X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anula1986 wrote:
    O te słońce :) http://www.solgar.pl/produkty/witaminy/multiwitaminy/witaminy-i-mineraly-prenatalne

Tylko możesz mieć problem ich dostać, bo ni ma w żadnej hurtowni a co za tym idzie aptece :( Ponoć najszybciej za 1-2 msc będzie można je kupić :(

Też dlatego ich nie mogłam znaleźć nigdzie.. A szukałam..

31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
  • Tuliska Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa i jej Milka;) z wielkopolski czyli skąd pochodzisz? Ja całe życie mieszkam na wsi i nigdy w życiu bym się stąd nie wyniosła :) udusilabym się w mieście ;) kocham to moje zadupie :D

WaldhauzerM lubi tę wiadomość

8p3ovfxm8uset94e.png
  • WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuliska wrote:
    Cześć przyjaciółki :)
    Ale żeście nabazgrolily wczoraj... olaaa bogaaa ;) półtora godz nadrabialam, i tak wiem o dildo Gizmo, bliskim spotkaniu ze ścianą Waldi, o pieczeniu ananasa i pozycji dzioba w cyklu. Wyedukowana wracam:)

Powiem wam że na tym moim wykresie to góry i doliny :) ja tego nie łapie. Dlaczego owu zaznaczylo w poniedziałek skoro we wtorek było? Na monicie bylam i mój 28 mm mutant w końcu pękł :) w koncu:) hip hip hura:) AAAA i dawno od gina "powodzenia" nie slyszalam ;)

Waldiii mi tu pachnie groszkowo :) ewentualnie fasolkowo :) Klaudys u Ciebie tak samo :)

No witamy witamy.. To skoro lekarz tak powiada to trza słuchać.. Cieszę się bardzo..

• WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    taaaa dildo Gizmo to nikomu chyba nie umknęło przy nadrabaniu ahaahahaha

Fakt.. Tego się nie przeoczy..

Tuliska lubi tę wiadomość

• Tuliska Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WaldhauzerM wrote:
    No witamy witamy.. To skoro lekarz tak powiada to trza słuchać.. Cieszę się bardzo..
    Nie dziękuję :) będzie co ma byc ale nareszczcie wszystko zadzialalo:) a to już powód do radości :)

8p3ovfxm8uset94e.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na tvp 2 w pytanie na śniadanie leci program o tym jak mężczyźni przyjmują wiadomośc o ciąży :)

smerfetkaaa, Tuliska lubią tę wiadomość

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • smerfetkaaa Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki, trochę mnie tu nie było, ale staram się Was podczytywać :)
    Mówiłam sobie, że odpuszczam, że nie będę przeżywać ale im bliżej terminu @ tym bardziej mnie skręca. Dziś 12dpo tempka od 3 dni wysoko i na tym samym poziomie co mnie jeszcze bardziej nakręca... Czekam do poniedziałku na drugi termin @ wyznaczony przez ovu ale mam nadzieje, że nie przyjdzie czego i Wam życzę...
    Zieloności dziewczynki :)

876b275a35815da1d55b1d52ecebef6a.png

Sylwia91, WaldhauzerM lubią tę wiadomość

28lat
    Mama aniołka 3.10.2016 (*)
    29.10.2017 (*)
    3 rok starań
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ale mi się z łóżka wstawać nie chce tak sobie leze całe łóżko dla mnie bo mój nażeczony w pracy. Ale no trzeba wstać bo trzeba Łazienkę posprzątać.

Wiec tak dziewczyny miesiaczki brak temperatura 36.7 jakos przed 7, 30 bo zapisałam a znaczy się zmierzyłam rano o 5.30 i zapomniałem wpisać i nie pamiętam jaka była:-D czy tą mogę uznać za wiarygodną? ?
    Stwierdziłam że zaczekam do jutra lub pon z testem bo to równie może być..a nie chce się rozczarować. Coś mnie piersi przestają boleć i brzuch tak jak wczoraj nie wiem dlaczego.

• Tuliska Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smerfetka bardzo obiecująco to wygląda :) ja jakoś na szczęście w tym cyklu włączyłam na zupełny luz ;) nie myślę i, nie wiem jak to możliwe, ale chyba objawów wmawiać sobie nie bede ;)

zapachmalin lubi tę wiadomość

8p3ovfxm8uset94e.png
  • kozamonia Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was w ten paskudny dzień, paskudny jak moje samopoczucie :(
    Byłam wczoraj na wizycie, pęcherzyk nie pękł. Jajeczka nie ma, więc nie wiadomo skąd taka temperatura. Wysoki wynik AMH, który ostatnio odebrałam właśnie o tym świadczy, że pęcherzyków jest za dużo i nie są dostatecznie wyrośnięte, żeby pękać.
    Teraz tylko czekam na @ i od przyszłego cyklu mam brać Clostilbegyt i dostanę zastrzyk na pęknięcie. Jak nie będzie poprawy po 2-3 cyklach to muszę myśleć o badaniu drożności jajowodów.

Ehh. Wczoraj jeszcze na spokojnie mi to wszystko przyszło, ale im dłużej o tym myślę tym mi jest z tym ciężej. I z mojej i od męża strony utrudnienia. :(
    A podobno robienie dzieci jest takie łatwe i przyjemne.

YLkvp1.png
    29.01.18 - Joasia 2630 g <3
    05/06.17 - IMSI + crio
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozamonia wrote:
    Witam was w ten paskudny dzień, paskudny jak moje samopoczucie :(
    Byłam wczoraj na wizycie, pęcherzyk nie pękł. Jajeczka nie ma, więc nie wiadomo skąd taka temperatura. Wysoki wynik AMH, który ostatnio odebrałam właśnie o tym świadczy, że pęcherzyków jest za dużo i nie są dostatecznie wyrośnięte, żeby pękać.
    Teraz tylko czekam na @ i od przyszłego cyklu mam brać Clostilbegyt i dostanę zastrzyk na pęknięcie. Jak nie będzie poprawy po 2-3 cyklach to muszę myśleć o badaniu drożności jajowodów.

Ehh. Wczoraj jeszcze na spokojnie mi to wszystko przyszło, ale im dłużej o tym myślę tym mi jest z tym ciężej. I z mojej i od męża strony utrudnienia. :(
    A podobno robienie dzieci jest takie łatwe i przyjemne.
    ważne że wiesz co jest grane i wiesz jak to leczyć i że da się to leczyć :) wierzę że wszystko się ułoży

• Tuliska Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj kozamonia przykro mi ale po lekach powinno zaskoczyć. Będzie dobrze kochana, słyszysz? Będzie! Będzie śliczna dzidzia:) moje motto: marzenia nie spełniają się ot tak, w tym cała ich magia, że są wyczekane :) tulam mocno

8p3ovfxm8uset94e.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smerfetkaaa wrote:
    Hej dziewczynki, trochę mnie tu nie było, ale staram się Was podczytywać :)
    Mówiłam sobie, że odpuszczam, że nie będę przeżywać ale im bliżej terminu @ tym bardziej mnie skręca. Dziś 12dpo tempka od 3 dni wysoko i na tym samym poziomie co mnie jeszcze bardziej nakręca... Czekam do poniedziałku na drugi termin @ wyznaczony przez ovu ale mam nadzieje, że nie przyjdzie czego i Wam życzę...
    Zieloności dziewczynki :)

876b275a35815da1d55b1d52ecebef6a.png
    wow piękny wykres :) nie wiem czy bym wytrzymała żeby tesotwać hehehe 12dc temp wysoka... 10tką czułości test bym robiła :)

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Judi22 wrote:
    Hej dziewczyny ale mi się z łóżka wstawać nie chce tak sobie leze całe łóżko dla mnie bo mój nażeczony w pracy. Ale no trzeba wstać bo trzeba Łazienkę posprzątać.

Wiec tak dziewczyny miesiaczki brak temperatura 36.7 jakos przed 7, 30 bo zapisałam a znaczy się zmierzyłam rano o 5.30 i zapomniałem wpisać i nie pamiętam jaka była:-D czy tą mogę uznać za wiarygodną? ?
    Stwierdziłam że zaczekam do jutra lub pon z testem bo to równie może być..a nie chce się rozczarować. Coś mnie piersi przestają boleć i brzuch tak jak wczoraj nie wiem dlaczego.
    też masz ładny wykres :) widzę zieloności ! heh

• Sylwia91 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia uda się, zobaczysz :* wszystkie będziemy trzymać kciuki! Pomyśl że teraz już wiesz co dolega, a leczenie wcale nie musi trwać długo :* bez tej wiedzy nie byłoby szans! A tak to masz diagnozę i lek i będzie dobrze! :)

qb3cjw4z459az3ou.pngklz99vvjlhtpt58w.pngx7g1xzdvar8apynv.png
  • Sylwia91 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi tu pachnie 4 groszkami! Judi, smerfetka, Waldi i KlaudyŚ :)

WaldhauzerM, Tuliska, KlaudyŚ lubią tę wiadomość

qb3cjw4z459az3ou.pngklz99vvjlhtpt58w.pngx7g1xzdvar8apynv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    też masz ładny wykres :) widzę zieloności ! heh
    Wwiesz tylko że ja wczoraj myślam że zaczynam nowy cykl bo rano miałam wkładkę różową i ból brzucha okresowy a tu zonk bo przez cały dzień nic. I jak tu być mądrym:-]

• kozamonia Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2016, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję wam bardzo dziewczyny za wsparcie!
    Wiem, że mam być dobrej myśli, ale jak się trochę posmucę to potem będzie mi lepiej :)

WaldhauzerM, Tuliska lubią tę wiadomość

YLkvp1.png
    29.01.18 - Joasia 2630 g <3
    05/06.17 - IMSI + crio
  • Gaduaaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Judi22 wrote:
    Wwiesz tylko że ja wczoraj myślam że zaczynam nowy cykl bo rano miałam wkładkę różową i ból brzucha okresowy a tu zonk bo przez cały dzień nic. I jak tu być mądrym:-]
    to pozytywny znak ;)

• Kasia1987 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry...
    U mnie humor kiepski...
    Temp lekko w dol wiec z owu juz baranieje...
    Testa nasikalam to wciaz identico jak wczoraj, srednia krecha, nie jest mocna.
    Nasikam znow popoludniu...
    Ale kuzwa nie wiem juz sama co myslec.
    Ten cykl mam popieprzony na maxa ;(

33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
    HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
    ICSI: za 1 razem udane :)

16uddqk34v2bfw3k.png

‹‹ 1220 1221 1222 1223 1224 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ