Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Margaretka89 wrote:Ja mam brać od 5 do 10dc a potem dupka od 16 do 26dc.
Margaretka89 lubi tę wiadomość
-
Ja bym poszła i poprosiła. Tym bardziej jak chodzisz prywatnie to nie powinna robić problemów. Powiedz ze chcesz wiedzieć wcześniej co i jak
-
Sylwia91 wrote:Jak sprawdzasz kiedy masz owu to dupka bierz koniecznie od 3 dnia wyższych temperatur bo niewiadomo czy owu masz przed 16 dc. Czytałam że brany przed owulka może ją blokować
Nie będę już nic kombinować bo z mojego kombinowania nic nie wychodziWezmę go tak jak gin mi przepisał i niech się dzieje wola Boska, bo ja już mam dość... Co mam być to będzie, walczę dalej ale przestałam już wierzyć w powodzenie.
-
Margaretka89 wrote:Nie będę już nic kombinować bo z mojego kombinowania nic nie wychodzi
Wezmę go tak jak gin mi przepisał i niech się dzieje wola Boska, bo ja już mam dość... Co mam być to będzie, walczę dalej ale przestałam już wierzyć w powodzenie.
-
nick nieaktualnyWracając do tematu porodów to gdzieś tam kiedyś obiło mi się o uszy że czasami chora tarczyca jest wskazaniem do cesarskiego cięcia. Ale na zdrowy rozsądek to wydaje mi się że tylko przy wolu tarczycowym występującym w Basedowie i jakichś większych guzach tarczycy.
Powiem wam że ja się porodu nie boję. Kiedyś podczas serduszkowania pękła mi torbiel na jajniku o której nie wiedziałam i to był taki k...a ból że nie wierzę że coś może boleć bardziej. Darłam się jakbym 5 kilowe dziecko rodziła. Mój się na maksa wystraszył, karetka, sor itp. Tak mnie bolało że nie szło mnie ginekologicznie zbadać. Kolkowo skurczowy ból. I wiecie co, z perspektywy patrząc da się to przeżyć.
Poród naturalny jest maksymalnie bolesny ale bez rozcinania powłok brzusznych, bez blizny na całe życie, bez zrostów itp. Przecież jak się taka wielka rana goi to też boli a środków przeciwbólowych nie można bo się karmi.Margaretka89, Allmita lubią tę wiadomość
-
Sylwia91 wrote:Wiara i jeszcze raz wiara bo inaczej nic z tego. Nastawienie robi swoje :*
Wiem że trzeba wierzyć, ale ja już nie mam siły co miesiąc przechodzić tego samego koszmaru. Nie chce się już na nic nastawiać. Jeszcze trochę i mi braknie opcji -
nick nieaktualnyDeneira wrote:Witam :*
Elunia- będziesz.....trzeba tylko troszkę poczekać :*
Kiedyś tak, ale po prostu czuję że to nie ten cykl. Z drugiej strony dałam na luzzzz i to aż za bardzo. Znajomi wpadają, jakiś drineczek, kino sushi steki..czyli wszystko co zabronione hehe. Co będzie -
Margaretka89 wrote:Wiem że trzeba wierzyć, ale ja już nie mam siły co miesiąc przechodzić tego samego koszmaru. Nie chce się już na nic nastawiać. Jeszcze trochę i mi braknie opcji
-
Elunia wrote:Kiedyś tak, ale po prostu czuję że to nie ten cykl. Z drugiej strony dałam na luzzzz i to aż za bardzo. Znajomi wpadają, jakiś drineczek, kino sushi steki..czyli wszystko co zabronione hehe. Co będzie
ja czytalam że jak ryba ze sprawdzonych źródeł to można a jak nie to warto zamówić pieczona rybę albo inne składniki pomijając surową
-
Sylwia91 wrote:Kochanie pomyśl o moich 18 miesiącach :* głowa do góry i zobaczysz że będzie dobrze! Jak chcesz ujrzeć gwiazdy jeżeli patrzysz tylko pod nogi? :*
Ja po 15 już mam dośćDobrze powiedziane o tych gwiazdach. Ale nie wierze że moja wiara lub jej brak coś tu pomoże...
-
Margaretka89 wrote:Ja po 15 już mam dość
Dobrze powiedziane o tych gwiazdach. Ale nie wierze że moja wiara lub jej brak coś tu pomoże...
Kasia1987 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sylwia91 wrote:Na pewno zostały tylko spełnią się w odpowiednim czasie jak Twój organizm będzie przygotowany na dzidzię :*
Byłam w wakacje, i nadal nic. Nie wiem co mam dalej robić. Łapę się wszystkiego a nic mi nie pomaga. Nie wiem gdzie leży problem. Może jakbym wiedziała to potrafiłabym go rozwiązać.