Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia91 wrote:KlaudyŚ bedziesz nastepna hehe
Nie rozumiem tylko czemu BBF pokazuje mi że jestem w 4 tygodniu ciąży, a wiek płodu 1 tydzień. To jak to jest? od kiedy się to liczy?31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Sylwia91 wrote:KlaudyŚ bedziesz nastepna hehe
Nie rozumiem tylko czemu BBF pokazuje mi że jestem w 4 tygodniu ciąży, a wiek płodu 1 tydzień. To jak to jest? od kiedy się to liczy? -
Patkaaa wrote:Testowałam wczoraj owulacyjny i co ciekawe Wyszedł - Sylwia mnie skusiła żeby zrobić eksperyment, dzisiaj rano ciążowy nie wyszedł... Wiec chyba poniedziałek lub wtorek dopiero... Chyba że przyjdzie @...
a który dzień cyklu masz?Alan 6 lat -
Gizmo wrote:Właśnie podczytywałam Was od początku
O sobie mogę powiedzieć tak w skrócie (żeby nie zanudzać): 36lat, anty przestałam brać w grudniu 2014 i od tamtej pory mam nieregularne cykle z tendencją do skracających się. Hormony miałam badane w styczniu 2016 i w normie są. Endokrynolog powiedziała, że jestem dziwnym przypadkiemGizmo lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
a ja po pracy... u mnie piękna pogoda.. słońce na całego więc wzięłam się trochę za porządki.. poprałam firanki umyłam okna ... z takim nastawieniem będę się starać w tym miesiącu tak wiosennie !!!
a ja ostatnio podczas badania wysokości szyjki.. wyczułam na niej coś dziwnego.. nie mówiłam o tym głośno bo to było przed @ .. ale teraz @ się skończył znowu zaczęłam sprawdzać i jescze wczoraj rano mialam wrażenie że mam na niej jakąś krostę... ale np dziś już tej krosty nie czułam... do tego mialam dziś jakiś dziwny śluz... a w zeszłym miesiącu kilka dni po @ miałam śluz z pasmami krwi... a jeszcze wcześniej jakoś w listopadzie miałam badanie moczu i ten wynik nie był najlepszy ale lekarz kazała na razie wstrzymać.. i tak sobie myślę że chyba jednak coś jest na rzeczy i przydałoby się iść i o tym pogadać z lekarką...Fabian Cyprian Tymuś