owu prawie jej widać nie bylo a dzień przed czerwona porządna mocniejsza od testowej krecha.
Z tego co wiem LH wzrasta nagle więc chyba nie u wszystkich musi być takie książkowe równe systematyczne zaciemnienie na tym teście
o to i ja może kupie te z rossmana...mam jakieś z apteki ale nie pamietam teraz jakie-mam je w domu...https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
nick nieaktualny
-
Klaudys u mnie beta 22 złote..
A ja dalej toczę batalie z gościem od testów.. Wczoraj oddzwonil i mówi że wyszły tego samego dnia rano czyli wczoraj.. Więc ja do niego że to nie fair bo w aukcji jest że wysyłka zaraz po zaksięgowaniu.. On że kasa na konto weszła rano a zaksięgowana została wieczorem dlatego wysłali następnego dnia rano.. No ale ja że mają przez allegro tak banki skonfigurowaNe że wplata przychodzi niemal od razu.. I mówię że w niedzielę dostałam maila że otrzymał zapłatę.. No dobra skoro Pan wysłał to poproszę numer listu.. On nie ma bo on się tym nie zajmuje... Ale się zagotowałam.. Jak znajdę to zadzwonię.. Doopa blada.. Do tej pory nic. Ale patrzę jest mail z wczoraj że przesyłka wyszła przedwczoraj.. No szlag.. Mówił że wczoraj wyszła.. Wystosowałam Panu przed chwilą odpowiedniego maila.. Dodałam że będę pamiętać wystawiając komentarz..
Spokojnie.. Bez nerwacji..... Oooooomm... Grrr
A testów jak nie było tak nie ma..Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2016, 12:32
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
szuflada wrote:Laski, pomocy, jak mam wstawić Wam tu zdjęcie? Jestem na telefonie...
chciałam pokazać szanowne komisji mój cień cienia z testu owu
Hahahaha kolejna z cieniem cienia
Witamy w klubie! Aż spojrzałam ponownie na swój żałosny dzisiejszy wynik33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Kasia1987 wrote:Grrr nie lubię takich akcji...
Szczególnie, jak się na te testy czeka...
Nic mi nie mów..
Ale spoko.. Ja jestem bojowa dziołcha i potrafię mieć pazur.. He he31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
szuflada wrote:Laski, pomocy, jak mam wstawić Wam tu zdjęcie? Jestem na telefonie...
chciałam pokazać szanowne komisji mój cień cienia z testu owu
Mój mąż zapytał się co to znaczy cień cienia bo nie zna tego pojęcia.. He he..
Chłopy wymiękają.. Niech zostaną przy przedłużaniu gatunku.. He he heZołza:), Kasia1987, Tuliska lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Kasia1987 wrote:Melduję, że byłam w wc i mam super fajny śluz i jakoś się tam bardziej miękko zrobiło i dzioba ma chyba w pół otwartego..
To atakuj chłopa.. Szkoda tego zmarnować..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.