Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Ehh jakie klotnie jest dzieciaczek kilku miesieczny ktory powinien isc bez kolejki , i tez kobieta w ciazy ktora tez ma prawo ale czekaja cierpliwie. Przyszla baba ktora ma zmierzyc cukier i bez kolejki weszla no bez przesady jak by byla krzywa zrozumialabym ale nie jest.
No i gdzie tu sprawiedliwosc -
Buziaki dla Tosia
Kasia, ale pokręcony ten Twój wykres. Co do owu, to ciężko stwierdzić, bo niby spadki były, skoki lekkie też, ale żaden konkretnyMoże dopiero wszystko przed Tobą? Tak jak mówisz, jakiś dłuższy cykl się zapowiada. Trzymam kciuki, żeby szło dobrze
U mnie 13dc, i kolejny spadek na 36,1 i to jest prawdopodobnie TEN spadek, ale zrobię popołudniu teściora i zobaczę co mi tam pokaże
Ahhhh! Dzisiaj taki piękny dzień! Idę sobie zrobić pazurkiTrzeci raz w moim życiu
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Gizmo wrote:Witaj Kim
Witam zacne grono. Będę dzis czekać z Wami na bety Waldi i Klaudys
U mnie @ sie rozkeca ale juz daje nieźle po zaworach. Do tego bol glowy ze chyba bez prochów dzis się nie obejdzieMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
KlaudyŚ wrote:Ehh jakie klotnie jest dzieciaczek kilku miesieczny ktory powinien isc bez kolejki , i tez kobieta w ciazy ktora tez ma prawo ale czekaja cierpliwie. Przyszla baba ktora ma zmierzyc cukier i bez kolejki weszla no bez przesady jak by byla krzywa zrozumialabym ale nie jest.
No i gdzie tu sprawiedliwosc
Tak to już jest..
Wczoraj w Ikei. Kolejka do kasy długa jak nie wiem co.. Jest kasa specjalna gdzie po za kolejnością matki z małymi dziećmi i w ciąży. I przez cały sznur pcha się baba z 2 dzieci bo ona ma pierwszeństwo.. Przy kasie awanturę zrobiła facetowi bo nie chciał jej ustąpić.. Szkoda tylko że ta baba nie spojrzała że on miał wózek z niemowlęciem.. PłaczącYM.. Ludzie są bezczelni..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Kim87 wrote:A tak a propos prochow. Nie wiem czy to.tutaj było mówione na temat ibuprofenu czy gdzie indziej. Dziewczynki jako osoba na którą nie działa nic innego podczas wredoty znalazłam wypowiedź lekarza że ibuprofen można brać w czasie okresu. On hamuje owulacje gdy się bierze go w okolicy owulki.Jak znajdę wypowiedź to udostępnię
Kochana. My już to wiemy że to cus hamuje ovu..Kim87 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Kasia1987 wrote:Tak kochana, piątek, sob i niedz robiłam już te testy Rossmanowe,
Cały czas pokazuje mi się kreska o mocy ok 1/2 kontrolnej.
Dzisiaj po 10 siknę.
Robię sobie nadzieję, że dzisiejszy spadek jest przed owu, bo boli mnie prawy jajnik- promieniuje mi aż na pachwinę i udo i plecy oraz wysypało mi czoło syfkami... Daj Boże owulacja...
28 lat, 4 cs
Mam nadzieję, że te Twoje objawy to faktycznie już są na owulke! Ileż też można na nią czekaćSikaj po 10, a nawet pokusiłabym się na Twoim miejscu o sikanie ok. 11-12
Kasia1987 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelina17007 wrote:wiem ale już się nie mogę doczekać a kiedy mogło nastąpić zagnieżdzenie bo nie widać spadku temp
wstrzymaj się chociaż jeszcze z 4 dni.. a najlepiej 6
i testuj 10tkąEwelina17007 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
jestem dziś jakaś poddenerwowana.. naładowana... negatywnie.. eh.. pogoda do dupy...
głupi sen miałam.. praca mi się śniła z ktorej zrezygnowałam... czasami się zastanawiam czy nie wrócić.. chociaż wiem że to głupie.. bo przecież zrezygnowałam ze względu na kręgosłup, teraz miesiąc bez pracy i o 80% poprawy czuje i widzę na moim kręgosłupie... ale z drugiej strony dziwnie i głupio mi się siedzi w domu.. czuje się jak jakas kaleka. Wiem też że to chwilowe bo powinnam zajść w końcu w tą ciążę i wtedy też będzie inaczej, ale póki co jest jak jestFabianCyprian
Tymuś