Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
co do urodzin to ja mam dopiero w pazdzierniku i jakbym teraz była w ciąży to termin wypada pod koniec pazdziernika i ślub braliśmy tez w pazdzierniku więc może to nasz szczęśliwy miesiąc hehe
Na zdjęciach widać to trochę mniej niż w rzeczywistości ale coś tam widać, same ocenicie.
Dzisiaj się sytuacja rozstrzygnie także wrzucam na luz bo jak nie ma ciąży to nie mam się czym stresować a jak jest to tym bardziej nie powinnam.
http://zapodaj.net/0311b9093774a.jpg.html
http://zapodaj.net/70ed8728095d1.jpg.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 10:09
Caro lubi tę wiadomość
-
Spokojnie, o 16 będziesz mieć pewność
Pewnie te godziny będą się ciągnęły w nieskończoność... ale wynik na pewno będzie pozytywny!!!!Sylwia91 lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Dziewczyny z innej beczki- po Waszej aktywności tutaj zastanawiam się, czy pracujecie, czy jesteście w domkach?
Jak to wygląda?
Ja w pracy... ale na szczęście mogę grasować po necie w wolnych chwilach
28 lat, 3 cs33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
-
Sylwia91 wrote:Dzięki Kochane!! chyba nie zwariowałam... :* ale po 15 pewnie zwariuję tylko ciekawe czy ze szczęścia hehe
-
Ja w pracy ale praca można powiedzieć biurowa nikt nie patrzy mi na ręcę co i kiedy robię tylko jak ma być coś zrobione to ma być
-
Ja cały ten tydzień jestem la l4, bo choróbsko załapało, ale tak to pracuję na pełen etat w handlu. Generalnie jak nie mam klientów to do was zerkam albo na komputerze służbowym, albo na komórce chociaż to drugie mniej wygodne
-
Sylwia zdradzisz, czy serduszkowaliście w samą owulację, czy codziennie czy co dwa dni? Wiem, że u każdego jest inaczej, ale szukam rady, szczególnie jeśli u Ciebie dało to pozytywne efekty33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
-
Kasiu mam wszystko już udostępnione także kliknij w miniaturkę mojego wykresu i wszystko wyczytasz
Szczerze, to było czasem więcej tych serduszek a i tak nie wychodziło, a tym razem tylko 3 i skuteczne. Przed i po owu.
Mój mąż miał długi czas upłynnienia nasienia i w tym cyklu podałam mu flegaminę 3 razy dosłownie, może to coś dało! -
nick nieaktualnySylwia, no ja też widzę cień drugiej kreski czyli coś wykrylo. Wytrwaj jakoś do tej 15 Dasz radę
Ja urodziny w maju jakby co.
I pracuję, ale praca mało ciekawa i nie wymagająca więc większość czasu przesiaduje w sieci.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 11:49
Sylwia91 lubi tę wiadomość
-
A ja siedzę w domu i czekam na sezon a wtedy zacznie się układanie siatki na krety nadzorowanie pracy reszty załogi jeśli będzie fasolka.. W końcu jestem żoną szefa wszystkich szefów nie??
Tissaia, Sylwia91, Patkaaa lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.