Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHejo jestem i ja
Sylwia już nie mogę się doczekać kiedy obwieścisz radosną nowinę!
Co do pracy, to ja właśnie mam wolną chwilkę bo podopieczna ma drzemkę jestem nianią
Zaczęłam zapisywać temperaturę więc może i u mnie nowy cykl coś przyniesieSylwia91 lubi tę wiadomość
-
Sylwia91 wrote:co do urodzin to ja mam dopiero w pazdzierniku i jakbym teraz była w ciąży to termin wypada pod koniec pazdziernika i ślub braliśmy tez w pazdzierniku więc może to nasz szczęśliwy miesiąc hehe
Na zdjęciach widać to trochę mniej niż w rzeczywistości ale coś tam widać, same ocenicie.
Dzisiaj się sytuacja rozstrzygnie także wrzucam na luz bo jak nie ma ciąży to nie mam się czym stresować a jak jest to tym bardziej nie powinnam.
http://zapodaj.net/0311b9093774a.jpg.html
http://zapodaj.net/70ed8728095d1.jpg.html
Kochana ja też brałam ślub w październiku.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Nam się trafił naprawdę ciepły październik Poza tym byłam szczęśliwa, że nie będzie tego całego upału, spoconych i wymęczonych gości itd...
Karolinka dzięki! Wy wszystkie chyba bardziej w to wierzycie niż ja sama już
Co do temperaturki to jest mój pierwszy cykl z sumiennym mierzeniem, więc może to coś daje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 12:10
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
Sylwia91 wrote:Nam się trafił naprawdę ciepły październik Poza tym byłam szczęśliwa, że nie będzie tego całego upału, spoconych i wymęczonych gości itd...
Karolinka dzięki! Wy wszystkie chyba bardziej w to wierzycie niż ja sama już
Co do temperaturki to jest mój pierwszy cykl z sumiennym mierzeniem, więc może to coś daje.
No my też mieliśmy bardzo ciepło... Prawie jak latem.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Allmita wrote:conceive za 37 zł?? co to za apteka?
strasznie tanio-sama sie zastanawiałam na przyszły cykl ale ceny kojarzyłam tak od 60-80 zł
Apteka Słoneczna jedynie tam mieli.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Hej Kobietki !
Prawda- Słoneczna jest najtańsza.... Polecam, bo często tam kupuję
Ps. Sylwia, chyba rzeczywiście mamy dużo wspolnego... Niskie ciśnienie to na pewno... i widzę instrument.... ja również, choć ja na strunowym
P.s. A co u Ciebie z tarczycą? Niedoczynność? Pytam, bo to może "przypadłość" niskociśnieniowców właśnie?Sylwia91 lubi tę wiadomość
-
Właśnie mi przypomniałyście, o czym wczoraj zapomniałam... Flegaminę miałam kupić, bo się mężowi skończyła
Któraś z Was wspominała o upłynnieniu nasienia... Wiecie moze ile trwa ta "procedura"? Też 3 miechy?
-
Flegamina i inne leki przeciwkaszlowe pomagające w odkrztuszaniu wpływają na rozrzedzenie wydzieliny w tym nasienia. Działają od razu także ja mojemu w dni płodne podałam 3 tabletki i to chyba dużo dało bo miał czas upłynnienia ponad 2 godziny Czyli praktycznie niemożliwe było zajście w ciążę...
o.n.a. z tarczycą niedoczynność i hashimoto, słabość do tarczycy odziedziczyłam po mamie, chociaż ona miała nadczynność, a teraz przeszła w niedoczynność, eh jakie to wszystko pokopane!
No ja gram na klawiszach w domu mam pianino, a tak to łupię na tych organach! Kiedyś próbowałam z gitarą ale chyba to nie było dla mnie -
o.n.a. to jest lek więc działa od razu. Ja czytałam, że można podać przez około 5 dni przed owu i ew. w dzień owu... a i nie wolno brać cały czas.
Ps: Kochane właśnie zmierzyłam temp. bo bardzo źle się czuję i mam 37,41 czyli najwyższa jak dotąd.. dobry znak!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 13:08
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, ja juz w domu po laparoskopii. Okazało się, że jajowody drożne i żadnych zrostów nie było. Ordynator mi powiedział, że teraz trzeba działać i spotykamy sie na położnictwie Sam zabieg nie byl zły. Pod pełną narkozą i tylko dochodzenie do siebie po operacji to dla mnie byla porażka. Wymiotowałam przez całą noc i przez pół nastepnego dnia Podobno mòj organizm słabo reaguje na narkoze i silne leki przeciwbólowe. Zwolnienie mam na 3 tyg. i na razie mam lezec i sie nie przemeczac. Trzymam kciuki za Was, żeby w koncu sie udało zafasolkować. Buziaki12 cs, 31 lat, PCOS