Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
o.n.a. wrote:Gaduaaa, ja znów do Ciebie, bo pamiętam, ze ty Bromergon bierzesz??
Się okazało,że mam podyższoną prolaktynę (34, a norma chyba do 25) i obniżone Estrogeny. Ma mi coś dać na wspomaganie II fazy.. Nie wiem, czy nie np. bromergon?
Na co Ty go bierzesz?o.n.a. lubi tę wiadomość
-
o.n.a. wrote:Gaduaaa, ja znów do Ciebie, bo pamiętam, ze ty Bromergon bierzesz??
Się okazało,że mam podyższoną prolaktynę (34, a norma chyba do 25) i obniżone Estrogeny. Ma mi coś dać na wspomaganie II fazy.. Nie wiem, czy nie np. bromergon?
Na co Ty go bierzesz?o.n.a. lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Sylwia91 wrote:Ma_jka ja jestem 11 dpo i wyszło hcg 127,1. Zależy kiedy była owulacja u Ciebie
Sylwia91 lubi tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:brałam dostinex... jest podobno o niebo lepszy.. po bromergonie laski się skarzą że się źle czują... ja brałam 1/2 tabletki raz w tygodniu... miałam prolaktyne 50 w normie do 25.. po kilku miesiącach wyszłam z tego.. także nie smutaj będzie dobrze
zle sie czuja bo lekarze kaza to swinstwo lykac. Sama sie zdziwilam jak kazal mi brac dopochwowo, ale zaryzykowalam. W necie prawie zero informacji na ten temat. Dziewczyny, ktore zle znosza Bromergon od razu przechodza na dostinex bez wzgledu na roznice w cenie, a jest chyba znaczaca
-
Gizmo wrote:Jadę kobietki zawieźć córkę na trening i zaraz wracam do Was. Cieszę się, że akurat na Was tu trafiłam
Gizmo lubi tę wiadomość
-
Lago wrote:zle sie czuja bo lekarze kaza to swinstwo lykac. Sama sie zdziwilam jak kazal mi brac dopochwowo, ale zaryzykowalam. W necie prawie zero informacji na ten temat. Dziewczyny, ktore zle znosza Bromergon od razu przechodza na dostinex bez wzgledu na roznice w cenie, a jest chyba znaczacaFabian Cyprian Tymuś
-
Gizmo wrote:Witam Caro
Lago jak nie zaciążę do 40tki to odpuszczamy sobie ze względu na wiek
WaldhauzerM pamiętam, że ja bromergon brałam na zatrzymanie laktacji po dwóch porodach i prawie że mdlałam po nim tak na mnie działałGizmo lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Hej dziewczyny, jestem tu nowa zatem witam wszystkich serdecznie:) Otóż pomożecie?
We wtorek 16.02. robiłam test owu i byly dwie grube krechy jednakowego koloru, temp. 36,55
W środę kreska testowa była już jasniejsza, a dzis 18.02. temp. 36,9 zatem wyrazny skok temp. i chwilowy bol jajnika ale naprawde chwilowy. I co o tym myslec, kiedy ta owulacja? Była? Jest? Nie mam pojęcia, pogubiłam się.
Współżylismy 14,15,16.
-
Kasia1987 wrote:U mnie 26 dc, mam mdlosci ale boje sie wkrecac...10 dpo, test paskowy negatywny...
-
Gizmo wrote:Witam Caro
Lago jak nie zaciążę do 40tki to odpuszczamy sobie ze względu na wiek
WaldhauzerM pamiętam, że ja bromergon brałam na zatrzymanie laktacji po dwóch porodach i prawie że mdlałam po nim tak na mnie działał
pewnie, nic na sile, ale przez te 4 lata mozecie pomoc naturze:) Mowie tak, bo jestem w podobnym wieku i zdecydowalismy sie dzialac teraz, nie wychodzilo naturalnie to do lekarza oboje. Ja sie naprawilam, teraz czekamy jaki bedzie werdykt meza. Dobrze ze podchodzicie do tego z dystansem. Nic na sile
Gizmo lubi tę wiadomość
-
Patkaaa wrote:Oj Gizmo po tabletkach wszystko mogło się rozregulować nie wiem ile czasu brałaś ale cykle muszą się jakoś uregulować w końcu a jeśli gin mówi że wszystko okej i nie ma przeciwwskazań do zajścia to znaczy że tak jest
-
ewelinuus wrote:Hej dziewczyny, jestem tu nowa zatem witam wszystkich serdecznie:) Otóż pomożecie?
We wtorek 16.02. robiłam test owu i byly dwie grube krechy jednakowego koloru, temp. 36,55
W środę kreska testowa była już jasniejsza, a dzis 18.02. temp. 36,9 zatem wyrazny skok temp. i chwilowy bol jajnika ale naprawde chwilowy. I co o tym myslec, kiedy ta owulacja? Była? Jest? Nie mam pojęcia, pogubiłam się.
Współżylismy 14,15,16.Fabian Cyprian Tymuś -
Dziewczynki mam pytanie z innej beczki. Czy któraś z Was orientuje się jak to jest z przedłużeniem umowy o pracę na czas określony w przypadku ciąży? Wiem że musi mieć minimum 12tyg. Moja wychodzi że będzie miala 10. Czy wystarczy zaświadczenie od lekarza który może doda mi 2 tyg żebym nie straciła pracy?