Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Anula1986 wrote:O te słońce
http://www.solgar.pl/produkty/witaminy/multiwitaminy/witaminy-i-mineraly-prenatalne
Tylko możesz mieć problem ich dostać, bo ni ma w żadnej hurtowni a co za tym idzie aptecePonoć najszybciej za 1-2 msc będzie można je kupić
Też dlatego ich nie mogłam znaleźć nigdzie.. A szukałam..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Tuliska wrote:Cześć przyjaciółki
Ale żeście nabazgrolily wczoraj... olaaa bogaaapółtora godz nadrabialam, i tak wiem o dildo Gizmo, bliskim spotkaniu ze ścianą Waldi, o pieczeniu ananasa i pozycji dzioba w cyklu. Wyedukowana wracam:)
Powiem wam że na tym moim wykresie to góry i dolinyja tego nie łapie. Dlaczego owu zaznaczylo w poniedziałek skoro we wtorek było? Na monicie bylam i mój 28 mm mutant w końcu pękł
w koncu:) hip hip hura:) AAAA i dawno od gina "powodzenia" nie slyszalam
Waldiii mi tu pachnie groszkowoewentualnie fasolkowo
Klaudys u Ciebie tak samo
No witamy witamy.. To skoro lekarz tak powiada to trza słuchać.. Cieszę się bardzo..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Hej dziewczynki, trochę mnie tu nie było, ale staram się Was podczytywać
Mówiłam sobie, że odpuszczam, że nie będę przeżywać ale im bliżej terminu @ tym bardziej mnie skręca. Dziś 12dpo tempka od 3 dni wysoko i na tym samym poziomie co mnie jeszcze bardziej nakręca... Czekam do poniedziałku na drugi termin @ wyznaczony przez ovu ale mam nadzieje, że nie przyjdzie czego i Wam życzę...
Zieloności dziewczynki
Sylwia91, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
28lat
Mama aniołka 3.10.2016 (*)
29.10.2017 (*)
3 rok starań -
nick nieaktualnyHej dziewczyny ale mi się z łóżka wstawać nie chce tak sobie leze całe łóżko dla mnie bo mój nażeczony w pracy. Ale no trzeba wstać bo trzeba Łazienkę posprzątać.
Wiec tak dziewczyny miesiaczki brak temperatura 36.7 jakos przed 7, 30 bo zapisałam a znaczy się zmierzyłam rano o 5.30 i zapomniałem wpisać i nie pamiętam jaka była:-D czy tą mogę uznać za wiarygodną? ?
Stwierdziłam że zaczekam do jutra lub pon z testem bo to równie może być..a nie chce się rozczarować. Coś mnie piersi przestają boleć i brzuch tak jak wczoraj nie wiem dlaczego. -
Witam was w ten paskudny dzień, paskudny jak moje samopoczucie
Byłam wczoraj na wizycie, pęcherzyk nie pękł. Jajeczka nie ma, więc nie wiadomo skąd taka temperatura. Wysoki wynik AMH, który ostatnio odebrałam właśnie o tym świadczy, że pęcherzyków jest za dużo i nie są dostatecznie wyrośnięte, żeby pękać.
Teraz tylko czekam na @ i od przyszłego cyklu mam brać Clostilbegyt i dostanę zastrzyk na pęknięcie. Jak nie będzie poprawy po 2-3 cyklach to muszę myśleć o badaniu drożności jajowodów.
Ehh. Wczoraj jeszcze na spokojnie mi to wszystko przyszło, ale im dłużej o tym myślę tym mi jest z tym ciężej. I z mojej i od męża strony utrudnienia.
A podobno robienie dzieci jest takie łatwe i przyjemne. -
kozamonia wrote:Witam was w ten paskudny dzień, paskudny jak moje samopoczucie
Byłam wczoraj na wizycie, pęcherzyk nie pękł. Jajeczka nie ma, więc nie wiadomo skąd taka temperatura. Wysoki wynik AMH, który ostatnio odebrałam właśnie o tym świadczy, że pęcherzyków jest za dużo i nie są dostatecznie wyrośnięte, żeby pękać.
Teraz tylko czekam na @ i od przyszłego cyklu mam brać Clostilbegyt i dostanę zastrzyk na pęknięcie. Jak nie będzie poprawy po 2-3 cyklach to muszę myśleć o badaniu drożności jajowodów.
Ehh. Wczoraj jeszcze na spokojnie mi to wszystko przyszło, ale im dłużej o tym myślę tym mi jest z tym ciężej. I z mojej i od męża strony utrudnienia.
A podobno robienie dzieci jest takie łatwe i przyjemne.wierzę że wszystko się ułoży
FabianCyprian
Tymuś
-
Oj kozamonia przykro mi ale po lekach powinno zaskoczyć. Będzie dobrze kochana, słyszysz? Będzie! Będzie śliczna dzidzia:) moje motto: marzenia nie spełniają się ot tak, w tym cała ich magia, że są wyczekane
tulam mocno
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
smerfetkaaa wrote:Hej dziewczynki, trochę mnie tu nie było, ale staram się Was podczytywać
Mówiłam sobie, że odpuszczam, że nie będę przeżywać ale im bliżej terminu @ tym bardziej mnie skręca. Dziś 12dpo tempka od 3 dni wysoko i na tym samym poziomie co mnie jeszcze bardziej nakręca... Czekam do poniedziałku na drugi termin @ wyznaczony przez ovu ale mam nadzieje, że nie przyjdzie czego i Wam życzę...
Zieloności dziewczynki
nie wiem czy bym wytrzymała żeby tesotwać hehehe 12dc temp wysoka... 10tką czułości test bym robiła
FabianCyprian
Tymuś
-
Judi22 wrote:Hej dziewczyny ale mi się z łóżka wstawać nie chce tak sobie leze całe łóżko dla mnie bo mój nażeczony w pracy. Ale no trzeba wstać bo trzeba Łazienkę posprzątać.
Wiec tak dziewczyny miesiaczki brak temperatura 36.7 jakos przed 7, 30 bo zapisałam a znaczy się zmierzyłam rano o 5.30 i zapomniałem wpisać i nie pamiętam jaka była:-D czy tą mogę uznać za wiarygodną? ?
Stwierdziłam że zaczekam do jutra lub pon z testem bo to równie może być..a nie chce się rozczarować. Coś mnie piersi przestają boleć i brzuch tak jak wczoraj nie wiem dlaczego.widzę zieloności ! heh
FabianCyprian
Tymuś
-
Monia uda się, zobaczysz :* wszystkie będziemy trzymać kciuki! Pomyśl że teraz już wiesz co dolega, a leczenie wcale nie musi trwać długo :* bez tej wiedzy nie byłoby szans! A tak to masz diagnozę i lek i będzie dobrze!
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobry...
U mnie humor kiepski...
Temp lekko w dol wiec z owu juz baranieje...
Testa nasikalam to wciaz identico jak wczoraj, srednia krecha, nie jest mocna.
Nasikam znow popoludniu...
Ale kuzwa nie wiem juz sama co myslec.
Ten cykl mam popieprzony na maxa ;(33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane