Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduaaa wrote:pitolisz ? to nie jest tak źle ze mną ja o 3
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Witam Caro
Lago jak nie zaciążę do 40tki to odpuszczamy sobie ze względu na wiek
WaldhauzerM pamiętam, że ja bromergon brałam na zatrzymanie laktacji po dwóch porodach i prawie że mdlałam po nim tak na mnie działał31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Gizmo wrote:Mój syn w tym roku 18tkę będzie miał, córka skończyła w listopadzie 12lat a najmłodsza w Sylwestra 9 Trzeba się jakoś na starość odmłodzić maluszkiem a i jakoś brak mi tego dużego brzuszka przed sobą i tych kopniaczków
hahahahahhaah no niezle Cie instynkt macierzynski rozsadza:)Gizmo lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczynki!
A ta różnica cenowa to rzeczywiście taka wielka? Jakie to są wysokości?
Ważne w sumie, żeby było skuteczne..
Ps. Gizmo, to z Ciebie prawdziwa Matka Polka:) Fajowo Ci
Gizmo lubi tę wiadomość
-
Sylwia91 wrote:Lago no jasna sprawa! kurcze brakuje mi tylko 2 tyg a mogłabym mieć pracę do końca ciąży i siedzieć na zwolnieniu jak będę się źle czuć...
-
o.n.a. wrote:Dzięki dziewczynki!
Ps. Gizmo, to z Ciebie prawdziwa Matka Polka:) Fajowo Cio.n.a. lubi tę wiadomość
-
Witajcie Kochane,
Pozwólcie, że i ja się dołączę do Was
Dopiero co zaczynamy z partnerem starać się o Nasze pierwsze dziecko
Nigdy wcześniej nie byłam w ciąży, więc można powiedzieć, że jestem zielona w tym temacie Dzisiaj mój partner w drodze do domu zakupi mi w aptece krople Hormeel SN, słyszałam i czytałam dużo pozytywnych opinii na ich temat. Mam nadzieję, że i Nam pomogą w staraniach się o dzidziusia Trzymam za wszystkich kciuki! Oby każdej z Nas się powiodłoGizmo, o.n.a., Gaduaaa, Tissaia lubią tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Matka Polka to na położniczym na mnie gadali. Pokarmu tyle miałam, że dla innych ściągałam w słoiki Zresztą każde swoje dziecko do 2 lat karmiłam i gdyby nie bromergon to chyba do dziś by mnie mleko zalewało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 17:32
-
WaldhauzerM wrote:Sylwia nie chwal sie w pracy do czasu aż przedłużą...
Ale to tylko takie moje myślenie....Lago lubi tę wiadomość
-
o.n.a. wrote:Dzięki dziewczynki!
Ps. Gizmo, to z Ciebie prawdziwa Matka Polka:) Fajowo Ci
ja za 2 opakowania zaplacilam 6 zeta, a zamienniki cos kolo 100 kosztuja. Wiem, ze kazdy ma swoje racje, ale ja polecam sprobowac bromka dopochwowo na noc. Zero skutkow ubocznych a prolaktyne zbilam o polowe w 2 miechy. Wyjsciowa mialam 31 z ogonem czyli podobna do Twojej. Lekarz owszem pyta co wolisz i ostrzega przed bromkiem, bo jemu to rybka ile zaplacisz. Ja na prawde jestem mojemu wdzieczna za rade i teraz jak tylko moge to powtarzam dziewczynom, ze niekoniecznie trzeba doustnie przyjmowac.