Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Bardzo się cieszę no widzisz czyli jednak testy ciążowe nie do końca są wiarygodne 127 to ładnie mam nadzieje że szybko do Ciebie dołączymy i będziemy czekać na szczęśliwe rozwiązanie razem.Sylwia91 wrote:Dziewczyny przepraszam ale najpierw nie mogłam wsiąść do samochodu bo tak płakałam że nie byłam w stanie prowadzić i musiałam zadzwonić jeszcze do mamy i do domu!
a więc... 127,1 !!!! Nie wierzę... :* Dziekuję Wam za wsparcie!
Sylwia91 lubi tę wiadomość
-
Kochane wysyłam Wam jak najwięcej zielonych fluidków :*
Dziękuję za wszystkie gratulacje! Teraz czekamy do poniedziałku i ponawiamy badanko, oby dużo urosła!
Co do testów 127 to dużo a na teście ledwo widoczny cień także z dystansem do papierków
jednak owulacyjny wykrył ciążę!
Dziewuchy! ja Was nie opuszczam
Będę z Wami dalej, będę Was wspierać w Waszych staraniach
o.n.a., Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
Właśnie podczytywałam Was od początkuPatkaaa wrote:Hejka Gizmo czekamy na jakieś wieści o Tobie o nas możesz poczytać we wcześniejszych postach. Jakbyś miała jakieś pytania to zapewne każda z nas służy pomocą.

O sobie mogę powiedzieć tak w skrócie (żeby nie zanudzać): 36lat, anty przestałam brać w grudniu 2014 i od tamtej pory mam nieregularne cykle z tendencją do skracających się. Hormony miałam badane w styczniu 2016 i w normie są. Endokrynolog powiedziała, że jestem dziwnym przypadkiem
-
Kochana liczę na to samo haha z tym owulacyjnym że się Sprawdzi bo u mnie ciążowy to totalny negatyw.Sylwia91 wrote:Kochane wysyłam Wam jak najwięcej zielonych fluidków :*
Dziękuję za wszystkie gratulacje! Teraz czekamy do poniedziałku i ponawiamy badanko, oby dużo urosła!
Co do testów 127 to dużo a na teście ledwo widoczny cień także z dystansem do papierków
jednak owulacyjny wykrył ciążę!
Dziewuchy! ja Was nie opuszczam
Będę z Wami dalej, będę Was wspierać w Waszych staraniach 
Sylwia91 lubi tę wiadomość
-
A partner miał jakieś badania? Też dokuczały mi nieregularne cykle samo się unormowało ale może ginekolog coś poradzi często duphaston przypisują na nieregularne cykle.Gizmo wrote:Właśnie podczytywałam Was od początku

O sobie mogę powiedzieć tak w skrócie (żeby nie zanudzać): 36lat, anty przestałam brać w grudniu 2014 i od tamtej pory mam nieregularne cykle z tendencją do skracających się. Hormony miałam badane w styczniu 2016 i w normie są. Endokrynolog powiedziała, że jestem dziwnym przypadkiem
-
Testowałam wczoraj owulacyjny i co ciekawe Wyszedł - Sylwia mnie skusiła żeby zrobić eksperyment, dzisiaj rano ciążowy nie wyszedł... Wiec chyba poniedziałek lub wtorek dopiero... Chyba że przyjdzie @...Ma_jka wrote:hey Kochane staraczki - kiedy testujecie?
Sylwia GRATULACJE -
Gdzieś czytałam, że pierwszy miesiąc ciąży to jest tak jakby cały cykl, w którym bobas został poczęty, więc może dlatego ovu pokazuje Ci, że to jest 4 tydzieńSylwia91 wrote:KlaudyŚ bedziesz nastepna hehe

Nie rozumiem tylko czemu BBF pokazuje mi że jestem w 4 tygodniu ciąży, a wiek płodu 1 tydzień. To jak to jest? od kiedy się to liczy?

już ponad 24 miesiące...