Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:jestem dziś jakaś poddenerwowana.. naładowana... negatywnie.. eh.. pogoda do dupy...
głupi sen miałam.. praca mi się śniła z ktorej zrezygnowałam... czasami się zastanawiam czy nie wrócić.. chociaż wiem że to głupie.. bo przecież zrezygnowałam ze względu na kręgosłup, teraz miesiąc bez pracy i o 80% poprawy czuje i widzę na moim kręgosłupie... ale z drugiej strony dziwnie i głupio mi się siedzi w domu.. czuje się jak jakas kaleka. Wiem też że to chwilowe bo powinnam zajść w końcu w tą ciążę i wtedy też będzie inaczej, ale póki co jest jak jest
Chwilowy krysys
Mam tak codziennie ;p
Ale zaraz przejdzie :* -
Gizmo wrote:Witaj Kim
Witam zacne grono. Będę dzis czekać z Wami na bety Waldi i Klaudys
U mnie @ sie rozkeca ale juz daje nieźle po zaworach. Do tego bol glowy ze chyba bez prochów dzis się nie obejdzieWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 09:05
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Zołza:) wrote:Chwilowy krysys
Mam tak codziennie ;p
Ale zaraz przejdzie :*nie lubię...
dorabiam na sprzątaniu też czasami... i jak nie miałam czasu to pełno ludzi dzwoniło a ja musiałam odmawiać, a teraz czekam i czekam i wielka cisza. W domu to już nie wiem co ze sobą robić..FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:ehhh
nie lubię...
dorabiam na sprzątaniu też czasami... i jak nie miałam czasu to pełno ludzi dzwoniło a ja musiałam odmawiać, a teraz czekam i czekam i wielka cisza. W domu to już nie wiem co ze sobą robić..
Miałam jakiś czas temu podobnie... będzie dobrze
Takie tam chwilowe chmurki... u Ciebie :*Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:hehehe ja ostatnio zrobiłam bete... wróciłam do domu... i 2 godz później @ dostałam..
Bo @ to takie wredne stworzenie, że jak tylko człowiek zatestuje to ona atakuje...
A tak na serio to może dlatego, że opada stres albo napięcie i dziadyga wychodzi wtedy?
91patka91 lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:Bo @ to takie wredne stworzenie, że jak tylko człowiek zatestuje to ona atakuje...
A tak na serio to może dlatego, że opada stres albo napięcie i dziadyga wychodzi wtedy?
Też za każdym razem jak chciałam testować to dodawałam @ :p -
Gizmo wrote:Ucielo mi posta
wrrr
Pytalam skąd klikasz Kim i ze nie słyszałam o tym leku co pisalasMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kasia1987 wrote:Bo @ to takie wredne stworzenie, że jak tylko człowiek zatestuje to ona atakuje...
A tak na serio to może dlatego, że opada stres albo napięcie i dziadyga wychodzi wtedy?FabianCyprian
Tymuś
-
Sylwia91 wrote:Jestem! Umówiłam się na najbliższy wolny termin i idę w środę rano tak więc może jeszcze mi się uda zrobić badania a jak nie to w czwartek. Mówić że byłam też prywatnie czy nie mówić?
91patka91 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:ehhh
nie lubię...
dorabiam na sprzątaniu też czasami... i jak nie miałam czasu to pełno ludzi dzwoniło a ja musiałam odmawiać, a teraz czekam i czekam i wielka cisza. W domu to już nie wiem co ze sobą robić..
Gaduaa u mnie też całe życie stoi w miejscu i czeka..
Ciąża spowodowałaby nowy etap, chcę potem zmieniać pracę..
Teraz tkwię bo tkwię tylko, żeby mieć umowę...
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Kim87 wrote:Z belgii. Nie posiadają tutaj no-spy sprawdzałam. Ewentualnie czeka mnie zamówienie z Polski o ile pocztą paczki nie zatrzyma bo ponoć nie można leków przesyłać.
-
nick nieaktualny
-
Sylwia91 wrote:Niech Ci ktoś bliski wyśle, przecież nie będzie nikt otwierać paczki i sprawdzać co tam jest. Najlepiej nie w pudełku żeby nie było charakterystycznego hałasu hehe
Sylwia91 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat