Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Ej nie mogłabym spać gdybym nie sprawdziła... Wyszukalam że jest fajny lekarz na nfz i z terminarza online wynika że ma wolny termin nawet we wtorek popołudniu także super! Opinie bardzo dobre i piszą że zleca badania. Jutro rano dzwonię a co!
91patka91, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
Witam ponownie. Kurczę nie było mnie 3 tygodnie a tu waldi w ciąży, klaudys też. Super dziewczyny gratuluję. Kto jeszcze? Sylwuś piękne zdjęcie
Sylwia91, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
ana1122 wrote:Witam ponownie. Kurczę nie było mnie 3 tygodnie a tu waldi w ciąży, klaudys też. Super dziewczyny gratuluję. Kto jeszcze? Sylwuś piękne zdjęcie
Tak kochanie.. Mam małego misia pod serduszkiem.. Jutro się dowiemy czy beta wymiata..
Co u Was??ana1122 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Sylwia91 wrote:Ana dawaj swoje
-
WaldhauzerM wrote:Tak kochanie.. Mam małego misia pod serduszkiem.. Jutro się dowiemy czy beta wymiata..
Co u Was?? -
ana1122 wrote:Lepiej. Jak poukładam sobie psychicznie wszystko I wróciłam do żywych. Trzeba żyć normalnie I cieszyć się każdym dniem. Bo niektórzy mają gorsze życie od nas.
To co się stało??31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:To co się stało??
-
ana1122 wrote:dowiedzieliśmy się że jedyna szansa dla nas in vitro. To była najgorsza wizyta U lekarza. Ale czas leczy rany I jakoś to wszystko sobie poukładalismy. Jestem osoba wierząca i wiem że taka jest wola. Fajnie że wam się udało. Ciekawa byłam która teraz W ciąży?
No ja byłam w ciąży ale w 6 tygodniu straciłam.. Teraz mam nadzieję że będzie ok..
Kurcze.. Przykro bardzo. Przytulam.. A powiedz będziecie próbować in vitro??31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:No ja byłam w ciąży ale w 6 tygodniu straciłam.. Teraz mam nadzieję że będzie ok..
Kurcze.. Przykro bardzo. Przytulam.. A powiedz będziecie próbować in vitro??