Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Elunia wrote:Exacly:) Ja prowadzenie wykresu traktuję bardzo formalnie...Robie testy z ciekawości i tylko tyle.
Bo w poprzednim cyklu mnie poniosło.. Milion testów, tempek i oznak ciązy... Mocno przesadzałam aż mój ze mną "dyscyplinującą" rozmowę przeprowadził heheh.
heheh teraz czekam az mu się odwróci i powie...ej no ela czy ty czasami nie przesadzasz z tym balowaniem..w końcu się staramy o dziecko hehehehehehehMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyChłopy niby takie zimne są... udają skubańce hehhe
Zobaczcie co mi właśnie kurier przyniósł
Mam dramatycznie bolesne @ i pomaga mi trochę butelka z ciepłą wodą na brzuszku.
Doktorek mi termofor zamówił
Zołza:), Margaretka89, WaldhauzerM, Sylwia91, Kasia1987, poziomka12 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Margaretka89 wrote:Nie będę już nic kombinować bo z mojego kombinowania nic nie wychodzi
Wezmę go tak jak gin mi przepisał i niech się dzieje wola Boska, bo ja już mam dość... Co mam być to będzie, walczę dalej ale przestałam już wierzyć w powodzenie.
Ej ale po tych 5 dniach Clo idziesz na monitoring?? To konieczne.. Mnie super duper powiedział że to musi być pod kontrolą bo jak urosną za duże to też źle i nie jest wtedy wskazane serduszkowanie..Margaretka89 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:Ej ale po tych 5 dniach Clo idziesz na monitoring?? To konieczne.. Mnie super duper powiedział że to musi być pod kontrolą bo jak urosną za duże to też źle i nie jest wtedy wskazane serduszkowanie..
Mogę się jeszcze raz przejść tylko nie wiem czy mi funduszy starczyA jak nie to może na nfz pójdę ale nie wiem czy mają tam usg
Kiedyś nie mieli, ale teraz to nie wiem.
-
Margaretka89 wrote:Mogę się jeszcze raz przejść tylko nie wiem czy mi funduszy starczy
A jak nie to może na nfz pójdę ale nie wiem czy mają tam usg
Kiedyś nie mieli, ale teraz to nie wiem.
Ale to jak 5 dni będziesz brać to jak skończysz to 11 dnia cyklu wizyta wystarczy.. Po to tylko żeby sprawdzić jakie duże są..Margaretka89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
WaldhauzerM wrote:Ale to jak 5 dni będziesz brać to jak skończysz to 11 dnia cyklu wizyta wystarczy.. Po to tylko żeby sprawdzić jakie duże są..
A ja właściwie chciałam iść zobaczyć czy w ogóle pękają. A na dwie wizyty raczej kasy mi nie starczy w szczególności że same leki mi około 100 wyjdą, i jeszcze chciałam w tym cyklu powtórzyć tsh i zrobić morfologie. -
Margaretka89 wrote:A ja właściwie chciałam iść zobaczyć czy w ogóle pękają. A na dwie wizyty raczej kasy mi nie starczy w szczególności że same leki mi około 100 wyjdą, i jeszcze chciałam w tym cyklu powtórzyć tsh i zrobić morfologie.
Bo wiesz.. Szczerze to trzeba uważać.. Dziwię się że nie kazał Ci przyjść na monitoring.. Jak będzie za duże to co?? Ja bym wolała sprawdzić jak urosło a jeśli temp po ovu pójdzie w górę to będzie wiadomo że Progesteron jest czyli ovu była... Chociaż nie.. Jak masz dupka brać to Ci i tak pójdzie do góry..
Trochę ryzyko..Margaretka89 lubi tę wiadomość
-
rozowyflaming wrote:Kasia a może ten niepokalanek to niewypał? Mi wczoraj było niedobrze i wkurw był. Pms pełną gębą ...
Nie wiem co moja gin w nim widzi..no ale będę łykać te 90 dni..
Mi się ten wykres partolił od początku- nie chciała mi spaść po okresie temp, niepokalanek wprowadziłam trochę później, więc raczej obstawiam, że to taki cykl dłuższy będzie. Pociągnę to ziółko też 90 dni, bo po 2 tyg nie sądzę, żeby jakieś w ogole były efekty.33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Elunia wrote:Chłopy niby takie zimne są... udają skubańce hehhe
Zobaczcie co mi właśnie kurier przyniósł
Mam dramatycznie bolesne @ i pomaga mi trochę butelka z ciepłą wodą na brzuszku.
Doktorek mi termofor zamówił
FabianCyprian
Tymuś