Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
U mnie to jakieś wszystko porąbane jest...
Dzisiaj mam 17 dc, a już mam lekki ból miesiączkowy i krzyża (gdzie zawsze ma to miejsce 7 dni przed @, termin @ wg OF mam mieć 17.04 - 26 dc, a według mnie 20.04).
Mało tego temp. mierzona o 5:30 pokazuje mi 36,4Pogubiłam się
-
Dziewczyny ja pracę zaczynam od kawy i przeglądania wykresów wszystkich moich kochanych starczek, żeby się zorientować co u kogo z rana
Więc po kolei:
Anula- nie martw się, mi się takie bóle pojawiają często po owulce 4-5 dni często, takie jakby echo owulacji, coś trochę jak @.. Może spadeczek na zagnieżdżenie u Ciebie? Byłoby super
Nats- Ty masz zajebiście późną owulkę w tym cyklu ale MASZ !!!!Ja myślę, że może niepokalanek maczał w tym swoje zielone paluszki
Wygląda to fajnie, choć pewnie długi cykl przed Tobą, ale za to teraz masz wykres 2 fazowy, a nie jak poprzedni bez wyraźnego skoku! Super
Judi -oby nie... tulam!!
Zołza -za godzine testujemyjak mi nic nie wyjdzie, to wypieprzę te testy w cholerę chyba, bo przecież i śluz i temp i ból owu mam nosz kurcze
Nats lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Gaduaa eeeej podoba mi się u Ciebie
W końcu wygląda to naprawdę dobrze! Fajnie Ci ta tempusia idzie, trzymam bardzo mocno kciuki po pierwsze za "normalny" cykl, po drugie za zielony finałGaduaaa lubi tę wiadomość
-
Kasia1987 wrote:Gaduaa eeeej podoba mi się u Ciebie
W końcu wygląda to naprawdę dobrze! Fajnie Ci ta tempusia idzie, trzymam bardzo mocno kciuki po pierwsze za "normalny" cykl, po drugie za zielony finałKasia1987 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Kasia,
U mnie to jest ciągle 1 i ten sam cykl
To pierwszy cykl kiedy temperature mierze.
Pewnie ponad 40 dni będzie trwał jak nic. Masakra
Ale może ten niepokolanek faktycznie mi owulke odblokowal. Jak narazie to się super po nim czuję. Zawsze po owu strasznie mnie cycki bolały, a teraz nicKasia1987 lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:Gaduaa eeeej podoba mi się u Ciebie
W końcu wygląda to naprawdę dobrze! Fajnie Ci ta tempusia idzie, trzymam bardzo mocno kciuki po pierwsze za "normalny" cykl, po drugie za zielony finał
JopJeszcze godzina... pić mi się chcę jak nie powiem ale wytrzymam ;P
Kasia1987 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nats wrote:Kasia,
U mnie to jest ciągle 1 i ten sam cykl
To pierwszy cykl kiedy temperature mierze.
Pewnie ponad 40 dni będzie trwał jak nic. Masakra
Ale może ten niepokolanek faktycznie mi owulke odblokowal. Jak narazie to się super po nim czuję. Zawsze po owu strasznie mnie cycki bolały, a teraz nic
hahahahahah przepraszam Cię moja droga
Byłam pewna, że to już kolejny, a faktycznie miałaś taki rozwleczony początek.
To, że długi to pal licho, byle owulacyjny! Żeby szansa była
Ja po tym niepokalanku czuję się normalnie.
Co zauważyłam- mam lepszą cerę, nie wysypało mnie na razie na owulkę, zobaczymy jak będzie kilka dni po.
Myślałam, że mi owu przyspieszy, ale nie- wygląda na to, że będzie w moim normlanym terminie. Może za krótko biorę żeby aż tak przesuwało. Bo przecież to dopiero 2 tyg zażywania.
Zero skutków ubocznych u mniewięc ogólnie pozytywnie.
28 lat, 4 cs33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:Jak tu się Was podgląda? :p Bo jak klikne na waszego nicka to tylko pokazuje gdzie sie udzielacie :p chlip
Jak klikniesz w mój awatar to masz tam listę taką i pisze czy bieżący wykres jest udostępniony i jest napisane "tak" -klikaj w to tak i wtedy Ci się otworzy wykresik
Zołza:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Judi22 wrote:Chyba już nie mam żadnych nadzieji na ten cykl bo tempka leci z dół
Przecież możesz mieć spadek na zagnieżdżenie teraz..
Twój wykres wciąż wygląda super i ta krew mała to też mogło być coś na rzeczy.
Ja się tam nei znam, ale miałabym na Twoim miejscu wciąż nadzieję.
-
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:
Ale tak późno by mogło być zagnieżdzenie ??