Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWiecie co jesteście kochane
jak bym mogła to bym focie tu wstawiła dla Was swoją ale najpierw muszę z mojego starego lapka zgrać
to Wam się ujawnię i myślę sama że nie jest tak źle z resztą Margaretka może to potwierdzić
prawda?
Margaretka89, Tuliska, Nats lubią tę wiadomość
-
Margaretka89 wrote:To tak jak ja, tylko że ostatnio troszki przytyłam
Mam 166, ważyłam miesiąc temu 47,5 teraz ważę 50,5
a od teściowej wiecznie tylko słyszę gdzie Ty to dziecko zmiescisz? Zlamiesz się w pół... cała teściowa, nic dodać nic ująć. Jestem ulubiona synowa (bo innej nie maja) hehe:) ale ona to raczej nie taka "ulubiona" tesciowa:) zabilybysmy sie w jednym domu
Margaretka89, Karolina2787, Nats, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:Wiecie co jesteście kochane
jak bym mogła to bym focie tu wstawiła dla Was swoją ale najpierw muszę z mojego starego lapka zgrać
to Wam się ujawnię i myślę sama że nie jest tak źle z resztą Margaretka może to potwierdzić
prawda?
Tak, takPotwierdzam w 100%
Karolcia to piękna kobitka
Karolina2787, Nats lubią tę wiadomość
-
No ja się brzuszka pozbyć nie mogę..
Nie pamiętam ile ważyłam przed diagnoza.. Ale wiem że jak już szłam na laparoskopie to byłam w tak krytycznym stanie psychicznym że w szpitalu jak mnie wazyli to miałam równe 60 kilo.. Same kości..Karolina2787 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Tuliska wrote:To tu takie filigramowe mamuski tez są
a od teściowej wiecznie tylko słyszę gdzie Ty to dziecko zmiescisz? Zlamiesz się w pół... cała teściowa, nic dodać nic ująć. Jestem ulubiona synowa (bo innej nie maja) hehe:) ale ona to raczej nie taka "ulubiona" tesciowa:) zabilybysmy sie w jednym domu
Ja przed pierwszą ciążą ważyłam 49 a w dniu porodu 59I jakoś się nie złamałam
WaldhauzerM, Karolina2787, Tuliska lubią tę wiadomość
-
KlaudyŚ wrote:Waldziu to akurat wiem. Miewasz taki po owulacji?
Czy obecnie masz taki
Taki sluz jest przy ciąży.. W zeszłym cyklu miałam taki cały czas dopóki nie straciłam..
Tak teraz też mam taki. Tylko że się ciągnie..Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 23:19
Karolina2787, Tuliska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moja teściowa mówi, ze przed ciaza 44 kg wazyla
więc jak mnie zawsze widzi to mówi tylko, ze ona przed ciaza tak samo wyglądała
Każda ma inną budowę, ale i tak wszystkie jesteśmy piękneMargaretka89, Karolina2787, Tuliska lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
nick nieaktualny
-
Waldziu ale serio:)
Chyba nadzieja powroci
A co do wagi i wzrostu ja mam 172 a waga 59 przytylam strasznie po euthyroxie wczesniejsza waga utrzymywala sie od 54-56
A moj narzeczony ma 178 lub wiecej bo ostatnio moglam szpilko ubrac i byl rowny ze mna także nie jest zleWaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:
Margaretko to robimy spis kobietek i wymiana fotek będzie
bo ja fb nie posiadam jakby co a bym chciała zobaczyć Was tysz
Ja jestem za..Margaretka89, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny