Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Temperatura może skoczyć od 3 dni przed owulka do 3 dni po. Trudno jest tak dokładnie określić ten dzieńGaduaaa wrote:tak na ulotce tak mojej też piszę... ale taki kurde skok duży to jakby progesteron już działał.. a On nie działa już po owulacji?
3500 g 54 cm
-
Gaduaaa wrote:o kurde
poważnie? myślałam że pikLH to trwa tylko chwilę..
człowiek się uczy całe życie
No chyba że ja jestem ufoludkiem
a wiesz, że to nawet możliwe?

Ale na fakcie dziewczyny tez tak mają
skok jest nagły ale nie spada tak szybko:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 08:04
Gaduaaa lubi tę wiadomość

-
ja tu liczę na dziewczyny w poniedziałek
Waldi i Kaludysia..
podziwiam Was za cierpliwość tyle dni po owulacji i jeszcze nie testujecie 10tkami to się chwali :)chciałabym mieć tyle cierpliwości haha
Tuliska, Sylwia91, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
Gaduaaa wrote:ja tu liczę na dziewczyny w poniedziałek
Waldi i Kaludysia..
podziwiam Was za cierpliwość tyle dni po owulacji i jeszcze nie testujecie 10tkami to się chwali :)chciałabym mieć tyle cierpliwości haha
My juz wariujemy ale w tamtym cyklu zrobilam w 10dpo więc w tym postanowilam ze dam sobie spokoj z testem i wytrzymam do bety zeby miec ostateczny wynik -
Matko... nie załamuj mnieSylwia91 wrote:Gaduaaa kiedyś czytałam że owulacja może być nawet do 3 ego dnia wyższych temperatur
heheh ja ją czuje.. tak mi się wydaje bynajmniej.. że jest w trakcie jeszcze... bo mam takie kłucia znane w jajnikach..
Sylwia91 lubi tę wiadomość
Fabian
Cyprian
Tymuś