Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia1987 wrote:Hej laski u mnie depresja z wykresem.
Wyjscia sa dwa, bedzie jeden z tych moich dlugich cykli i bedzie w koncu ta zasrana owulacja albo bedzie to cykl bezowulacyjny.
Temperatury mam posrane. Humor poprawic mi moze jedynie pozytywny test owu i skok jutro.
Kasiu, a Ty kupiłaś testy owu z Rossmanna? Oświeć mnie proszę...
-
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:Hej laski u mnie depresja z wykresem.
Wyjscia sa dwa, bedzie jeden z tych moich dlugich cykli i bedzie w koncu ta zasrana owulacja albo bedzie to cykl bezowulacyjny.
Temperatury mam posrane. Humor poprawic mi moze jedynie pozytywny test owu i skok jutro.
Hej Kasiek :* Głowa do góry ! Bedzie dobrze ! Trzymam bardzo mocno kciuki !!!WaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
Zołza:) wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a702f1b8521a.jpg
Dzień dobry
Witam dziś skocznie... 36.83 :p
Byle do... 15ej...
Oj tam oj tam.
Bry kochana..
Ja po becie... Myślałam że będą mnie zbierać.. Krwi nie mogły upuscic..
Mało tego wczoraj mówiłam do męża że jak wrócimy z laboratorium to zawiozę dziecko do przedszkola.. Przyjechaliśmy ja chce dziecko budzić a ten do mnie że auta mi nie da bo on do pracy na 8 musi jechać.. Co za pieprzony egoista. No ale żebym wczoraj wieczorem z nim nie ustalała tego.. Żądam zmiany.. To nie mój facet.. Aż strach się bać co będzie później..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Gizmo wrote:Mi jest głupio troche. Tyle nowych dziewczyn do Nas przyszlo, większości nie powitalam, nie znam, nawet słowa nie zamienilam. A Wy... Wy to koffane stara moja ekipa jesteście
Gizmo lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Gaduaaa wrote:hej hej
a co wy tak dziś od rana nadajecie
haha
u mnie 36.99 i głupi OF mi przesunął owulację na dwa dni później.. no wkur**łam się !
Klaudyś - no to trzymam kciuki
Waldi oczywiście też ale tu czuje pewniaka
Ja od rana bo obawiałam się że Klaudys może nie pójść na betę.. Trza było dopilnować.
Co do Twojego wykresu to musisz obserwować temperaturę bardziej niż na wyznaczenie ovu.. Komputer robi to automatycznie.. A my jak widzimy że temp skacze to serduszka są dopóki nie podskoczy konkretnie.. Tak myślę..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:Ja od rana bo obawiałam się że Klaudys może nie pójść na betę.. Trza było dopilnować.
Co do Twojego wykresu to musisz obserwować temperaturę bardziej niż na wyznaczenie ovu.. Komputer robi to automatycznie.. A my jak widzimy że temp skacze to serduszka są dopóki nie podskoczy konkretnie.. Tak myślę..FabianCyprian
Tymuś
-
KlaudyŚ wrote:Ja czekam kolejka straszna:(
Ktos juz chyba z 30 min juz siedzi jak sie nie wkurzyc a za godzine zamykaja.
Wrrr nerwy mi podskoczyly
Spokojnie.. Jak już jesteś to nie powinni Cię nie przyjąć..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Hej Dziewczyny
Waldi koniecznie ucałuj Szkraba ;*
Trzymam kciuki za bety !WaldhauzerM lubi tę wiadomość
Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm09.05.17- 8kg i 73cm
-
KlaudyŚ wrote:To jest wlasnie moja miejscowość.
Ale zobaczymy jeszcze 4 osb przede mna . i jest ta co mi w zyle nie mogla trafic chyba znów mdlec bede
Mi jak pobierały krew na badania 1 trymestru to miałam siniaka 5x5 cm ;/ Niektóre są zdolne nie ma co ;POlgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm09.05.17- 8kg i 73cm
-
Anula1986 wrote:Kasiu, a Ty kupiłaś testy owu z Rossmanna? Oświeć mnie proszę...
Tak kochana, piątek, sob i niedz robiłam już te testy Rossmanowe,
Cały czas pokazuje mi się kreska o mocy ok 1/2 kontrolnej.
Dzisiaj po 10 siknę.
Robię sobie nadzieję, że dzisiejszy spadek jest przed owu, bo boli mnie prawy jajnik- promieniuje mi aż na pachwinę i udo i plecy oraz wysypało mi czoło syfkami... Daj Boże owulacja...
28 lat, 4 cs33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane