Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zdrowe podejście i to podstawaElunia wrote:Exacly:) Ja prowadzenie wykresu traktuję bardzo formalnie...Robie testy z ciekawości i tylko tyle.
Bo w poprzednim cyklu mnie poniosło.. Milion testów, tempek i oznak ciązy... Mocno przesadzałam aż mój ze mną "dyscyplinującą" rozmowę przeprowadził heheh.
heheh teraz czekam az mu się odwróci i powie...ej no ela czy ty czasami nie przesadzasz z tym balowaniem..w końcu się staramy o dziecko heheheheheheh
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyChłopy niby takie zimne są... udają skubańce hehhe
Zobaczcie co mi właśnie kurier przyniósł
Mam dramatycznie bolesne @ i pomaga mi trochę butelka z ciepłą wodą na brzuszku.
Doktorek mi termofor zamówił
Zołza:), Margaretka89, WaldhauzerM, Sylwia91, Kasia1987, poziomka12 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Margaretka89 wrote:Nie będę już nic kombinować bo z mojego kombinowania nic nie wychodzi
Wezmę go tak jak gin mi przepisał i niech się dzieje wola Boska, bo ja już mam dość... Co mam być to będzie, walczę dalej ale przestałam już wierzyć w powodzenie.
Ej ale po tych 5 dniach Clo idziesz na monitoring?? To konieczne.. Mnie super duper powiedział że to musi być pod kontrolą bo jak urosną za duże to też źle i nie jest wtedy wskazane serduszkowanie..
Margaretka89 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:Ej ale po tych 5 dniach Clo idziesz na monitoring?? To konieczne.. Mnie super duper powiedział że to musi być pod kontrolą bo jak urosną za duże to też źle i nie jest wtedy wskazane serduszkowanie..
Mogę się jeszcze raz przejść tylko nie wiem czy mi funduszy starczy
A jak nie to może na nfz pójdę ale nie wiem czy mają tam usg
Kiedyś nie mieli, ale teraz to nie wiem.
-
Margaretka89 wrote:Mogę się jeszcze raz przejść tylko nie wiem czy mi funduszy starczy
A jak nie to może na nfz pójdę ale nie wiem czy mają tam usg
Kiedyś nie mieli, ale teraz to nie wiem.
Ale to jak 5 dni będziesz brać to jak skończysz to 11 dnia cyklu wizyta wystarczy.. Po to tylko żeby sprawdzić jakie duże są..
-
nick nieaktualny
-
WaldhauzerM wrote:Ale to jak 5 dni będziesz brać to jak skończysz to 11 dnia cyklu wizyta wystarczy.. Po to tylko żeby sprawdzić jakie duże są..
A ja właściwie chciałam iść zobaczyć czy w ogóle pękają. A na dwie wizyty raczej kasy mi nie starczy w szczególności że same leki mi około 100 wyjdą, i jeszcze chciałam w tym cyklu powtórzyć tsh i zrobić morfologie. -
Margaretka89 wrote:A ja właściwie chciałam iść zobaczyć czy w ogóle pękają. A na dwie wizyty raczej kasy mi nie starczy w szczególności że same leki mi około 100 wyjdą, i jeszcze chciałam w tym cyklu powtórzyć tsh i zrobić morfologie.
Bo wiesz.. Szczerze to trzeba uważać.. Dziwię się że nie kazał Ci przyjść na monitoring.. Jak będzie za duże to co?? Ja bym wolała sprawdzić jak urosło a jeśli temp po ovu pójdzie w górę to będzie wiadomo że Progesteron jest czyli ovu była... Chociaż nie.. Jak masz dupka brać to Ci i tak pójdzie do góry..
Trochę ryzyko..
-
rozowyflaming wrote:Kasia a może ten niepokalanek to niewypał? Mi wczoraj było niedobrze i wkurw był. Pms pełną gębą ...
Nie wiem co moja gin w nim widzi..no ale będę łykać te 90 dni..
Mi się ten wykres partolił od początku- nie chciała mi spaść po okresie temp, niepokalanek wprowadziłam trochę później, więc raczej obstawiam, że to taki cykl dłuższy będzie. Pociągnę to ziółko też 90 dni, bo po 2 tyg nie sądzę, żeby jakieś w ogole były efekty.33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
hahah jaki słodki termoforek! czadElunia wrote:Chłopy niby takie zimne są... udają skubańce hehhe
Zobaczcie co mi właśnie kurier przyniósł
Mam dramatycznie bolesne @ i pomaga mi trochę butelka z ciepłą wodą na brzuszku.
Doktorek mi termofor zamówił
Fabian
Cyprian
Tymuś 
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH