Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Gizmo wrote:Ja Ci te myśli wybije z glowy, ze szansy nie masz. Szansa to jest wtedy jak moneta rzucasz. Albo orzel albo reszka. Jak sa dwa wyjścia.
A Ty kobito masz numerki z mezem co dzień wywijać. 365 razy do roku. Kumasz czacze??Margaretka89, WaldhauzerM, Gizmo, Milka88 lubią tę wiadomość
-
ana1122 wrote:No powiem ci że teraz tak na luzie dajemy że fajnie. Opowiem wam śmieszna historię. Wczoraj bzykanko I tam końcówka A tam W tle na telewizorze kraina lodu piosenka mam to moc.
Ha ha ha... Dobre.. Wczoraj Sylwia to śpiewała...31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
My ostatnio ten tego... W pewnym momencie coś za oknem się dzieje.. Mąż zwolnił Pacza a tam nasz Pieseł się przygląda i piszczy żeby ją wpuścić.. He he
KlaudyŚ, ana1122, Milka88 lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:Ha ha ha... Dobre.. Wczoraj Sylwia to śpiewała...
Z wami to się zaczną siedzenie po nocy. przez te 3 tygodnie to 22 I lulu:-)WaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
No no A owu Wczoraj była I ta moc też
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
ana1122 wrote:No beke mieliśmy Z tego Z mężem:-)
Z wami to się zaczną siedzenie po nocy. przez te 3 tygodnie to 22 I lulu:-)
Bo z nami tak fajnie że szkoda spać..ana1122 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Ja też lecę. Kurde śmieje się do telefonu jak głupia. Naprawdę jesteście super. Brakowało mi tego
WaldhauzerM lubi tę wiadomość