Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduaaa wrote:jak uciętą?
-
nick nieaktualny
-
Gizmo wrote:Miałam złą cytologię iks lat temu i musieli uciąć to co było zainfekowane Gaduaaa Twój nick kojarzy mi się z moją znajomą, której nadałam ksywkę Gadaśna a mój partner w skrócie GG do niej mówi . Dziób jej się wcale nie zamyka jak przyjdzie do nas na plotki
mówisz takie buty z tą szyjką.. i nie przeszkadza to Ci w niczym?Gizmo lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:hehe jak dobre skojarzenie to dobrze gorzej by było jakby Ci się żle kojarzyło..
mówisz takie buty z tą szyjką.. i nie przeszkadza to Ci w niczym? -
Ma_jka wrote:Patkaa a masz jakieś objawy?
-
Gaduaaa, ja znów do Ciebie, bo pamiętam, ze ty Bromergon bierzesz??
Się okazało,że mam podyższoną prolaktynę (34, a norma chyba do 25) i obniżone Estrogeny. Ma mi coś dać na wspomaganie II fazy.. Nie wiem, czy nie np. bromergon?
Na co Ty go bierzesz? -
SYLWIA!!!!
G R A T U L A C J !!!! Normalnie miałam teraz zajęcia i cały czas czekałam na info od Ciebie i na chwilę się wyłączyłem, patrzę a tu taka mega wieść!! Rośnijcie zdrowo!!
Gizmo, witam nową koleżankę. Pozytywne fluid płyną od Sylwia strumieniami
Kto następny???Sylwia91 lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
o.n.a. wrote:Kobietki, czekając na Sylwię, zadzwoniłąm po moje wyniki ostatnie (w 32dc).
Z tego co mi powiedział, zaburzenia hormonalne... Prolaktyna podwyższona (aż 34, a z tego co wyczytałąm norma do 25) i za niskie estrogeny.
Ma mi "coś" dać na wpomaganie II fazy.
Czy któraś ma/miała podobnie?
Ja się zmartwiłam
niech jeszcze Ci da cos na zbicie prolaktyny. U mnie podzialal bromocorn, niby to samo co bromergon ale moj gin twierdzi ze jest bardziej "oczyszczony". Nie wnikam co to znaczy, kazal to wykupilam i ja stosowalam go dopochwowo zeby ominac skutki uboczne.
Sylwia gratulacje ogromne, ciesze sie razem z Toba:)
Gizmo bez przesady z ta menopauza...chyba za mloda jestes. To ze Twoj partner ma juz dzieci wcale nie znaczy ze nic mu sie w organizmie nie popzrestawialo. NAjlepiej zrobic kompleksowe badania i znalezc przyczyne dlaczego Wam sie nie udaje. Nie dac sie lekarzom, ktorzy twierdza, ze nie wiedza czemu nie ma ciazy...szkoda czasuSylwia91 lubi tę wiadomość
-
o.n.a. wrote:Gaduaaa, ja znów do Ciebie, bo pamiętam, ze ty Bromergon bierzesz??
Się okazało,że mam podyższoną prolaktynę (34, a norma chyba do 25) i obniżone Estrogeny. Ma mi coś dać na wspomaganie II fazy.. Nie wiem, czy nie np. bromergon?
Na co Ty go bierzesz?
Kochana ja bralam bromergon na obniżenie prolaktyny bo za wysoka była... Ale zmienilam na dostinex bo wystapily skutki uboczne..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.