Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie byłam ciekawa czy dużo nowych osób będzie po takim czasie I czy wy ze starej ekipy będziecie jeszcze. Ale Nie uciekłyście nigdzie.
WaldhauzerM, Margaretka89 lubią tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Mi jest głupio troche. Tyle nowych dziewczyn do Nas przyszlo, większości nie powitalam, nie znam, nawet słowa nie zamienilam. A Wy... Wy to koffane stara moja ekipa jesteście
A Ty jesteś naszym przewodnikiemWaldhauzerM, Gizmo lubią tę wiadomość
-
ana1122 wrote:Właśnie byłam ciekawa czy dużo nowych osób będzie po takim czasie I czy wy ze starej ekipy będziecie jeszcze. Ale Nie uciekłyście nigdzie.
Gdzie my bysmy mialy uciec jak nigdzie indziej nie ma tak wariacko jak tuana1122, WaldhauzerM, Margaretka89, Gizmo lubią tę wiadomość
-
Margaretka89 wrote:A Ty jesteś naszym przewodnikiem
WaldhauzerM, Margaretka89, Gizmo lubią tę wiadomość
-
KlaudyŚ wrote:Gdzie my bysmy mialy uciec jak nigdzie indziej nie ma tak wariacko jak tu
WaldhauzerM, Duśka;) lubią tę wiadomość
-
Gizmo wrote:No gdzie ja?
Pamiętam jak tu przyszłam to myślałam ze faceta jednego mamy na OF
Waldek o Tobie mowienie wyj gupia bo faceci nie płakają
He he.. Zdziwiła byś się.. He he.. Już nie płakam bo nie mam w co..Margaretka89 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
ana1122 wrote:A wy brzuchate:-D chyba zostaniecie Z nami:-) bo ja niby bez szans Ale zostaje Z wami. Bo Z wami lepiej
Ja się nigdzie nie wybieram..Margaretka89, KlaudyŚ lubią tę wiadomość
-
ana1122 wrote:A wy brzuchate:-D chyba zostaniecie Z nami:-) bo ja niby bez szans Ale zostaje Z wami. Bo Z wami lepiej
A Ty kobito masz numerki z mezem co dzień wywijać. 365 razy do roku. Kumasz czacze??Margaretka89, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
ana1122 wrote:Poczekajcie jeszcze barkuje mi gaduaa i caro co Z nimi?
Są z nami cały czas.. Jutro pewnie będą..
Mamy jeszcze 2 wariatów takich w podobie Gizmo.. Flaming i Zołza... Też debesciary... Jutro 2 bety więc pewnie będzie sabat..Margaretka89, Gizmo lubią tę wiadomość