Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
WaldhauzerM wrote:Bo wiesz.. Szczerze to trzeba uważać.. Dziwię się że nie kazał Ci przyjść na monitoring.. Jak będzie za duże to co?? Ja bym wolała sprawdzić jak urosło a jeśli temp po ovu pójdzie w górę to będzie wiadomo że Progesteron jest czyli ovu była... Chociaż nie.. Jak masz dupka brać to Ci i tak pójdzie do góry..
Trochę ryzyko..
A co będzie jak będzie za duże? Sama nie wiem co mam zrobić. Popytam się czy w ośrodku zdrowia mają usg, jeśli tak to pójdę dwa razy ale na nfz, a jak nie to sama nie wiem -
Kasia1987 wrote:Mi się ten wykres partolił od początku- nie chciała mi spaść po okresie temp, niepokalanek wprowadziłam trochę później, więc raczej obstawiam, że to taki cykl dłuższy będzie. Pociągnę to ziółko też 90 dni, bo po 2 tyg nie sądzę, żeby jakieś w ogole były efekty.
Pewna jesteś?? Kurcze nie widziałam Twoich wcześniejszych wykresów ale skoro ten cykl jest taki może to rzeczywiście sprawka ziółka..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:Sylwia.. Bo Ty mówiłaś że suwaczek spóźnia się o tydzień..
A jakby datę @ przesunąć o tydzień.. Tzn wpisać z tygodniowym wyprzedzeniem to byłoby ok..??WaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
gdzie jest Gizmo ? myślę że na oficjalną liste możesz mnie zapisać... z oficjalnym testowaniem na 23 kwietnia ...
(te nie oficjalne nie koniecznie muszą być wpisane i zapisanehi hi hi)
WaldhauzerM, Sylwia91 lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Margaretka89 wrote:A co będzie jak będzie za duże? Sama nie wiem co mam zrobić. Popytam się czy w ośrodku zdrowia mają usg, jeśli tak to pójdę dwa razy ale na nfz, a jak nie to sama nie wiem
Bo to o Twoje bezpieczeństwo chodzi..Margaretka89 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:Dobre..
To ja ostatnio widziałam taki demot. Ginekolog bada 16 latkę i mówi że jest w ciąży. A jej matka to niemożliwe przecież ona nawet się nie całowała z chłopakiem.. Córka przytakuje.. Lekarz podchodzi do okna i mówi.. Toż to cud.. Ostatnio taki był 2 tysiące lat temu.. Gratuluję pani że dostąpiła niepokalanego poczęcia...
Waldziu ja to tu udostepnilam :pGaduaaa lubi tę wiadomość
-
Trafi mnie coś zaraz.. Dzwoni oby do mnie i mówi że zaraz będzie w domu i jak odwioze go do pracy to mam po pracowników jechać.. Heh. A miał wynik odebrać.. Zapomniał.. Od rana siedzę dzwonie sprawy firmy załatwiam i jeszcze mało.. A ja co??31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Sylwia91 wrote:Waldi np na suwaczku mam teraz to co na bbf mialam tydzień temu a na bbf teraz mam to:Twoje dziecko mierzy teraz około 6.1 cm (2.4 cala) i waży około 9-13 gramów (0.3-0.5 uncji).
A powiedz mi bo ja nie paczyłam tam wszystkiego.. Te info są w pakiecie zwykłym czy premium??31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:Trafi mnie coś zaraz.. Dzwoni oby do mnie i mówi że zaraz będzie w domu i jak odwioze go do pracy to mam po pracowników jechać.. Heh. A miał wynik odebrać.. Zapomniał.. Od rana siedzę dzwonie sprawy firmy załatwiam i jeszcze mało.. A ja co??
-
nick nieaktualny
-
Mój na 5 lat związku kupił mi zdalnie sterowany helikopter taki jak dzisiaj te drony są... myślał, że będzie super zabawa... a ja czekałam wtedy na pierścionek
buhahaha już kiedyś tu dziewczynom pisałam :d
Sylwia91, Elunia, Allmita, kozamonia lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
WaldhauzerM wrote:A powiedz mi bo ja nie paczyłam tam wszystkiego.. Te info są w pakiecie zwykłym czy premium??
-
Gaduaaa wrote:gdzie jest Gizmo ? myślę że na oficjalną liste możesz mnie zapisać... z oficjalnym testowaniem na 23 kwietnia ...
(te nie oficjalne nie koniecznie muszą być wpisane i zapisanehi hi hi)
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny...
Boże... co ja najlepszego zrobiłam? Byłam na badania okresowych dzisiaj z pracy no i nie miałam pojęcia że rentgen płuc mi zleca... wszystko w takim tempie ze ja nie zdążyłam nawet pomyślećfakt babka pytała czy jestem w ciąży a ja... ze nie! No bo narazie nie, głupia sobie tak pomyslalam. Tak mi się wydaje, a jak teraz zaczęłam czytać dr Google o rentgenie w pierwszych dniach po zaplodnieniu zamarlam, przerazilam się na całego... A co jeśli? Ja chyba zejde na zawał. Jaka ja jestem głupia...
-
uffff doczytałam...
Waldi i Klaudyś trzymam kciuki za bety..
dziewczyny które maja brac clo...Kozamonia i Margaretka, tak? u mnie też ginka to planowała, ale powiedziała że bez badań nasienia męża nie będzie sie za to zabierać bo zaden szanowany gin tak nie robi....tak mi powiedziała, także ten....no i potem jest to wszystko pod monitem sprawdzane-czy rosna itp..
ale z racji że w tym msc moja ginka ma urlop to i tak z monitu u mnie nici więc jeszcze odpuszcze małżowi..
Margaretka89 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png