Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia91 wrote:Mi nigdy nie wyszedł pozytywny drugi. Jak była mocna krecha to na drugi dzień już była słabsza dużo albo w ogóle
Ja zawsze mam dokładnie to samo..!!!
Blade blade blade CIEMNY a nast. dnia albo mega blady albo wcale.
Tak miałam w poprzednich cyklach.33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Chyba, że najwyższy poziom był i już, potem wchodzi co innego, znaczy progesteron? Ja to interpretuję tak, że jak mam ten najciemniejszy test (używam gówienek z allegro, więc pewnie miałabym to ładniejsze przy lepszych testach) że od niego 24-36 h jest owulka, więc działać trzeba dzień, dwa po chyba...
W 1 cyklu przestaliśmy w dzień mocnego testu i jak widać w ciąży nie jestem- znaczy, że później trzeba było się kochać...33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Kasia1987 wrote:Chyba, że najwyższy poziom był i już, potem wchodzi co innego, znaczy progesteron? Ja to interpretuję tak, że jak mam ten najciemniejszy test (używam gówienek z allegro, więc pewnie miałabym to ładniejsze przy lepszych testach) że od niego 24-36 h jest owulka, więc działać trzeba dzień, dwa po chyba...
W 1 cyklu przestaliśmy w dzień mocnego testu i jak widać w ciąży nie jestem- znaczy, że później trzeba było się kochać... -
Gaduaaa wrote:ja chcę córę więc dla mnie to dobra opcja żeby teraz poczekać już do owulacji.. wstrzele się w samą owu i zaś chłopak...
dlatego ja się zastanawiam czy pykło u nas z tego kochania 2 dni przed owu czy z tego dzień po! Hehe
-
Sylwia91 wrote:Mam udostępniony! Kliknij na mój avatar i masz bieżący wykres na tablicy TAK klikasz i Cię odsyła
Ci powiem... tak normalnie...
fajny wykres.. taki spokojny i nagle duży skokksiążkowo !!
Sylwia91 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:ale Waldi coś tam chyba się próbowałaś zaopatrzyć w 10tkę test nie? opowiadaj jak to tam z Tobą jest.. z allegro nie doszedł? a w rosmanie nie było? czy w końcu już coś ogarnęłaś?31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Sylwia91 wrote:Samo jajco ile się utrzymuje? 24h, tak? Jeżeli się okaże że mam córcię to pykło z tego serducha dwa dni przed, a dzień po skoku temp u mnie było za późno
Sylwia91, Kasia1987 lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś