Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Judi22 wrote:A byliście u lekarza profesora czy takiego zwykłego od tej dziedziny ?
-
ana1122 wrote:Dzięki Gizmo za miła opowieśc. Lubię takie historię. Ja nadzieję zawsze będę mieć. Ale trzeba zyć dalej. Też zastanawiamy się nad adopcja. Ale jeszcze mamy 2 lata na to. słyszałam że U ciebie jest ośrodek. Prawda?
WaldhauzerM, ana1122 lubią tę wiadomość
-
Gizmo wrote:A tego to akurat nie wiem. Ale u tego małżeństwa jakos szybko poszla procedura adopcyjna. Wiec moze faktycznie jest u nas w miescie. Pamiętam ze widziałam jak te maleństwo w głębokim wózku wozili.
-
Widzisz Ana.. Same pozytywne rzeczy..
Powiem Ci że miałam to samo.. Tzn.. W momencie gdy straciłam ciążę ta upragnioną i wyczekiwana było mi bardzo źle.. Ale jest osoba która wlała w moje serce nadzieję że jeszcze będzie dobrze.. Że jej udało się w następnym cyklu po stracie zajść...
Tak Gizmo.. O Tobie mowa... Ty dałaś mi nadzieję że się uda.. Jutro jak beta wyjdzie dobrze to podziękuję za tą nadzieję..Gizmo lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Ale wiecie muszę przyznać że korciło mnie żeby do was zajrzeć Ale byłam twarda. Ale I tak tęskniłam za wami.
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
Właśnie nie. Pojechaliśmy obejrzeć te Z Olsztynia a tam matka całą brązowa I bardzo duża I szczeniakI też łaciate mimo że pani miała mi odłożyć białego.
Gizmo lubi tę wiadomość
-
ana1122 wrote:Właśnie nie. Pojechaliśmy obejrzeć te Z Olsztynia a tam matka całą brązowa I bardzo duża I szczeniakI też łaciate mimo że pani miała mi odłożyć białego.