Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Judi22 wrote:Testuje też jutro jak nie przybędzie do mnie wredota.
kupuj 10tke w rossmanie i sikaj jutro! Dziewczyny nie będzie mnie z Wami jutro rano bo będę grać, ale będę się modlić za Wasze dwie kreski :*
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sylwia91 wrote:To jakiś odpowiednik euthyroxu?
Sylwia91 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Pink test super czuły?
http://www.rossmann.pl/Produkt/Domowe-laboratorium-Pink-test-domowy-test-ciazowy-1-szt,378140,5455Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 10:21
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
28lat
Mama aniołka 3.10.2016 (*)
29.10.2017 (*)
3 rok starań -
Sylwia91 wrote:A przypomniało mi się! Któraś się zastanawiała nad wodą z cytryną! Na pewno nie szkodzi ewentualnym groszkom bo ja dziś w bbf czyli na fioletowej stronie mocy mam w poradach dnia o tym że chłodna woda z cytryną pomaga na mdłości
Tak racja. Ale trza uważać przed ovu bo można zakwasic pH i kijanki padają wtedy..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualnyMój 2 dni temu miał dyżur z taką starszą Panią ginekolog no i ona mówi ze 3 cykle to jeszcze nie staranie sie a przestawianie uważać. Bo kobiecie najcześciej tyle sie schodzi wschluhanie w swój organizm aby wiedzieć kiedy serduszkowac i wtedy dopiero jest staranie sie i wychodzi groszek. Mądra babka:-)
I dodała jeszcze aby sie nie stresować bo z tego co jej wiadomo to dzieci sie tylko z bzykania a nie stresowanią biorąale sie uśmiałam:-))
Kasia1987, Nats, WaldhauzerM, Gaduaaa, Sylwia91 lubią tę wiadomość
-
Elunia wrote:Mój 2 dni temu miał dyżur z taką starszą Panią ginekolog no i ona mówi ze 3 cykle to jeszcze nie staranie sie a przestawianie uważać. Bo kobiecie najcześciej tyle sie schodzi wschluhanie w swój organizm aby wiedzieć kiedy serduszkowac i wtedy dopiero jest staranie sie i wychodzi groszek. Mądra babka:-)
I dodała jeszcze aby sie nie stresować bo z tego co jej wiadomo to dzieci sie tylko z bzykania a nie stresowanią biorąale sie uśmiałam:-))
Ha ha dobre!No, ale ma babka duuużo racji
Co prawda to prawda
-
nick nieaktualny