Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sylwia91 wrote:o.n.a. to jest lek więc działa od razu. Ja czytałam, że można podać przez około 5 dni przed owu i ew. w dzień owu... a i nie wolno brać cały czas.
Ps: Kochane właśnie zmierzyłam temp. bo bardzo źle się czuję i mam 37,41 czyli najwyższa jak dotąd.. dobry znak!
To teraz trochę przystopuję i dam mu przed ovu.
p.s. Nie wiem czy lepsze tabsy, czy syrop? -
Sylwia91 wrote:Flegamina i inne leki przeciwkaszlowe pomagające w odkrztuszaniu wpływają na rozrzedzenie wydzieliny w tym nasienia. Działają od razu także ja mojemu w dni płodne podałam 3 tabletki i to chyba dużo dało bo miał czas upłynnienia ponad 2 godziny Czyli praktycznie niemożliwe było zajście w ciążę...
o.n.a. z tarczycą niedoczynność i hashimoto, słabość do tarczycy odziedziczyłam po mamie, chociaż ona miała nadczynność, a teraz przeszła w niedoczynność, eh jakie to wszystko pokopane!
No ja gram na klawiszach w domu mam pianino, a tak to łupię na tych organach! Kiedyś próbowałam z gitarą ale chyba to nie było dla mnie
Ja jestem taka nie do życia, ze szok. Spałabym całymi dniami jakbym mogła Życia mi brak. Myślę, ze to ma związek z niedoczynnością i niskim ciśnieniem. Ale co z tego.. Ja nawet kawy nie pijam, bo nie lubię
Ja skripki A gitarę to tak "hobbystycznie" sama sie kilku chwytów nauczyłam. Moja sis za to wymiata
-
Sylwia91 wrote:Ślubny się szykuje na drzemkę i ja się przyłączę chyba bo strasznie śpiąca jestem!
Dam znać po 15 jaka beta. Oby to rozwiało wszelkie wątpliwości... do spisania!
Sylwia! Daj dobry przykład, że niskociśnieniowcy z niedoczynnością też zachodzą Trzymam mocno, daj znać! -
Kobietki, wklejam Wam LINKa, który na pewno będzie pomocny
Jakiś czas temu go znalazłam szperając w necie, ale u Was chyba nie wrzucałam...
http://adonai.pl/nieplodnosc/?id=21
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny