Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Ze kuźwa co? Haha Ty chyba se jajca robisz toć Ty moja pikna mordka jesteś
czegoż się wstydzić ???
Ja pełna kompleksów jestem, a i tak większość dziewczyn pewnie na fb mnie widziała
Ale dziękuję za komplementWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 23:28
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMargaretka89 wrote:Ja pełna kompleksów jestem, a i tak większość dziewczyn pewnie na fb mnie widziała
Nie lubie ni h..jakażda baba ma kompleksy kochana ale chciałabym zobaczyć z kim piszę po prostu było by fajnie
a ja fb nie mam no i co?
i nie zobaczę to nie fair
Margaretka89, Tuliska lubią tę wiadomość
-
Wiecie Sory ale ślepka mi się kleją.. Dobranoc do jutra dziewczynki.. Postaram się o 8 testować.. Ale przed 9 niech wszystkie testują bo ja po 9 jadę i nie będę miała neta.. Chyba żeby..
Dobranoc Misiaczki mojeKarolina2787, Margaretka89, Tuliska lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Karolina2787 wrote:Nie lubie ni h..ja
każda baba ma kompleksy kochana ale chciałabym zobaczyć z kim piszę po prostu było by fajnie
a ja fb nie mam no i co?
i nie zobaczę to nie fair
To dziewczyny pokazujcie sięJa będę na końcu
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
WaldhauzerM wrote:Wiecie Sory ale ślepka mi się kleją.. Dobranoc do jutra dziewczynki.. Postaram się o 8 testować.. Ale przed 9 niech wszystkie testują bo ja po 9 jadę i nie będę miała neta.. Chyba żeby..
Dobranoc Misiaczki moje
Dobranoc Waldziu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarolina2787 wrote:Judi przytulam możemy się razem uchlać ja 2gi dzień @ wrednej jędzy
Ja teraz piwkować i winkować mogędziewczyn powodzenia
POSTANOWIŁAM ŻE .3 cykl będzie z ziołami ojca sroki. Naparem z wieśiołka, kwasem foliowym, jodem do wizyty endo i potem pewnie lekami na tarczyce . Dumnie tych ziół i leków ale co tam jak szaleć to szalećdo 3 razy sztuka jeśli się nie uda znowu to 4 wezmę na luzie nie myśląc wgl o tym odpuszczając wgl sobie
Tuliska, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
Ja się fotka też chętnie podzielę
Teraz już uciekam, bo mnie luby do wyra ciągnie.
Spijcie zdrowo dziewuszki :*
Trzymam kciuki za same pozytywne testy jutro.
Dobranoc :*Margaretka89, Tuliska, KlaudyŚ, Karolina2787 lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
nick nieaktualny
-
Dobanoc kobietki moje
ja tez sie pokaze co mi tam
tylko będę musiała na to chwilę czasu znaleźć
a jutro jak już pisałam szczać byle jak byle by tylko narysować dwie kreski
eh już nie moge się rana doczekać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2016, 23:41
Margaretka89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJudi22 wrote:Ja teraz piwkować i winkować mogę
dziewczyn powodzenia
POSTANOWIŁAM ŻE .3 cykl będzie z ziołami ojca sroki. Naparem z wieśiołka, kwasem foliowym, jodem do wizyty endo i potem pewnie lekami na tarczyce . Dumnie tych ziół i leków ale co tam jak szaleć to szalećdo 3 razy sztuka jeśli się nie uda znowu to 4 wezmę na luzie nie myśląc wgl o tym odpuszczając wgl sobie
Judi ja wieśka bd brała drugi cykl, kwacha biorę od niepamiętnych czasów jużteraz planuję zakup witaminek dla mego mena
szukam najlepszych i nie najdroższych
Margaretka89 lubi tę wiadomość