Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia91 wrote:Dziewczyny przepraszam ale najpierw nie mogłam wsiąść do samochodu bo tak płakałam że nie byłam w stanie prowadzić i musiałam zadzwonić jeszcze do mamy i do domu!
a więc... 127,1 !!!! Nie wierzę... :* Dziekuję Wam za wsparcie!Sylwia91 lubi tę wiadomość
-
Kochane wysyłam Wam jak najwięcej zielonych fluidków :* Dziękuję za wszystkie gratulacje! Teraz czekamy do poniedziałku i ponawiamy badanko, oby dużo urosła!
Co do testów 127 to dużo a na teście ledwo widoczny cień także z dystansem do papierków jednak owulacyjny wykrył ciążę!
Dziewuchy! ja Was nie opuszczam Będę z Wami dalej, będę Was wspierać w Waszych staraniacho.n.a., Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
Patkaaa wrote:Hejka Gizmo czekamy na jakieś wieści o Tobie o nas możesz poczytać we wcześniejszych postach. Jakbyś miała jakieś pytania to zapewne każda z nas służy pomocą.
O sobie mogę powiedzieć tak w skrócie (żeby nie zanudzać): 36lat, anty przestałam brać w grudniu 2014 i od tamtej pory mam nieregularne cykle z tendencją do skracających się. Hormony miałam badane w styczniu 2016 i w normie są. Endokrynolog powiedziała, że jestem dziwnym przypadkiem -
Sylwia91 wrote:Kochane wysyłam Wam jak najwięcej zielonych fluidków :* Dziękuję za wszystkie gratulacje! Teraz czekamy do poniedziałku i ponawiamy badanko, oby dużo urosła!
Co do testów 127 to dużo a na teście ledwo widoczny cień także z dystansem do papierków jednak owulacyjny wykrył ciążę!
Dziewuchy! ja Was nie opuszczam Będę z Wami dalej, będę Was wspierać w Waszych staraniachSylwia91 lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Właśnie podczytywałam Was od początku
O sobie mogę powiedzieć tak w skrócie (żeby nie zanudzać): 36lat, anty przestałam brać w grudniu 2014 i od tamtej pory mam nieregularne cykle z tendencją do skracających się. Hormony miałam badane w styczniu 2016 i w normie są. Endokrynolog powiedziała, że jestem dziwnym przypadkiem -
Ma_jka wrote:hey Kochane staraczki - kiedy testujecie?
Sylwia GRATULACJE -
Sylwia91 wrote:KlaudyŚ bedziesz nastepna hehe
Nie rozumiem tylko czemu BBF pokazuje mi że jestem w 4 tygodniu ciąży, a wiek płodu 1 tydzień. To jak to jest? od kiedy się to liczy?