Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Najlepszego Klaudyś! :*
Ja z tą śliną to samo, deprecha... Nie możemy za każdym zbliżeniem czekać, aż się pojawi naturalny nawilżacz ze mnie, bo nasze zbliżenia musiałyby trwać w nieskończoność...
Jak ktoś wie, co może pomóc, to piszcie dziewuszki
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualny
-
KlaudyŚ wrote:Kasia my wlasnie tez używaliśmy śliny. Jak przeczytałam o tym to sie zalamalam. No ale czym my mamy nawilżać skoro nie mozna ani zeli a tym bardziej śliny
Ale właśnie podobno są takie które wręcz wspomagają.. Pytanie które to.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Tissaia wrote:Z żeli wspomagających ruch plemników z przyjaznym PH to znam Conceive Plus, dostępne w tubce albo w aplikatorach. Ja używam Balance Acive Conciieve Gel, ale nie wiem czy ten w PL jest dostępny
Mój M właśnie chyba czytał o tym żelu..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Sylwia91 wrote:Oczywiście pobudka o 4 bo już pełny pęcherz! Później mi wytłumaczycie jak wstawić zdj. Jest ciut mocniejszy ale dalej to tylko cień... Chociaż na zdjęciu go widzę
Sylwia Jak jest, to pewnie JEST!!!! )))))
-
nick nieaktualny
-
WaldhauzerM wrote:Laski dziwnie mi się temperatura układa w tym cyklu bo ovu za pasem a temp dalej niska..
Mi zawsze do samej owulacji utrzymuje się niska, wydaje mi się to normalneWaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
Sylwia91 wrote:KlaudyŚ wszystkiego naj naj :*! Byłam na becie wyniki po 15. Fotkę wrzucę jak dojadę do domu bo już wracam
ooooooo
To po 15 się dowiemy! Trzymam kciuki i bardzo bardzo zazdraszczam33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
-
Hej dziewczyny,
U mnie trzy intensywne dni serduszkowania. Testy owu wyszły jak najbardziej pozytywnie, choć samo ovufriend wyznaczył mi owu w ostatnim, trzecim dniu. Teraz czekam na efekty
Co to nawilżaczy, to tu mnie jest zupełnie odwrotnie. Jest TYYYLE naturalnego nawilżacza jak na ślizgawce
Sylwia91, trzymam bardzo MOCNO kciuki za Ciebie!!!
KlaudyŚ to na te urodziny życzę Ci duuuuuuuużo szczęścia, udanych serduszkowań i szybkiego zafasolkowania :-*
Kasia1987 lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm)