Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Tuliska wrote:Smerfetka bardzo obiecująco to wygląda
ja jakoś na szczęście w tym cyklu włączyłam na zupełny luz
nie myślę i, nie wiem jak to możliwe, ale chyba objawów wmawiać sobie nie bede
Ja też miałam wrzucić na luz ale te myśli same przychodzą a im bliżej terminu planowanej @ tym bardziej się nakecam... Tylko ja przyjdzie @ to pewnie złapie doła
28lat
Mama aniołka 3.10.2016 (*)
29.10.2017 (*)
3 rok starań -
Judi22 wrote:Wwiesz tylko że ja wczoraj myślam że zaczynam nowy cykl bo rano miałam wkładkę różową i ból brzucha okresowy a tu zonk bo przez cały dzień nic. I jak tu być mądrym:-]
-
smerfetkaaa wrote:
smerfetkaaa lubi tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:Kasia no ten Twój wykres jest... inny... i nie wygląda żeby owu była.. no ale może dopiero będzie..? przypomnę że ja miałam w 24dc owulację w poprzednim cyklu
No widziałaś moje poprzednie?
Jak z podręcznika do biologii...
A teraz popierd... totalnie... Smutno mi się zrobiło.
Jedyna nadzieja jest taka, że poprzednie cykle jak na mnie były dość krótkie (30 i 31 dni), a ten będzie trochę dłuższy i np przez to późniejsza owulka. Bo to 36,8 to jak na mnie nie jest szałowa temperatura... Coś maławo na owu. Mi się wydaje, że pęcherzyk nie pękł jeszcze:/
Zobaczę, jak test poołudniu wyjdzie... Ale szału z humorem nie ma.
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualny
-
Kasia1987 wrote:No widziałaś moje poprzednie?
Jak z podręcznika do biologii...
A teraz popierd... totalnie... Smutno mi się zrobiło.
Jedyna nadzieja jest taka, że poprzednie cykle jak na mnie były dość krótkie (30 i 31 dni), a ten będzie trochę dłuższy i np przez to późniejsza owulka. Bo to 36,8 to jak na mnie nie jest szałowa temperatura... Coś maławo na owu. Mi się wydaje, że pęcherzyk nie pękł jeszcze:/
Zobaczę, jak test poołudniu wyjdzie... Ale szału z humorem nie ma.
-
Kasia a zobacz mój wykres, niby temperatura podskoczyła i owu wyznaczone, a nie mogło go być skoro pęcherzyk nie pękł.
Więc to wcale wszystko nie jest takie oczywiste. Dzisiaj posmutamy sobie razem:*
-
smerfetkaaa wrote:Nie chce się rozczarować, ale już mam banana na twarzy
Chyba wieczorem skoczę do aptekijakbym miała to już bym zrobiła
Kochana w Rossmannie dostaniesz 10 z pinka i tylko tam.. Biegaj po test..Sylwia91 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
kozamonia wrote:Kasia a zobacz mój wykres, niby temperatura podskoczyła i owu wyznaczone, a nie mogło go być skoro pęcherzyk nie pękł.
Więc to wcale wszystko nie jest takie oczywiste. Dzisiaj posmutamy sobie razem:*
Kochana masz rację.. Temp się podniosła.. Nic nie rozumiem z tego.. Progesteron by się wydzielał bez ovu?? Dziwne nawet bardzo..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.