Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
WaldhauzerM wrote:No mam taką nadzieję..
Ale wiesz.. Dziwna sprawa.. Bo w poprzedniej ciąży przy bardzo niskiej becie wyszedł mi blady cień drugiej kreski.. Nie wiem jak to se tam jest.. -
Gaduaaa wrote:o kurde
Ty jesteś aparatka... mi by się nie chciało nawet codziennie... moje libido chyba jest słabe !
hahaha
ale wiesz.. ja mam dwoje dzieci, dwa psy...cały dom na głowie także... ja zwyczajnie jestem zmęczonahaha
Ja chyba mam po prostu taki charakter...
Moi rodzice są super, bardzo sobie bliscy, od dzieciaka gadali przy nas ofen że rodzice się kochają, robią to i że seks i miłość w małżeństwie to super rzecz, nie było to nigdy tabu. I ja się tak chowałam w tym wszystkim i seksik uwielbiam i jest dla mnie oznaką miłości i czułości
Sylwia91, Gaduaaa, Allmita lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:Jejku, jestem mega ciekawa z którego serduszka jest Twoja dzidzia Sylwia!
Ja obstawiam że z 13 dc
Patrząc na Twój przykład i innych kochanych mamusiek staram się w tym cyklu nie trzaskać serduszkami dzień w dzień, na razie mi się udaje co 2 dzień działać, żeby dać męzowi się zregenerować. Ale przyznaje, że to dla mnie ciężkie, bo lubię mieć pewność że było kiedy jajeczko wyszło...
Ale postaram się nadal tak z głową działać, nie na siłę za często.
28 lat, 4 cs
Zaraz 10:00... idziemy siknąć -
Kasia1987 wrote:Ja chyba mam po prostu taki charakter...
Moi rodzice są super, bardzo sobie bliscy, od dzieciaka gadali przy nas ofen że rodzice się kochają, robią to i że seks i miłość w małżeństwie to super rzecz, nie było to nigdy tabu. I ja się tak chowałam w tym wszystkim i seksik uwielbiam i jest dla mnie oznaką miłości i czułości
-
Dobra.. Jadę w miasto z powrotem...
Banery reklamowe trza odebrać, firmę odwiesic i takie tam.. Później pokażę Wam baner.. Mnie się podoba..Sylwia91, Gaduaaa lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Kasia1987 wrote:Buuu niefajnie że negatyw. Ale dziewczyny mają rację- pewnie jest za szybko Waldziu! Pamiętaj o naszym motto
Tak pamiętam..
Klaudys pamiętasz o teście ovu w niedzielę?? Mój czeka sobie grzecznie..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Sylwia91 wrote:Eeej bawię się kalkulatorami płci w necie i już na dwóch wyszła dziewczyna
wiem że to nie działa i pewnie jest na chybił - trafił ale zawsze coś
obaj chłopcy i w koło mnie chyba wszytskim znajomym.. ja w to wierzę !
a pokaże Ci jeden fajny zaraz
Sylwia91 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Fabian
Cyprian
Tymuś