Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyczy przy takiej mieszance mozna brac wiesolek i jakies witaminy z kwasem foiliowym ? czy to nie za duzo jak dla organizmu ? ja musze juz od dzisiaj zaczac wiec musze leciec kupic i brac dlatego pytam ???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2016, 11:55
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Judi22 wrote:Liść melisy 100
Ziele lebiodki 50
Kwiat rumianku 50
Ziele macierzanki 50
Liść pokrzywy 50
Ziele dziurawca 50
Ziele rdestu ptasiego 50
Owoc niepokalanka 50
wybrałabym pomedzy tym a tym :
liście maliny 40g,
rozmaryn 40g,
kwiaty bzu czarnego 40g
szałwia 40g,
bylica pospolita 40g
(można też dodać koniczynę łąkową) 40g. Łyżkę zaparzyć szklanką wrzątku, pić 3 szklanki dziennie
ktore lepsze????
Mi jak sie nie uda pije ta druga.
-
Tissaia wrote:Dziewczyny,
Rano mi spadła temperatura z 36.86 na 36.33. Czyli powrót do mojej podstawowej. I zaczęło się plamienie i ból brzucha.
Tyle w temacie ciąży.
Lepiej teraz niż jakby to się miało stać za miesiąc.
O cholera.. No też właśnie patrzyłam na Twoim wykresie 10 minut temu że spadek..
Tak mi cholernie przykro.. Przytulam..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
Rano mi spadła temperatura z 36.86 na 36.33. Czyli powrót do mojej podstawowej. I zaczęło się plamienie i ból brzucha.
Tyle w temacie ciąży.
Kochana udaj sie do lekarza moze nie wszystko stracone:*Allmita lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tyle w temacie ciąży.
Nie wiem co napisać. Zatkało mnie. Bardzo mi przykro kochana. A nie da się już nic zrobić? Jak na razie to tylko plamienie. Może jedź do lekarza. -
Zołza:) wrote:Ja chciałabym te sroki nr 3 :p
Prosze o nr konta i dabe do przelewu
Dobra.. To jeszcze dziś pójdę do sklepu.. Jak kupię to wtedy się dogadamy z resztą..
Muszę tylko zerknąć skład co trza kupić..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
Tyle w temacie ciąży.
kochana myślałam o Tobie bardzo czesto...strasznie mi przykro...Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka!