Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
moja przyjaciółka jest w 20tyg ciąży.. jak tylko zaszła i znała datę zapłodnienia to wyszła jej dziewczynka.. i na usg się to potwierdziło
także ja po części wierzę.. moze nie na 100% bo wiadomo.. różnie bywa... ale raczej mnie przekonuje
FabianCyprian
Tymuś
-
Sylwia91 wrote:Gaduaaa na tym co mi podałaś wyszedł chłopiec
na trzech innych dziewczynka
bo mi np wylicza że mam 31 lat.... hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 10:08
FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:moja przyjaciółka jest w 20tyg ciąży.. jak tylko zaszła i znała datę zapłodnienia to wyszła jej dziewczynka.. i na usg się to potwierdziło
także ja po części wierzę.. moze nie na 100% bo wiadomo.. różnie bywa... ale raczej mnie przekonuje
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nieeee, cień cienia, nawet nie mam Wam co pokazywać.
Mam trochę spinę już, bo albo jestem jeszcze przed owu albo miałam już- 10 dc miałam najwyraźniejszą kreskę, ale też był to cień ledwie... No i nie miałam na razie skoku temperatury... Śluz dopiero wczoraj rozciągliwy miałam...
Chyba jestem przed owu, co?
W każdym poprzednim cyklu byłabym dopiero przed owu, ale w tym cyklu miałam wrażenie, ze zażywanie niepokalanka coś przyspieszy. Najwyraźniej nie, bo powoli zbliżam się do swojego standardowego terminu owulki (16-17 dc).
Jakieś opinie i słowa pocieszenia?33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualny
-
Kasia1987 wrote:Nieeee, cień cienia, nawet nie mam Wam co pokazywać.
Mam trochę spinę już, bo albo jestem jeszcze przed owu albo miałam już- 10 dc miałam najwyraźniejszą kreskę, ale też był to cień ledwie... No i nie miałam na razie skoku temperatury... Śluz dopiero wczoraj rozciągliwy miałam...
W każdym poprzednim cyklu byłabym dopiero przed owu, ale w tym cyklu miałam wrażenie, ze zażywanie niepokalanka coś przyspieszy. Najwyraźniej nie, bo powoli zbliżam się do swojego standardowego terminu owulki (16-17 dc).
Jakieś opinie i słowa pocieszenia? -
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:Nieeee, cień cienia, nawet nie mam Wam co pokazywać.
Jakieś opinie i słowa pocieszenia?
Czekamy kochana :* Czuje... w moczu :p że i u Ciebie zaraz zawita gruba czerwona druga krecha :* zobacz ile ja czekałam... -
nick nieaktualny