Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
WaldhauzerM wrote:Tak.. I na tym zaszłam potem było co było ale dużo naprawiło więc ten cykl na sucho znaczy bez leków.. I czekamy na efekt..
-
kozamonia wrote:Jak pójdę na kolejną wizytę to podrukuję wszystkie moje wykresy z OF i zobaczymy co na nie powie. Bo w sumie była ciekawa jak mogła mi skoczyć temperatura.
Kochanie to zrób sobie na kartce listę pytań które chcesz zadać.. Najprościej.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
kozamonia wrote:Zaczęłam brać w 9dc Euthyrox na tarczycę, ale nie wiem czy on może podnosić temperaturę. A tak wszystko bez zmian.
Połowy pytań nie zadamy a potem siedzimy i dręczymy się tym wszystkim -
smerfetkaaa wrote:aaa Przypomniało mi się wczoraj u mnie na podwórku był bocian
Ale się uśmiałam
Mąż też mi w czwartek mówił że widział na naszej działce wielkiego bociana..Sylwia91 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Trzymam kciuki za wszystkie testujace..
Staram sie nie lapac dola ale walcze ze siba, dopadla mnie jakas niemoc... Dobrze ze moi rodzice nas dzis odwiedza bo nie bede ciagle nad wykresem rozmyslala...
Modle sie zeby mimo wszystko ten cykl nie byl stracony.33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualny
-
kozamonia wrote:A czułaś się po nim dobrze, czy jakieś skutki uboczne cię dopadły?
Wszystko było ok.. Ale na tym leku po raz pierwszy czułam ból ovu.. Ale dzięki temu wiedziałam że coś się dzieje..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny