Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ajajajajjaja, znowu zamykam wartę?
Kolorowych snów dla Wszystkich
Dla jutrzejszych testerek - POWODZENIA!!! Samych soczystych PODWÓJNYCH kreseczek!początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Dzień dobry,
Mierzenie dowcipne mam za sobą, wpisuję tempkę do wykresu. W usta już się nie bawieW 19 dc temp wynosi 36,80 (w poniedziałek zamawiam termometr owulacyjny w aptece, ponoć jeszcze w pn powinien być, najdalej we wt).
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Anula1986 wrote:Dzień dobry,
Mierzenie dowcipne mam za sobą, wpisuję tempkę do wykresu. W usta już się nie bawieW 19 dc temp wynosi 36,80 (w poniedziałek zamawiam termometr owulacyjny w aptece, ponoć jeszcze w pn powinien być, najdalej we wt).
zobaczysz że pomiary będą bardziej miarodajne
FabianCyprian
Tymuś
-
Heeej
My mamy od wczoraj gosci i nie moge pisac ale zerkam tu i podgladam Was co jakis czas:)
Testujcie dzis z powodzeniem :*
Pokazalam mamie wykresy - ona byla pielegniarka i brata ma z kalendarzyka (pyklo im w 5 cs) i mnie wysmiala ze sie martwie - powiedziala ze bedzie dluzszy cykl i tyle, ze owu za rogiem
Faktycznie wczoraj znow mnie rozciagliwy sluz zalewal a dzis zaczela rosnac temp
Zobacze potem test owu co powie.
Buzka!Gaduaaa lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
KlaudyŚ wrote:Wieczorem po zamierzeniu u mnie bylo 36,7
A dzis uwaga dalej 36,9 za ok godz narzeczony jedzie po test juhuuu:))
Tylko ostrzegam.. 25 może nie wyjść..
Niech się streszcza do 9 bo potem mnie nie bydzie..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.