Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Judi22 wrote:Mieszanka ziołowa na pierwszą fazę cyklu (składniki zawierające związki pobudzające organy odpowiedzialne za owu oraz zawierające roślinne estrogeny):
liście maliny 40g,
rozmaryn 40g,
kwiaty bzu czarnego 40g
szałwia 40g,
bylica pospolita 40g
(można też dodać koniczynę łąkową) 40g. Łyżkę zaparzyć szklanką wrzątku, pić 3 szklanki dziennie
Czy ktoś słyszał o tej mieszance??Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
hehe ja mam jeszcze inną(ale to gotowiec-nie mieszałam sama)
-krwawnik pospolity
-mellisa
-szyszki chmielu
-niepokalanek
-nawłoć pospolita
-mieta pieprzowa
mieszanka ma zadanie glównie uspokajające(hehe-to mi się akurat przyda) i pobudzające jajniki,przysadke itp
ale jak sie skonczy to zrobie sobie sama mieszanke nr 3 to z ruta...
Margaretka89, Nats lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:Szuflada, ja też mam test negatywny dzisiaj znów....
I też się boję, czy wcześniej owu nie była, choć kurde jego mać, dopiero teraz czuję jakiekolwiek objawy i dopiero od wczoraj mam śluz płodny.
Jadę zaraz z kol z pracy po dobre testy do rossmanna i z nimi zobaczę co jest.
Czekam i trzymam kciuki :* -
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:Pierdziele...
Kto mi zrobi taką mieszanke? :p Odpłatnie of course
Którą.. Zrobię z chęcią.. Ale zmieszam za free.. Nie jestem taka.Margaretka89 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Allmita wrote:nie macie tam w Belgii zielarskich sklepów??
napewno maja te same zioła tylko muszisz sobie łacińskie nazwy spisaćmuszę się wybrać
Allmita lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Zołza:) wrote:Pierdziele...
Kto mi zrobi taką mieszanke? :p Odpłatnie of course
heheh kochana ale to nie jest takie skomplikowane. Idziesz do zielarskiego, możesz jej dać kartę z ziołami, ona Ci da co tam jest i w domu bierzesz miskę, odmierzasz, wsypujesz, mieszasz i przesypujesz do pojemniczków -
To jak która chce ziółka to pisać ja wymiętolę.. I wyślę a co mi szkodzi.. Lubię pomagać.. Pomaganie jest fajne..
Sylwia91, Margaretka89, szuflada, Tuliska lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Hej kochane widziałam że rozmawiałyście o znieczuleniu.. Ja kategorycznie odmawiam. Tzn. Powiedziałam nawet mężowi że jakby chcieli mi zrobić to ma im zabronić. Nie dam sobie nic wbić w kręgosłup. Mam chory kręgosłup i panicznie się boję że jeszcze bardziej mi go uszkodza... Wiem że będzie ciężko ale moja mama mnie rodziła bez i żyje więc ja też dam radę
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
Sylwia91 wrote:Hej kochane widziałam że rozmawiałyście o znieczuleniu.. Ja kategorycznie odmawiam. Tzn. Powiedziałam nawet mężowi że jakby chcieli mi zrobić to ma im zabronić. Nie dam sobie nic wbić w kręgosłup. Mam chory kręgosłup i panicznie się boję że jeszcze bardziej mi go uszkodza... Wiem że będzie ciężko ale moja mama mnie rodziła bez i żyje więc ja też dam radę
silna kobietka jesteśteż wierze że dasz radę
Sylwia91 lubi tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
Sylwia91 wrote:Hej kochane widziałam że rozmawiałyście o znieczuleniu.. Ja kategorycznie odmawiam. Tzn. Powiedziałam nawet mężowi że jakby chcieli mi zrobić to ma im zabronić. Nie dam sobie nic wbić w kręgosłup. Mam chory kręgosłup i panicznie się boję że jeszcze bardziej mi go uszkodza... Wiem że będzie ciężko ale moja mama mnie rodziła bez i żyje więc ja też dam radę
Wierzę w Ciebie..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Liść melisy 100
Ziele lebiodki 50
Kwiat rumianku 50
Ziele macierzanki 50
Liść pokrzywy 50
Ziele dziurawca 50
Ziele rdestu ptasiego 50
Owoc niepokalanka 50
wybrałabym pomedzy tym a tym :
liście maliny 40g,
rozmaryn 40g,
kwiaty bzu czarnego 40g
szałwia 40g,
bylica pospolita 40g
(można też dodać koniczynę łąkową) 40g. Łyżkę zaparzyć szklanką wrzątku, pić 3 szklanki dziennie
ktore lepsze???? -
Ja kochana też sobie mówiłam że nawet jakby było możliwe znieczulenie to nie chcę, ale po kilkunastu godzinach zmieniłam zdanie. Ale znieczulenia nie dostałam. Życzę Ci żeby poród przeszedł szybciutkoMoja koleżanka rodziła niecałe dwie godzinki
Więc wszystko jest możliwe
Sylwia91 lubi tę wiadomość